Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K20a37r67e60l 40R73a66d78a

9. 12. 2015 2:42

A to nevíte, že blbost je bez hranic ?  Jaká vláda taková hranice.

0 0
možnosti

Nejspíš jsou naši politici také součástí byznysu.

0 0
možnosti

P29e46t32r 75S33k94á49c97e23l

3. 12. 2015 23:41

V životě, potažmo ve světě to funguje podle zákonů přírody. Od moudrého příbuzného znám jeho několikrát opakované přirovnání dějů (byl mj. i nimrodem):

"Lev strhne srnu, vykouše měkké maso a pro něho zajímavé části z kořisti. Potom přiběhnou hyeny, po nich supi a po nich nižší stupně živočichů až po červy."

Ponechám na každém, koho a do které fáze běhu života si sám dosadí představitele života v přírodě. Hodnoty se s rozvojem vzdělanosti a kultury mění, že? Pro vzdělaného a kreativního člověka je pro mne kořistí jeho invence - autorství vynálezů, autorství díla. Tak to v našich krajinách fungovalo do roku 1938, krize nekrize. Většina tehdejší společnosti každým rokem pociťovala zlepšování podmínek života, což se o žádném státoprávním uspořádání po uvedeném roce říci nedá.

My, kteří jsme prožili dobu omezeného cestování, víme svoje o devizovém příslibu, o celním prohlášení, očkování montážních pracovníků odjíždějících do jiných světadílů, atd. Nestačím se divit, že se po tisících příslušnících jiných států nevyžaduje nic  a málem se jim omlouváme, že nemáme pro ně přichystána pracovní místa, bydlení a další výhody způsobené nezměrnou pracovitostí našich předků. Pan Ludvík Vaculík by se dnes divil. Ve své knize "Sekyra" (upozornil mě na ni laskavý pan Ladislav Pisklák z Bystřičky u Vsetína) se migrantů ptá: "Kde jsou vaše atomy"? Předtím totiž popsal, jak jeho tatínek žijící na Valašsku dostával do těla atomy malebné přírody. Zdravého rozumu je nám třeba...R^

1 0
možnosti

dobrej článek byť ze známých faktů, které se už objevily tady v diskusích. Jinak občas sice píšem ze srandy šumka ši hamba, ale Istanbul přeci jen raději s en:-)

0 0
možnosti

Ale kdyz mama Angela chce tu nobelovu cenu miru. Ale to neni jen Angela  EU se prece potaci od debaklu k debaklu. Problem je, ze uz to lidi nechteji platit. Jinak k tomu neni co dodat.

1 0
možnosti
Foto

P59e73t91r 59H22a92n28n25i28g

3. 12. 2015 23:02

Dík pane Větvičko, když Vy mi dáváte +, tak si toho velice vážím, protože jste skutečný literát v tom nejlepším slova smyslu.

1 0
možnosti

J65a19n 52S30o65u50č52e86k

3. 12. 2015 10:42

Ani není co doplnit. Vystihl jste do přesně. Karma.

3 0
možnosti

Je ponechani topicich se lidi v souladu s temi omilanymi evropskymi hodnotami? Ja myslim, ze ne. To uz by se rovnou mohli kropit kulometnymi davkami, bylo by to milosrdnejsi.

2 0
možnosti

milosrdnější by to nepochybně bylo, z našeho pohledu i bezpečnější, ale byl by to zásah do jejich svobodného rozhodnutí utopit se. A ponechání utopit se není v souladu s evropskými hodnotami, protože máme socialismus a co si má co kdo v socialismu rozhodovat, zda se utopí nebo ne.

1 2
možnosti

:-)...Dobře napsáno !  Zákony, které nás mají chránit se nedodržují, jak říká president, je to organizované !  Myslím si to i já, když vidím ty hordy primitivů, jak se hrnou do  Evropy.  Neznají jazyk a pochybuji,že budou mít snahu se ho naučit, odpor k práci, ale jak jsem poslouchal, jakási neziskovka je do  půl roku integruje ! Samozřejmě za nadstandartní plat, výsledek nezaručen !    R^R^R^

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS