Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

Karma R^

Jsem pro trest smrti pro usvědčené vrahy !!

Už proto že, že dovedu pochopit pozůstalé oběti.

0 0
možnosti
PS

P69e72t79r 92S52k31á14c42e54l

23. 10. 2014 18:54

Většina diskutujících pseudohumanistů by se měla seznámit se zněním Koránu, tam se o zabití člověka nepokrytě usiluje bez dokazování viny a soudu. Přitom stále v civilizované společnosti platí:

Pravda, soud a odpuštění. A kdo tohle nemíní ctít, ať přejde k muslimům. Viz:

#Číslo sury: 2, Název sury: Kráva, Arabský název: Al-Baqara, Verš: 191 "Zabíjejte je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití. 

Avšak nebojujte s nimi poblíže Mešity posvátné, dokud oni s vámi zde nezačnou bojovat. Jestliže však vás tam napadnou, zabte je - taková je odměna nevěřících!"

2 0
možnosti
PS

P30e67t39r 88S16k47á15c40e35l

23. 10. 2014 19:01

http://www.islamweb.cz/koran/

Doporučuji všem seznámit se s tím učením a potom bez hněvu a zaujetí (sine ira et studio) zde diskutovat tak, abychom dospěli k řešení, kde všechny strany budou spokojeny.R^

0 0
možnosti
BT
DP

Trest smrti je prostě nesmysl. Že si v USA stát vraždí své občany, to je čistě jejich věc a neznamená to, že když jsme s nimi v NATO, že máme být ve všem resp. v tomto stejní.

Brojíte proti humanismu a přitom prosazujete nelidskost. Budeme stejní grázlové jako ti vrazi?

Když Vám dítě rozbije ovládání od televize, rozbijete mu hračku jako odvetu ?

Hra na státní vraždy je nesmyslná, nelidská a primitivní.

1 1
možnosti
Foto

P36e61t64r 33H70a69n27n87i68g

21. 10. 2014 8:11

Nelidští jsou bezcitní vrazi, kteří ničí životy jiných, pro společnost mnohem perspektivnějších lidí, než jsou vrazi sami.

0 0
možnosti
OK

Jsou duševní nemoci, při kterých jsou pacienti potenciálně nebezpeční, tím více, čím méně jsou schopni plně vnímat realitu. Někdy žijí v takových (pro zdravého člověka těžko představitelných) bludech, že jsou zcela nevyzpytatelní a nikdo nedokáže odhadnout, co za 5 minut provedou. Jsou to nemoci, za něž pochopitelně jejich nositelé nemohou. Naopak díky nim obvykle velice trpí. 

A aby to nebylo tak jednoduché, kdyby někdo do jídla panu Hannigovi přidal určitou kombinaci chemických přísad, pak i zcela zdravý pan Hannig se může na omezenou dobu stát zcela nepříčetným a nebezpečným jedincem.

A teď si představte naštěstí nereálnou situaci, kdy by někdo nějakým záhadným způsobem pustil z psychiatrických léčeben vážně nemocné, nebezpečné jedince (kteří se stanou o to nebezpečnějšími, jakmile nebudou mít stabilní přísun medikamentů).

Co by se asi stalo? Zřejmě by došlo k řadě ohrožení, ublížení na zdraví, časem jistě i k vraždám. Podle pana Hanniga by tito nemocní lidé poté, co by se je podařilo pozatýkat, stanuli před soudem, který by řadu z nich poslal rovnou na smrt. Možná by na smrt poslal jako bonus i toho, který tyto lidi vypustil, ale to jen hádám.

Jakýmsi "kouzlem (ne)chtěného" jsem tu popsal i způsob, jak je možné se zbavit kohokoli (například pana Hanniga) jen tím, že jej byť z jeho strany nevědomě dostaneme do stavu ztráty příčetnosti, přičemž zodpovědnost za následky bude v první řadě na něm bez ohledu na stav vědomí v době trestného činu.

Pokud se nám to nelíbí, pak místo jakéhosi pofidérního zdravého rozumu raději s pokorou uznávejme vlastní omezenost a s úctou přistupujme ke vzdělání a moudrosti jiných. Bez toho se moudrými nestaneme, i kdybychom měli stokrát "zdravý rozum".

4 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Citace z článku pana Hanniga: "Brutálním a sériovým vrahům, včetně teroristů všeho druhu, ať již jsou příčetní či nikoliv, patří provaz".

O to jde, samozřejmě všichni souhlasí s tím, aby brutálním, sériovým vrahům včetně teroristů bylo jakýmkoliv způsobem zabráněn návrat do společnosti /doživotní isolace bez možnosti propuštění po zbytek života - pokud by toto nebylo možné, pak trest smrti/.

To vše jen za situace příčetnosti. 

Problémem pana Hanniga je, že nejspíše v životě neviděl nepříčetného člověka. Ten za svou nepříčetnost nemůže stejně jako nemocný s Parkinsonovou nemocí za svůj třes. 

Problémem pana Hanniga je to, že nevidí rozdíl mezi zdravým a nemocným. Ze srdce mu přeji, aby navždy zůstal příčetným

4 0
možnosti
Foto

No, mám pocit, že se snažíte tak trochu vylhat z minulého článku. Možná vás zaskočila míra odporu vůči vašemu názoru. Ale to je vaše věc.

Ale proč chcete zde, kde byl trest smrti v minulosti prokazatelně zneužit, vrátit tuto možnost zpět. A není to náhodou pro potrestaného vlastně vysvobození? Není lepší a tvrdší, aby si trest odpykával mnoho let či doživotně? A kdo bude popravovat? Vy? Troufnul byste si na to? Nebo tím pověříte někoho jiného? Vyhlásíte výběrové řízení?

Mimochodem, když už tak horujete pro trest smrti, horujete stejně pro euthanázii?

A nakonec jako vždy: vás stejně nikdo nikdy nikam nezvolí.....:-)

5 1
možnosti
Foto

P68e63t33r 66H95a37n79n72i65g

20. 10. 2014 17:09

Jsem zásadně proti euthanázii.

0 0
možnosti
JS

J49a17n 21S86t59i39f34t61e10r

20. 10. 2014 14:00

Je málo známé, že úplně první přikázání, které Pán Bůh dal lidem, zní: "Kdo prolije lidskou krev, toho krev má být lidmi prolita..." 1.. kniha Mojžíšova 9,6. Rozumí se po řádném vyšetření a odsouzení. Bylo to hned po potopě, tedy na počátku nového rozvoje lidstva. Bůh chrání život, ale ne život vrahů, nýbrž život bezbranných. 

Kromě toho slovo "oko za oko a zub za zub" je podle souvislosti jasný návod pro soudce a dalo by se intepretovat jako: Trest má být uměrný vině.

Takže s Vámi nelze než souhlasit.

3 0
možnosti
DP

Bůh je masový vrah, protože potopou zabil mnoho nevinných lidí včetně novorozeňat. Až budu stát před posledním soudem, tak jim to tam připomenu. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik