Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Když to nejde takhle, tak to zkusíme jinak

Zatímco se povedlo odhalit „Globální pakty“ jako nástroj zrušení hranice mezi legální a nelegální migrací, tak další ďáblovo kopyto číhá v nebezpečné Istanbulské úmluvě.

Ve svém nedávném článku Vystupme z OSN https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=686327 jsem popsal některé aspekty, které jsou pro evropské země velice nebezpečné. Naštěstí se podařilo se zrádností těchto aspektů seznámit i premiéra. Takže jsme se přiřadili k USA, Austrálii, Maďarsku, Rakousku, Polsku, Bulharsku, Slovensku, které Globální pakty nepodepíší a tím zřejmě zachrání své státy před devastací vlastních sociálních systémů, neboť se lze domnívat, že by pohodlné ekonomické migrace by využilo velmi mnoho Afričanů, převážně z oblasti Sahelu. Další země zvažují, zda se ke Globálním paktům připojit či nikoliv. Velice ostrá debata se vede i v tradičně pro migranty přívětivém Německu.

    Dovolte mi uvést citát z tohoto článku: „Tyto Globální pakty byly připraveny Newyorskou deklarací, kdy byly neziskové organizace vyzvány, aby se zapojily do příprav Globálních paktů, tedy aby dostaly možnost ovlivnit politické mezinárodní smlouvy týkající se azylové a migrační politiky.“ New York Declaration for Refugees and Migrants odstavec 33Zdroj: https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=686327

    Dokáži si představit, že bohatě dotované globální neziskové organizace, stály i za přípravou Istambulské úmluvy - Úmluva Rady Evropy o prevenci a potírání násilí vůči ženám a domácího násilí. Kromě všeobecně známých věcí, že tato Úmluva je frontálním útokem na tradice, na rodinu, na každodenní život občanů, kteří vědí že muž je muž, který se stará o zajištění rodiny a žena je žena, která se stará o to, aby děti vyrůstaly v přívětivém a citově bohatém dětství a ve svých rodičích viděly vzory pro svůj dospělý život, tak se už málo ví o tom, že třeba ve své podstatě může prolomit pod sankcemi advokátní mlčenlivost, či dokonce zpovědní tajemství. Povede k dalšímu oslabení národních států, protože nad nimi bude s většími pravomocemi stát nadnárodní komise GREVIO. Celkem, možná, otevřel oči i těm řadovým členům, EU nadšencům třeba ve stranách KDU, STAN či TOP Mons. Petr Piťha ve svém mediálně propíraném kázání ve Svatovítské katedrále.

   Toto je dostatečně známé. Ovšem, co je daleko nebezpečnější je to, co se skrývá za libozvučnou fasádou „prevenci a potírání násilí vůči ženám a domácího násilí“.

     Kdopak by četl tyto nudné dokumenty až do konce. Předseda vlády na to samozřejmě nemá čas, experti se zabývají většinou ekonomikou, koaliční partner je ze své levicové podstaty pro genderismus, takže cudně mlčí. Ale pozor ve článcích 60 a 61 Istanbulské úmluvy je čertovo kopýtko, ba přímo obrovské kopyto, něco, pane premiére, co bude ekonomicky též velice ždímající.

    Jak píše velice precizní Zdeněk Chytra: „Články 60 a 61 Istanbulské úmluvy rozšiřují skupiny uprchlíků ve smyslu Ženevských konvencí. Každá žena ze zemí třetího světa bude mít automaticky nárok na azyl, pokud prohlásí, že je ve své zemi původu týrána nebo tam má nižší společenské postavení než muž.“

   A dalším krokem bude,: „V rámci slučování rodin bude poskytnut azyl i rodinným příslušníkům, tedy i mužům.“ Tedy i těm mužům, co je týrali, či ponižovali a tyto problémy se přestěhují do Evropy.

   Geniálně to vymyslely ty neziskovky. Když to nejde Globálními pakty, tak to soucit vzbuzující fasádou týrání žen zkusíme Istanbulskou úmluvou. Ve článku 61 “Non- refoulement“ – se doslova mimo jiné píše „kde by byly ženy vystaveny ponižujícímu zacházení...“., ale to je ve všech muslimských zemích, a ve většině zemích Afriky. Tak to by se vlastně přestěhoval celý třetí svět do Evropy, počítáme-li i povinnost slučovat rodiny.

   Znovu zdůrazňuji. Evropa, včetně naší země pomáhá chudým státům. Když ale zničí svým aktivismem neziskovky Evropu, kdo těm potřebným v Africe pomůže?

   Pokud to někdo bude číst, kdo má přístup k premiérovi, prosím upozorněte jej na články 60 a 61 Istanbulské úmluvy, neboť je to svým způsobem útok na ekonomiku a nemožnost kontroly nad migrací do našeho státu.

   V mém minulém článku „Nastolme otázku válečných reparací“ https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=687344

jsem povolil diskuzi s tím, že když ji znehodnotí svým tapetováním jeden z diskutérů, tak už diskuze nadále kvůli němu povolovat nebudu. Nic jsem nesmazal, i když používá nevhodná slova nejenom proti mně, ale i proti komukoliv, kdo nemá stejný názor jako on. Takže se máte možnost sami přesvědčit. Ze začátku diskuze se dalo diskutovat s mými oponenty a docela jsem si to užíval. Rád totiž diskutuji. Do této chvíle jsem napočítal pod tímto jediným článkem jeho 66 příspěvků. I když jsem ho v předchozí povolené diskuzi upozorňoval, aby zabrzdil a diskutoval k tématu. Nestalo se tak. Omlouvám se, že tedy, ač nerad, diskuzi neotevřu.

                                                       Mgr. Petr Hannig, předseda ROZUMNÝCH

Autor: Petr Hannig | středa 28.11.2018 16:50 | karma článku: 48,69 | přečteno: 17957x
  • Další články autora

Petr Hannig

Iveta – jak to bylo doopravdy

Díval jsem se na první díl minisérie Iveta. Protože jsem byl lektorem, v jehož skupině byla Iveta Bartošová, nemohu mlčet k nesmyslům, které se v tomto díle prezentovaly.

4.4.2024 v 12:12 | Karma: 48,09 | Přečteno: 13805x | Politická aréna - pro politiky

Petr Hannig

Nejistota ve všem

Shodou okolností jsem se díval na celou debatu Víta Rakušana ve Vyškově, protože jsem byl zvědavý na to, jestli se Ladislav Vrábel dostane k otázce. Dostal a dokonce více než jednou, protože měl doplňující otázky.

28.3.2024 v 15:04 | Karma: 46,03 | Přečteno: 3119x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

Petr Hannig

Poslední papež se jim náhle nehodí.

Mnohdy jsem s jeho částečně liberálními názory nesouhlasil i když jsem byl silně osloven kouzlem jeho osobnosti v počátku jeho pontifikátu na Svatopetrském náměstí v Římě.

13.3.2024 v 18:07 | Karma: 46,73 | Přečteno: 4305x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

Petr Hannig

I rohlík může v ústech zhořknout

„Od Rohlíku ani rohlík“, „Rohlík s Nutellou“ a podobná hesla zaplnila internet. Na sociálních sítích se objevují zprávy typu „Lidi ruší účty u firmy Rohlík.cz“ a mnoho dalších podobných postů.

21.2.2024 v 10:12 | Karma: 47,85 | Přečteno: 7194x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

Petr Hannig

Vláda se snaží každý měsíc něčím novým naštvat seniory

Když už si senioři tak nějak zvykli, že jim byl důchod oproti očekávání zkrácen o zákonnou valorizaci, tak na ně vybalila vláda digitální velký technický průkaz.

24.1.2024 v 20:02 | Karma: 47,82 | Přečteno: 5816x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik