Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já myslel, že exekutoři jsou tu proto, aby se chuderky svobodné a rozvedené matky domohly alimentů a ono to zatím spíš vypadá na legalizaci organizovaného zločinu.

6 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti

Pokud se nezmění legislativa, stále zde budou mít "na vrch" exekutoři a s nimi i žalobci a obhájci. Ano, dluhy se mají platit a záměrné vyhýbání se této povinnosti tím, že si udělám adresu na radnici, je podle mě vyč.....st dlužníků. Adresu tam mají nejen bezdomovci, ti co utíkají před povinností, ale i movití podnikatelé, což už je opravdu zarážející a divím se, že vůbec v tomto státě je možné takto si udělat trvalé bydliště!!!! Je mnoho lidí bydlících v pronájmech a mají trvalé bydliště jinde, přesto si nedovolí jít na radnici ve městě, kde "přechodně" bydlí či pracují, aby se tam zapsali jako "trvalka".

Jsme opravdu světová rarita v mnoha věcech, krádežích, drogách, pití alkoholu a asi ve světě nechápou co jsme vůbec zač, že je tady i nemožné možné.

Jen chci podotknout ohledně firem, sídlících na Seychelech či v jiných daňových rájích a odkud se valí žaloby na lidi s hrozbou exekuce z důvodu promlčených pohledávek, které lacino odkupují od zaniklých firem, či si nějakou pohledávku vymyslí!! A co zákony?? Ty jen tomu nahrávají a milióny končí na zahraničních kontech skrze naší banku. Když někdo u soudu vyhraje nebo stáhnou žalobu, ještě se vysmějí, že nikdy nevymůžete peníze od nich /soudní náklady/ ani exekučně!!! ;-€ Není to "pračka špinavých peněz"???? I tak by se to dalo říct a státu unikají léta mldy. Kč, které by se jinak hodily do státního rozpočtu. 

Kalousek raději bude podporovat hazard!!!!!!!!!!!!!!!!!

Třebas se nějaký politik probudí a navrhne změnu, ale to dřív bude v pekle sněžit;-)

5 0
možnosti
Foto

Někde jsem četl, že zákony legalizující zlodějny píšou advokáti nejmocnějších a pak je prostě jen předají poslancům ke schválení. Pak se divte.

8 2
možnosti

To není vizitka Česka. Zahraničí to vůbec nezajímá.

1 4
možnosti

P89e53t44r 16S77k56á93c66e72l

10. 12. 2012 21:49

Ano, v zahraničí a na Západě zvláště již v roce 1968 byli politici zkorumpovaní. Tak moc, že se zalekli rodícího se nového systému a dovolili Moskvě přijet k ním na tancích. Ne s tanečky, ale s tanky.;-)

2 0
možnosti

J66a46n 95P73i25r48k96l

9. 12. 2012 22:05

Pan Šebesta asi neumí číst a nesleduje co se pravičáci snaží upéci s pomocí MV. Stranu Bobošky také nemusím i když ona je to pěkná ženská, ale podle mě hlavně kariéristaka. Vláda která nechá jakékoliv podnikatele okrádat svůj lid je naše ostuda. A jak koukám tady každý trouba všemu rozumí. Nečásek se podobným diskutétům jenom směje. Psi štěkají a jejich platy k nim jdou dál.

3 2
možnosti
Foto

no, hlavně, že tomu rozumíte Vy

3 3
možnosti

Jsem presvedcen ze mezi lichváři a exekutoři je primo spojeni a pracuji jako tym, neni-li to ta sama firma. Neco jako Chaplin hral sklenare a kluk pred nim rozbijel okna kamenem a Chaplin/sklenar sel "nahodou" kolem . . .

12 1
možnosti
Foto

Za starých časů byla lichva trestná. Nyní je lichva chráněna a podporována zákony.

17 1
možnosti
Foto

tak zdrojů financování politiky není nekonečně mnoho....a v hubených časech to chce hodně přítoků...když velké potoky vysychají;-)

1 1
možnosti
Foto

Docela výstižný článek tak nějak to v tomto státě chodí a jsou liché články které to obhajují.!!

9 1
možnosti

V našem statě se jako lichvář chová každá banka bez vyjímky. Když spolu mají dva mladí začínat žít a musí si půjčit na bydlení třeba 1 mil. není přece možné aby po nich chtěli splatit 1,3 až 1,4 mil. korun. Chápu, že chtějí vydělat, ale tohle je už lichva. Aby to utáhli musí být oba zaměstnaní a hlavně zdraví. Bohužel tento stát své občany nijak nechrání. To se týká i potravin, které jsou záměrně vyrobeny pro náš trh. Nikomu to nevadí, co takhle to naložit a pdvézt jim to zpátky. Možná by stačilo deset druhů potravin a třeba by se kvalita zlepšila. Děsí mě , že to nikomu z odpovědných lidí nevadí.

16 1
možnosti

J45a39n 19N63o73v59á49k

9. 12. 2012 20:27

Oni totiž zparchantěli rodiče. Kdysi bývalo zvykem, že rodiče dětem do svatby (aspoň kus) naspořili. Můj otec před svatbou veškerou výplatu musel odevzdávat rodičům a dostal s ní na útratu jen menší část, část byla na jídlo, ale většinu babička ukládala a ejhle po svatbě se za to koupil byt 2+1. Stejně to dělal za první republiky Baťa svým učňům, kteří si pak po 8 letech učení a zaučování ve fabrice, najednou zjistili, že mají uloženo dost peněz, aby si mladý párek koupil domek.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS