Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P70e69t83r 89S28k83á93c18e11l

22. 6. 2015 22:09

Článek autor vydal 18.5.2015. Co od té doby mocní Evropy vykonali pro řešení problému? Důkaz neschopnosti EU, jejich špiček. Hlavně se budou starat, aby na každém mostě či cyklostezce visela měděný tabulka s nápisem, že to bylo zbudováno z "jejich" prostředků. A kde oni v Bruselu vzali tolik peněz? No přeci vybrali od členských států!

Takže naše Policie a vojsko bude muset konat, vlastně celníci a další konají. Před 100 lety naši předkové stavěli školy, silnice, železnice. Proč oni imigranti stejně nekonají ve svých, vinou jejich předků zaostalých zemích? Evropa se ubrání, zdravý rozum bude mít navrch...R^

0 0
možnosti

Velmi souhlasím s článkem ,ale problém je v našich zločinných politicích.Měli by začít stavět drátěné zátarasy jako za komunistů,lidí bez práce je dost,a zároveň by měli založit pohraniční vojsko.Šengen-nešengen.Ještě jejích děti ,potažmo jejich vnuci je za to proklejí,ale měli by to udělat ještě dokud je čas.Jsou to hrobařičeského národa.

3 0
možnosti

Je to tak, Evropa změkla a to je příčina jejího upadání, vymírání a zániku řecko - křesťanské kultury. Protože příroda, Bůh či vesmír nemají žádný zájem na uchování toho, co se neosvědčilo, zbývá nám poslední krok do propasti.

0 0
možnosti

P76e96t95r 59S36k19á67c22e27l

28. 5. 2015 22:56

Určitě se najde východisko a/nebo objížďka kolem propasti, tak jako již několikrát v historii lidstva. Stále totiž platí ony dvě úvodní věty z Ústavy Země:

 

Země je přirozený domov všeho živého. Nepatří žádnémubiologickému druhu.

Pokud si tohle rozříkají mocní světa, záchrana  civilizace je možná....R^

0 0
možnosti

Kdyby šlo dát karmu víckrát, budu klikat dál! Bohužel tenhle pohled na situaci sdílí jen málo zodpovědných v EU.  Zatím se ještě pokaždé zvedne vlna nařčení z rasismu a xenofobie, když se někdo odváží veřejně vystoupit proti přijímání utečenců. Je to sice kruté, ale nevidím jiné řešení, než nedovolit nikomu z nich vstoupit na evropskou půdu. Tak, jako to dělá Austrálie, Thajsko nebo Malajsie.

Pokud nezačneme náš prostor aktivně bránit, brzy už nebude náš!

3 0
možnosti

Příští týden vyhodí kolaborat Polický na iDnes blog s názvem "2525 migrantů zvládneme". Za 14 dní jen přepíše název "25252 migrantů určitě Česko nepoloží" atd. Nějak mají ta EU j-elita v Bruseli asi chybu v Matrixu, nebo se jim zasekl sčot?!

0 0
možnosti

Je to zaujímavé, ale súčasne veľmi smutné sledovať postupný zánik a degradáciu západnej civilizácie v priamom prenose.

Dlho som nevedel pochopiť, prečo každá  vyspelá civilizácia v minulosti existovala len relatívne krátky čas a potom zanikla (výnimkou je snáď len Čína aj Japonsko - Čínu však chránil múr a Japonsko izolácia spôsobená morom).

Teraz to môžeme študovať on-line. Materiálna vyspelosť vplýva na mozgy a logické myslenie - a ľudia sa začnú správať sebazničujúco. Nemusia to byť všetci, stačí relatívne malá skupina na čele tej-ktorej civilizácie.

2 0
možnosti

P79e31t69r 73S80k50á21c68e52l

23. 5. 2015 21:27

V podstatě máte pravdu, ale buďme optimisté. Neboť stále platí:

„Zdravý rozum sizíská přízeň, cesta proradných vede k záhubě“ » Přísloví č. 13, odstavec15.R^

0 0
možnosti

Bohužel mám názor velmi podobný, ale matka příroda má své zákony. Od nepaměti vítězilo právo silnějšího, to je uplatněno i tentokrát. Že je Evropa slabá, je dnes jasné už každému, není síla, která by vyhodila bruselské z oken a celý ten nepovedený experiment zvaný CCCE ukončila. Černoušci to udělají za nás...a rádi. Jak praví klasik: oni se nazakecají.

0 0
možnosti

Pan Hannig popsal situaci velmi trefně. Pokud naše vláda nezaujme správné stanovisko - bojovnější k EU, neměli bychom ji považovat za naši - ať si najde jiné občany a jinou zem a pozve si tam, koho chce!.

2 0
možnosti

Samozřejmě souhlas, ale člověk Vašeho formátu, pane Hannigu, by měl alespoň naznačit způsob řešení.

0 0
možnosti
Foto

P48e10t56r 17H82a32n47n38i27g

18. 5. 2015 13:10

Dobrý den. Vždyť řešení jsem nejenom naznačil, ale i zcela jasně napsal. Tak jako to dělají v Austrálii, Thajsku, Malajsii a Indonésii.

1 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik