Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak je vidět, v poslední době je úplně jedno, kdo je autorem blogu a jak je tento napsaný. Stačí zvolit to správné téma a postoj, čtenost a karma jsou tak zaručeny.

Každopádně jako politická agitka je tento blog dobrý, třeba se p. Hannigovi napoosmé (nebo už napodeváté?) podaří dostat do druhého kola senátních voleb... I když bych byl raději, kdyby ne.

0 0
možnosti
Foto

Jakkoliv autor by nebyl mou volbou, byl bych potěšen, kdyby se tam dostal on místo parazitů jako je Sobotka, Babiš a spol.

1 0
možnosti

Západ právě potřebuje tyčí do hlavy, aby se probral.

0 0
možnosti

Súhlasím s každým slovom. Ale zase sa na Západe potvrdzuje, ľavičiari na Západe by sa spojili aj s čertom-diablom, len aby mohli podkúriť /zatopit/ kresťanstvu. A ten čert - v podobe moslimov a islamu - sa im potom peklom odmení. Ak by moslimovia niekedy na Západe získali väčšinu, tak prví, ktorých sa zbavia, budú tí, ktorí im teraz najviac pomáhajú. Jednak preto, že sú to moslimov neveriaci psi, a potom je to klasika: revolúcie požierajú svoje vlastné deti.

Nechápal som, ako ľudia po druhej svetovej vojne mohli byť tak nadšení pre myšlienky komunizmus. Teraz môžem sledovať opakovanie dejín, len trochu s iným nádychom. Ľavičiari už nemajú ako náboženstvo komunizmus, ale multi-kulti blúznenie...

3 0
možnosti
Foto

Díky za vaše moudrá slova. K tomu už není co dodat. R^

1 0
možnosti

"Cizí" náboženství nemůže pronikat na území, kde je dominantním náboženstvím jiné náboženství?... Tohle v kontextu historie myslí pan Hanig vážně? A co kokvista Amerik? Co násilné šíření křesťanství v Oceánii, v Africe,....

Co vytlačení tradičního vnímání kultu a vlivu bohů v antickém Římě právě křesťany?

Jakákoliv moc (a náboženství je nástroj moci) posiluje, dokud expanduje. Všemi prostředky i neetickými = násilnými. Jinak zaniká.

Křesťanská Evropa nezvratně zaniká za aktivní podpory a přispění vlivných evropských politiků. EURv

0 0
možnosti
Foto

Poučili jsme se z historie. Proč tedy opakovat stejné chyby. Jinak v historických kontextech máte pravdu a i ta poslední věta je bohužel pravdivá.

Ovšem ještě pořád má naše civilizace sílu se bránit. A Vy jako žena, byste se už začít bránit měla.

0 0
možnosti

" https://www.youtube.com/embed/cQf9U4TQa4c "

Vřele doporučuji všem si pozorně poslechnout projev pana Viktora Orbána. Je snad on velmi špatně informován a tak se dopustil chybných závěrů? Pokud s ním nesouhlasíte, uveďte v čem a současně sdělte nejlepší řešení, jak se má Evropa zachovat. Tak, aby všechny zúčastněné strany byly spokojeny. Určitě a vážně diskutujme...R^

8 0
možnosti
Foto

Nelze dosáhnout stavu, kdy všechny strany budou spokojeny.

Podstatné je si uvědomit nebezpečí a zároveň jeho hlavní příčinu. Tou je evropský sociální systém spojený s politickou korektností. Živíme parazity a bráníme slušným a pracovitým lidem, aby se k parazitům postavili zády. Nyní máme pocit, že se na nás valí vlna parazitů, která nás ohrožuje, ale nás víc ohrožuje armáda parazitů mezi námi. Ať už jsou to politici rozkrádající státní rozpočet, podnikatelé živící se čerpáním dotací či líní a neschopní závislí na sociálních dávkách. Chceme -li se zachránit, pak jedinou cestou je tento systém zrušit. Každý nechť je sám odpovědný za svůj život. Nemáš práci? Pak místo peněz dostaneš koště a půjdeš uklízet a za to dostaneš poukázky na večeři a zbytek vydělané hodnoty se použije na úhradu tvých závazků. Chceš podnikat v oboru, který tě neuživí? Pak si budeš muset najít něco jiného a ne že ti budeme platit za něco, oč nikdo nestojí. Jsi politik a způsobil jsi špatným rozhodnutím škodu státu, či obci? Pak půjdeš do tepláků s povinností škodu nahradit, pokud k uhrazení nebude stačit majetek tvůj a tvé rodiny.

Ve chvíli, kdy bude odkázán každý sám na sebe, příval migrantů značně poleví, protože živořit se jim bude lépe doma než v cizím prostředí. Zde zůstanou jen ti, kteří budou schopni se o sebe postarat. A pokud by s nimi byly náboženské problémy, pak pomůže jen stejný metr pro všechny.

7 0
možnosti

Problém je, že Váš "záchranný" člun nese jméno Putin, který zbrojí a snaží se obnovit sovětské impérium. Jiná reálná alternativa není. Takže já raději EU, která na tom není vůbec tak špatně, jak líčíte.

5 32
možnosti
Foto

Nestačím se divit. Neodvádějte pozornost a diskusi na Rusko a Putina. Autor nic takového nepíše a ani vzdáleně se z textu nic takového nedá vydedukovat. Stačí jen neprodyšně uzavřít hranice EU po vzoru (všimněte si, že ne Ruska) USA, či Austrálie, žadatele o azyl, či přesídlení důkladně posuzovat, prověřovat a z žadatelů o pracovní víza pečlivě vybírat po vzoru (opět ne Ruska) Kanady, USA, Nového Zélandu, či Austrálie. Co je na takovém řešení putinovské, nebo do ruského područí nás nahánějící?

35 1
možnosti
Foto

Tak si říkám, co ty hordy budou dělat, až Evropu dobudou.... Zničit cokoliv je snadné, ale něco vybudovat? Neumějí to ani ve svých zemích.... místo toho utíkají k hotovému. Kam budou utíkat, až Evropu zničí?

30 0
možnosti

J53a84r57a 26R58a65n35k

2. 6. 2016 2:59

Proc by mely nejake hordy Evropu nicit? Na to, ze se jich 6.000 utopilo, 4 miliony sedi uz 4 roky v lagrech v sousednich zemich Syrie - ty 4 miliony, ktere prchaji pred hodnym Assadem, proc se nikdo nezajimal kam s nimi uz v roce 2012?

2 16
možnosti
Foto

Karma. Bohužel s momentální politickou municí stojíme minimálně po kolena v bahně. A každým dnem, kdy kradmo proklouznou další a další nápady neomarxistů do naší společnosti, se propadáme hlouběji.

Tak trochu mám obavu, že nám chybí správná hybná síla. Prostě lidé jakoby nedokázali procitnout, naopak, prožívají vše virtuálně, zamykají se do ulit. Asi musí být ještě podstatně hůř, zatím je to jen taková přetahovaná, bohužel.[>-]

9 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,29
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik