Petr Hannig

Západ se zbláznil. Rychle do záchranného člunu

1. 06. 2016 8:18:14
Můžeme se zachránit, nebo už jsme pod čarou ponoru? Veškeré údaje, které teď zmíním, jsou z relevantních oficiálních a ověřených zdrojů.

Už jsem několikrát ve svých článcích zdůrazňoval, že jsem velice tolerantní člověk. Myslím si, že nelze a priori bojovat proti náboženství, které vyznává jeden a půl miliardy lidí na světě. Jenom bych byl rád, kdyby ono náboženství nepronikalo na území, které je doménou náboženství jiného, či ateismu, a kdyby se nesnažila toto území ideologicky kolonizovat.

Jako občan České republiky a potažmo i celé Evropy vyžaduji, aby různá náboženství, alespoň na území Evropy byla tolerantní navzájem, když už nejsou tolerantní v zemích, kde je jejich domov. Myslím tím zákaz stavění kostelů např. v Saudské Arábii. Zároveň se domnívám, že mám právo se ve své zemi cítit jako ve svém domově a že je mou povinností svůj domov chránit.

Původně jsem chtěl psát úplně o něčem jiném - o problémech do této chvíle vynikajících českých hospod, vařících kvalitní a levné tradiční jídlo, a o hostinských, kteří i když výborně prosperují, tak jsou na štíru s internetem a bojí se budoucí elektronické evidence tržeb z technických důvodů natolik, že hodlají ukončit svou úspěšnou činnost ke konci roku, kdy EET začne platit. Ale o tom až někdy příště.

Tak tedy k tomu, co mě nadzvedlo ze židle. Dočetl jsem se v oficiálním tisku (ale vlastně zde mohu klidně napsat, kde přesně, neboť se jedná o stejného vydavatele jako je iDnes, čili nejedná se o reklamu pro cizí médium) tedy dočetl jsem se v MLADÉ FRONTĚ DNES o tom, jak muslimští žadatelé o azyl v Německu šikanují křesťany v ubytovnách. V článku se popisuje, jak syrský křesťan uprchl ze Sýrie a pak dokonce i z církevní – to slovo podtrhuji, církevní (křesťanské) ubytovny v Německu. Oslovil ho tam radikální muslim, že je špatný člověk, že nevěří v Boha. Křesťana v církevní ubytovně, že nevěří v Boha?! Tedy zcela agresivně na území světadílu, který vychází z křesťanských tradic vyčítá příslušník mladšího náboženství než je to, které bylo dřív i na území Sýrie (svatý Pavel – Šavel z Damašku). Vyčítal mu i to, že jí vepřové. Nakonec ho udeřil. Onen syrský křesťan si do té doby myslel, že je v Evropě, kde může svobodně vyznávat to náboženství, které Evropa většinově vyznává. Chtěl zavolat policii, ale onen agresor se mu vysmál. Policisté jsou stejně většinou ženy (a ty přece onen radikál vůbec neuznává).

Navíc, ostrahu v německých azylových ubytovnách tvoří muslimští Arabové z velkorodin už v Německu usazených a ti také šikanují křesťany a příslušníky menšinových náboženství, kteří byli nuceni prchat před netolerantním islámským státem, protože skutečně jim šlo o život.

Učitel vyučující azylanty němčinu, podle deníku Die Welt , z kterého mfDnes cituje, mluvil v ubytovně s křesťanem, který měl na krku křížek. Když si všiml, že se na něj muž z ochranky zlostně dívá, rychle si zapnul košili až ke krku. Organizace Open Doors zjistila, že v azylantských ubytovnách trpělo šikanou 88% křesťanů, z toho 49% bylo šikanována dohlížejícím personálem a dokonce 37% jich bylo fyzicky napadeno.

V Hamburku napadl žadatel o azyl z Afghánistánu svého spolubydlícího železnou tyčí a zbil ho do bezvědomí, jenom proto, že je křesťan. Byl to pokus o zabití. A to stalo v Německu!!!

Vážení vzpomeňme na patera Toufara. Opět se v Evropě trpí za křesťanské náboženství. Je mi hluboce líto, že svatý otec nezmiňuje tyto excesy. Tyto ubožáky, kteří skutečně mohli čekat smrt na území radikálního islámského státu ji mohou potkat ze stejných důvodů tam, kde ji nejméně čekali. Nejhorší je to, že když se obrátí šikanovaní na úřady, tak úřady uvěří agresorům a ne obětím.

Navíc právě v Hamburku, kde vládne Sociální demokracie se Zelenými se přestavuje kostel na mešitu. Už byl z věže, přes protesty místních obyvatel, odstraněn kříž a na věži září symbol který bychom asi spíš hledali na území jiného kontinentu. Dále chce městská rada postavit ve městě několik dalších mešit a zavést povinnou výuku islámu ve školách. Západ se zbláznil. A to turecký prezident vyzval Turky k tomu, aby měli více potomků. Už počítá s tím, že se zrušením vízové povinnosti zavalí Evropu dalšími, tentokrát už zcela legálními imigranty.

Další varovná čísla nakonec. 44% po generace žijících muslimů v EU odpovídá definici náboženského fundamentalismu, t. zn. chtěli by zavést právo šaría. U nás jsou to naštěstí pouze 4%. Zatím. Třetina evropských muslimů je připravena k násilí proti většinové společnosti. 35% muslimů ve Francii považují bombové útoky za ospravedlnitelné. V mešitách káží radikální imámové mládeži, že Západ muslimy utlačuje a že je třeba se bránit.

A co ten Západ, který utlačuje? Vytahuje tonoucí ze Středozemního moře, kam je poslali obchodníci s ilegální imigrací z Libye, poskytuje novým a novým ilegálním imigrantům ubytování, stravu, peníze a to vše z peněz daňových poplatníků a na úkor vlastního obyvatelstva.

A co my na to u nás? Místo, abychom se sjednotili, tak se rozpadáme přímo matematickou řadou. Měl jsem takový plán, sjednotit u nás všechny rozumné směry, které chtějí dodržovat evropskou azylovou politiku, kterou tak flagrantně porušila A. Merklová. Bohužel každý si chce hrát na vlastním písečku. A loď zvaná Evropa, na které se také plavíme, se potápí. Rychle tedy do záchranného člunu. I když jsem milovník té staré dobré Evropy, asi bude bezpečnější z EU vystoupit. Už kvůli těm, zatím pouze 4 %. Vždyť i pro ně by narůstala nekonečná konkurence v gastronomii. Zatím slušně se svými halal restauracemi prosperují. Ale co pak, když budou na každém rohu? Nebo snad nově příchozí půjdou vyrábět škodovky do Mladé Boleslavi? Nebylo by pro nikoho dobré, kdyby toto číslo narůstalo i u nás. Taková forma multikulturalismu, jaká je u nás, je už bohatě dostačující. Víc už ani desetinka procenta.

Autor: Petr Hannig | karma: 48.33 | přečteno: 16418 ×
Poslední články autora