Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Pane Hannigu, mluvíte mi z duše. Koukněte na http://www.ksds.cz - s kamarády jsme dali dohromady naši představu, jakým směrem pokračovat...

1 1
možnosti
Foto

Dana Smékalová 1.6.2016 12:50 napsala: "Koukněte na http://www.ksds.cz ..."

Už jsem to pročetl. Název "Kolektivní správa dem. společnosti" je matoucí, podle vašeho programu byste se mohli pojmenovat třeba "Komunistická Strana Dany Smékalové".

1 0
možnosti
Foto

I65v82o 96P51a18t89t54a

1. 6. 2016 12:17

Jenom Západ? ČSSD ve svém novém programu podporuje imigraci, multietnickou a multikulturní společnost, globální vládnutí a nový světový řád. Kapitán otočil loď směrem, který jste si nepřál.

Velcí globální sociálně demokratičtí hráči, kteří deklarují svoji spoluzodpovědnost za osudy lidstva -- Vidím v tom jen snahu vládnoucích politiků strany programově utéct od nezvládnutých problémů domácích a "vypařit se" do Bruselu a do OSN. Když uvážím obří dluh vůči Altnerovi, tak se vedení sociálních demokratů ani moc nedivím. Je to útěk od vykradené pokladny stranické i státní k pokladnám v současné době bohatě naplněným. Současně ale nevidím nejmenší důvod, proč by měli takovéto padoušské jednání občané sociálně demokratickým členům vlády tolerovat. Nechat za sebou spálenou rodnou zemi může jen syn člověka, jehož mravní zásady jsou evidentně horší, než kdyby žádné neměl.

6 0
možnosti
LE

Ano, pryč z EU! Ale ne v záchranném člunu, ale na naší vlastní lodi. Odhodit všechna poutací lana a i za cenu finančních ztrát (které jsou podle mého velmi nadsazené, aby odstrašily váhavce) plout vlastní cestou. My už jsme si totalitu užili a myslím, že všem, kteří ji pamatují, stačila.

16 0
možnosti
PS

Souhlas, čert spolky stvořil, ale nemiloval. byli jsme před EU, budeme i po ní....R^

2 1
možnosti
MK

Díky za Váš příspěvek. V dnešním moři nesmyslů, pokroucených pravd a politické korektnosti je osvěžující číst názory lidí, kteří ještě neztratili zdravý rozum a udržují nás tak v rovnováze. Samozřejmě, že by bylo ideální spojit síly všech antiislamistů, ale paradoxně, právě mezi nimi je pramálo vůle ke spolupráci. Navíc, je ohromující množství lidí, kteří se nechtějí zapojit do ničeho, nebo jsou přímo proti. Přesto se nevzdávejme. I síla pera je velká.

33 0
možnosti
PS

Viz - Tvoje slovo bude oboustranným mečem....uvádí se v knize knih.

0 0
možnosti
ZS

Svoboda vyznání by neměla být omluvou pro porušování zákona. Tedy každá víra by se měla vzdát těch svých aspektů, které omezují osobní svobodu, podněcují nenávist nebo ospravedlňují jiné porušování zákonů.

23 0
možnosti
Foto

Už vidím, jak se toho nějaká víra anebo náboženství vzdává. Víry jsou viry, jež ovládají mozky lidí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik