Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

Muslimovi nic nebrání vzít si ženu jiného náboženství neb mu to korán nijak nezakazuje.Tak muslimkou se nikdy nestane žena sňatkem ale svobodným rozhodnutím. Naopak muslimka si nemůže vzít nemuslima. On musí nejdříve dobrovolně převzít víru v Allaha a Mohameda.Tady autor mate svojí neinformovaností.

0 0
možnosti
JMP

Protože tohhle čtou i katoličtí křesťané vkládám jiný úhel pohledu 

Vzkaz 30% občanům ČR  

 http://miloslavpletanek.blog.cz/

0 0
možnosti
JM

J21a95n 72M55a58d43e83r

13. 7. 2015 22:49

Zvláštní jak "taťka" Hannig, který byl v 80 tých letech, v době hudební kariéry s V. Vávrou, známý jako "obšourník" (abych použil slušné slovo), nyní na stará kolena káže o morálce. A o "čisté lásce mezi mužem a ženou" ;-D

Chtěl bych se zeptat jak byste chtěl řešit kdo se do koho zamiluje, s kým bude chodit, koho si vezme,  s kým bude žít? 

Nejakou kádrovací komisi,  která rozhodne na základě národnosti,  původu, výdělku, politických názorů, barvy očí nebo čeho? 

Takovéhle věci už tady byly za nacistů a bolševiků,  vidím že jste se od toho mentálně moc neposunul.

0 6
možnosti
PS

P75e41t72r 34S48k96á29c35e34l

14. 7. 2015 23:46

Možná Vám uniklo vážený pane, že se zde diskutuje o myšlenkách a skutcích. O lidech jděte raději diskutovat do podniků označovaných před rokem 1990 jako V.cenová skupina.

Pokud nic nevíte o skutcích pana Hanniga za posledních 12 roků a chtěl by jste vědět co a jak konal, založte politickou stranu a pokuste se 12 let ji řídit. Čistě zdravým rozumem...R^

0 0
možnosti
JH

V článku je jedna věc, co mi připadá jako nesmysl: člověk, který nemá problém se z nějakého "praktického" důvodu dát na Islám, přeci nemůže být ateista. Kdyby byl ateista, tak náboženský blud rozumově odmítne. Takový člověk není ateista, ale korouhvička.

1 0
možnosti
PS

P60e82t21r 22S40k30á98c11e21l

13. 7. 2015 21:59

Pan Kohout kdysi prohlásil, že pokud člověk za život nezmění čtyřikrát svůj názor, zůstane stát. Asi to myslel tak, že nějaké názory máme v pubertě, vystřízlivíme a kamsi se hrneme. Prožijeme zklamání a přestoupíme jinam. No a s postupujících věkem zjišťujeme, že základem je zdravý rozum, úsudek. Takto se chovající člověk, poučitelný, přeci není korouhvička. Jde o to překonat zklamání a nést na svých bedrech zkušenost. Ani tohle někdo nedokáže a tak se ani nesnaží odbočit na jinou životní cestu. Jde po vyšlapané.

A že někdo přestoupí z "ničeho" k islámu? Současný marasmus je tam přímo vhání, hledají oporu, hledají přeměny. Zapomínají přitom na fakt, že skutky přesvědčují...R^

0 0
možnosti
OU
PS

P50e51t89r 67S93k55á85c87e21l

13. 7. 2015 22:02

Ve Vašem věku jich není moc? Takže přeci jsou a jsou i s dětmi. Když těm dětem ukážete, že jste lepší než jejich biologický otec, máte v životě vyhráno. Naděje a zdravý rozum stále žije...

0 0
možnosti
Foto

Negativní roli v neutěšeném stavu rozvodovosti u nás hrají nejen jednotlivci, zaměření na vlastní sobecké zájmy, (kteří  neberou v úvahu ani zájmy svých dětí), ale i stát, společnost, veřejné mínění, špatné vzory politiků -  a různých celebrit. Dřív se lidé také rozváděli, ale ze závažných důvodů, jako byl alkoholismus apod. Dnes se toleruje vše, řádně fungující rodina, ve které jsou  řádně vychovávané děti, není ničím zvýhodňována, ani společensky ceněna. Existují i fingované manželství, kdy se ženy vydávají za samoživitelky podporované státem, a přitom žijí s mužem jako v manželství. Původní móda některých ambiciozních žen, vystačit si se vším sama, se u nás stala málem všeobecnou normou, společností  tolerovanou. (Tradice manželství se snad drží víc již jen na venkově).  Znám několik takových neúplných rodin, a ty osamělé ženy s dětmi to nemají to lehké. Dítě pořebujenejen  matku, ale  i otce... Zejména v dospívání. :-/!

1 0
možnosti
PS

P91e66t12r 28S79k98á34c17e41l

12. 7. 2015 16:48

Souhlasím. K první větě jen poznámku - ze 2/3 žádají o rozvod ženy. K další  větě - alkoholismus lze léčit, je to jen výmluva, pohodlná rezignace. Znám případy, kdy manželka o manžela bojovala, poslala jeho na léčení a on potom do konce života abstinoval a dokonce jezdil do léčebny přednášet! Takže myslím, že nejde o závažný důvod k rozvodu. Jde o komunikaci a schopnost odpouštět.V tom jaksi zaostáváme,na rozdíl od našich předků před 100 lety.

Ano, dnes se toleruje vše,dětem a studentům se vymýšlí snažší postupy, z daní platíme manželské poradny, atd. 

Tradiční rodina se obnoví, bude zase základem fungujícího státu. Podobně jako před rokem 1938...R^

1 0
možnosti
AK

A20d53a34m 87K94a42r98a23b14a

11. 7. 2015 13:58

Myslím si že tento specifický problém 'nejsou chlapi' si tu ženy vyrábějí z nemalé části vlastním přičiněním. V?žádném případě to není jediná příčina,to jistě ne, ale je významná. Řešit to (ztráta zájmu, sebevědomí a já nevím čeho všeho u části českých mužů) k ničemu nevede protože to je jen následek který vede k dalším (nejsou chlapi).

1 0
možnosti
MK

Když české holky cizince, tak proč ne čeští muži východoevropanky? Stejně to tak funguje. ;-)

0 0
možnosti
JS

jednou jsme se na večírku pustili do rozebírání mezirasového sexu a došli jsme k závěru, že nejhůř jsou na tom černošky a asiati ;-D - bílá žena chce černocha, bílý muž asiatku ... je pravda, že na Araby jsme tenkrát zapomněli ;-)

0 0
možnosti
MK

Názor, že islámu je třeba se bránit křesťanstvím, jsem také nějakou dobu zastával - až jsem postupně došel k tomu, že to je naprostý nesmysl. Koneckonců, ateismus ničí jak islám, tak i křesťanství. A naopak, křesťané s muslimy si často velmi pěkně notují (a nemusí jít jen o Halíka). Ostatně i muslimové často tolerují křesťany, zato nevěřící jsou pro muslimy největší nepřátelé. Proto si myslím, že jediná cesta jak se bránit islámu, je postavit islám mimo zákon, stejně jako nacismus. Křesťanství v tom nehraje žádnou roli.

1 0
možnosti
Foto

K84a31r97e21l 71R67a71d11a

11. 7. 2015 15:55

Křesťanství islám nezastaví. Tomu se lze bránit jen olovem.  Snad to Evropa pochopí dřív než bude pozdě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik