Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Možná je dobré si připomenout některé myšlenky autora, zde je jedna z nich:

„Bojujte.David poctivosti a čistoty ducha nakonec zvítězí nad Goliášempeněz a přehlížení. Věřme si. Pravda je na naší straně!!!“ R^

3 0
možnosti

"My, co jsme zažili minulý režim víme moc dobře, že pohled mocipánů se velmi rychle může proměnit z vlídného na trestající.“

........

Touhle větou se mi vybavil drsný fakt:

Když při jednom kongresu ODS v Brně všímaví redaktoři dali natočit reg. značky (dříve eSPéZetky) vozidel na parkovišti u BVV došlo mi to. Totiž ony značky, jedna vedle druhé, měly shodný znak. Sestávaly ze stejných čísel - 1111, apod. A když jejich majitelé navíc drze do kamery sdělili, že každý občan si může podobnou značku opatřit, přesvědčilo mě to o návratu politiků o 30 let zpět. Totiž již po roce 1980 se na schůzích konstatovalo, že funkcionáři vládnoucí velké strany se stali novodobou šlechtou, jsou nadutí. Tak je to, 25 let po roce 1990, i s nynějšími, ať zprava či zleva. Ale stejně k opravdové šlechtě měli a mají obě skupiny velmi daleko, ona šlechta totiž byla většinou šlechetná, její příslušníci byli nad věcí. Stejně jako mně to řekla starohraběnka slavného rodu - vyjádřila se k současným některým našim zástupcům s noblesou jí vlastní: Holota jedna.

Ano, zdravého rozumu je nám třeba...R^

5 0
možnosti
Foto

P63e68t60r 94H37a34n16n82i66g

10. 2. 2016 22:05

Nevíte, kde jinde lze psát svobodné články. Mám ten dojem, že zde začíná vát jiný vítr a že to půjde asi jedním směrem cestou do nudy.

2 0
možnosti

Já si myslím , že zlikvidováním Konvičkových blogů p. Konvičku nijak nepotrestali , ale pouze na něj upozornily a tomuto pánovi určitě pomohli. Lid český je už většinou taký , co se schovává to chutná nejlíp.[>-]

2 0
možnosti
Foto

Ačkoli nejsem příznivec pana Konvičky, nepřipadá midobré smazáním jeho blogu. Na tomto místě je nutno se zeptat, jestli víte, že byljeho blok smazán, nebo se to pouze domníváte?(Mohl si ho na protest ke zrušeníněkterých článků třeba zrušit sám). Ale předpokládejme, že byl smazán.

Má být obecně nezveřejněno pouze to, co jev rozporu s kodexem, který je závazný pro všechny. Kdyby takový krok učinilainstituce státní, bylo by to chybou. U soukromého subjektu je to sporné ato zvláště proto, že je v kodexu jasně deklarováno, že tento blok nesloužípropagaci politických stran. Pak by ovšem měl být smazány blogy i všem co seviditelně pod hlavičkou politických stran angažují.

8 0
možnosti
Foto

,,Svatoplukovy pruty I."

Ač ony pruty patří spíše asi do oblasti bájí, na rozdíl od ,,rozděl a panuj", Vašemu článku R^ ,,V jednotě je síla", mnohdy pak ovšem, a často, skrytá i značná rizika;-)

2 0
možnosti

Ony pruty byly vzpruhou pro naše předky celých 300 roků, až do r.1918 a později, zvláště na vesnicích v nezmenšené míře. Takže žádné báje, skutečná realita. Jak to myslím? Sousedé na vesnicích a v městečkách si v nouzi pomáhali v boji o holé přežití i bez charit apod. zařízeních dnešní doby, která spolknou 40 % nákladů na svůj provoz. Vaši/naši, prostě všech občanů ČR předkové používali zdravý rozum, konali dobro a byli přesvědčeni, že se jim to vrátí stonásobně. Byli daleko více svorni, neubližovali ničemu živému (i porážka hospodářských zvířat byl obřad, zažil jsem to), žili tak v souladu s přírodou, v souladu se zdravým rozumem...

3 0
možnosti
Foto

pan Konvička dojel na to, co sám kázal

0 9
možnosti

Vždyť Vy ani nejste sto pochopit o čem "kázal".

5 0
možnosti
Foto

P64e10t11r 76H23a83n76n30i48g

10. 2. 2016 13:27

Omluva za hrubku. Má být: ....6. února demonstrovaly v Praze na různých místech tři strany, a ne s měkkým -i-

3 0
možnosti

zminovany diskuter patri dle ikonky do tymu Idnes.

0 0
možnosti
Foto

U mne ani mazání článků pana Konvičky neprobudí výrazné sympatie jako náhražku za nesouhlas s adminy Blogu iDnes. To, že provozují selektivní politiku je evidentní a není to nic nového. Tím směrem je třeba vést nesouhlas. Blogy pana Konvičky byly bezesporu agitační, téměř všechny. Ale pokud jsou jako takové mazány, měly by být mazány VŠECHNY stejně zaměřené. VŠECHNY.

8 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik