Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, řekl bych ke článku jen jedno slovo: VYNIKAJÍCÍ!

K hordám vetřelců:

Skoro všichni muslimové jsou slušní a milí lidé.

Skoro všichni teroristé jsou muslimové.

K němcům:

Kde byla VAŠE solidarita, když Kanada proti Čechům zavedla víza?

Kde byla ta VAŠE evropská sounáležitost, když jste zavedli a uplatnili v praxi pojmy jako : "Nové země", "Dvourychlostní Evropa", když jste bránili nám užívat svobodného pohybu pracovníků po Evropě?

Až zase řeknete slovo "kvóty", vzpomeňte si na ty vaše kvóty na výrobu cukru, mléka, jablek.

K vládě ČR:

Je nám jasné, že až ti představitelé loutkářů, tedy viditelní vůdcové EU (Merkelová a Holland) trošku zadupají, že se celý Visegrád po... Sobotka první.

3 1
možnosti

Mně se hlavně líbí odstavec, pod který se podepisuji (!):

    A pokud nám bude někdo vyčítat, že jsme vykořisťovali Afriku kolonialismem, tak ať si laskavě uvědomí, že Československo a dokonce ani Rakousko-Uhersko, jehož byli Češi a Slováci součástí, v Africe žádné kolonie nemělo. Migranty by tudíž měly přijímat z tohoto důvodu ty státy, které z kolonialismu těžily.R^

0 0
možnosti

Před pár lety byl u nás na návštěvě otcův kamarád co v 68 emigroval do Izraele...Procházeli jsme se večerním městem aby viděl jak se změnilo a prošli jsme kolem jednoho domu kde bydlí cikány, kteří posedávali venku na lavičce a tradičně dělali po 22 hodině kravál...Vysvětlili jsme mu jak to v ČR s cikány je...On se jen pousmál a říkal,že to je ještě pohodové soužití ale počkejte až se Vám tady nacpou Mohamedáni.Ty budete muset nejen celý život živit ,protože oni nikdy pracovat nebudou ale navíc z vděčnosti ,že je živíte Vás budou ještě vraždit takže budete mít strach o holý život.Mohamedány už od dětství učí ,že musí zabijet nevěříci - zatímco vaše dítě chce pod stromeček PC nebo kolo tak dítě mohamedánů dostane zbraň...  A věřte ,že je to strašný pocit muset nosit sebou každý den samopal Uzi když vedete děti do nebo ze školy...

Tehdy jsme nad tim jen nevěřícně pokývali hlavou ale ta temná budoucnost Evropy nás možná dožene...

Danke schön tante Angela...

2 1
možnosti

Republikánský kandidát na prezidenta Donald Trump:

„Evropa se stává úplně jiným místem. Byl jsem v Paříži. A Paříž už nevypadá jako Paříž...něco se musí udělat,“ dodal Trump.

1 0
možnosti
Foto

Držím Trumpovi palce

2 0
možnosti
Foto

Nějak tomu nerozumím. Proč Egypt, Sýrie, Jordánsko při napadení státu Izrael používalo zbraně dodané SSSR a Varšavskou smlouvou. V Egyptě v muzeum je možno vidět  auta Praga V3S s nástavbou raketometu. Marně přemýšlím, kdo dodával teroristům na celém světě semtex, přes protesty OSN. Kdo vedl válku v Jugoslavii, opět vyzbrojen zbraněmi dodanými z SSSR a kdo měl na svědomí statisíce obyvatel bývalé Jugoslávie ? Nebylo to náhodou Srbsko podporované SSSR ?  Jak je možné, že jakákoliv válka v Africe v rabských zemí  se neobešla bez zbraní dodaných z SSSR. Pokud si pamatuji učil jsem se ve škole něco o podpoře osvobozeneckého boje na celém světě v rámci nastolení socialismu na celém světě. Kde se cvičili teroristé a ve které zemi ? Nebylo to náhodou ČSSR.  Kdo napadl a okupoval  Afganistán a rozvrátil tím celou společnost a dal možnost ke vzniku Talibanu. Kdo podporuje zbraněmi Asada a umožňuje  mu vést válku. Nemá tam Rusko náhodou vojenskou základnu ?

6 3
možnosti
Foto

A ti druzí mají zbraně odkud,našli v kůlně.Určitě poznáte výrobce?Vzpamatujte se.Nebuďte sluníčko.Nic není jen černé nebo bílé

4 3
možnosti
Foto

Vážený pane,za mě karmaR^.Češi,resp.Uhry bez kolonií a výhod,ale účet zaplatit společně?????

6 1
možnosti
Foto

Velmi dobře napsáno. Karma R^

6 1
možnosti

A15d51a20m 65S92t25a73v16a

13. 9. 2015 21:56

"....měli cítit jakousi hanbu...": Ano, takové bláboly totiž vedou jen naprostí nevzdělanci, kteří nevědí, že právě z iniciativy tehdejšího československého ministra zahraničí dr. Edvarda Beneše, ve 30. letech Československo poskytlo azyl tisícům německých demokratů, kteří prchali před nacismem. A právě proto Hitler Beneše nenáviděl, vyvolal vůči jeho osobě nenávistnou kampaň, která je  dodnes živá u značného množství německých občanů, a žel i u řady rádoby chytrých občanů Česka, kteří prezidenta Beneše kritizují jak jen mohou. A přitom to byl právě E. Beneš, který byl tak nápomocný německým demokratům.

7 1
možnosti
Foto

P61e73t83r 47H62a74n79n28i17g

13. 9. 2015 22:09

Jednou z emigrantek tehdy byla Marlene Diettrichová, která bydlela krátce se svým tehdejším přítelem v Ústí nad Labem - Střekově. Ovšem právě nějakou shodou okolností právě ona nedostala v ČSR asyl, tak odcestovala přes Francii do USA, to jen tak na okraj.

4 0
možnosti

Evropa je sakura ve vetru se klatici. Tito migranti nejsou ani prvni ani posledni debakl.

3 0
možnosti

Toto by si měli přečíst zdejší eurohujeři.

5 0
možnosti

J76a33r75a 69R63a44n43k

14. 9. 2015 0:29

Proc? Je to prilis jednostranne, klapky na ocich:-/

1 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik