Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

skvele napsano , ta zmena je uz na ceste

0 0
možnosti

Prý u nás nemáme uprchlíky. Ano, zatím. To je argument slunečníků. Realita je následující:

Vedle naší zahrady je zahrada, o kterou se majitel léta nestará a je nyní naprosto neprostupnou džunglí invazního druhu - akátu. Ty Akáty už mi lezou větvemi přes plot s ničí mi plot. Také se množí a jejich semena se občas uchytí i na našem pozemku. Jak to dopadne? Dokud budu mít síly, zůstanou invazní druhy za plotem a já budu užívat své zahrady o kterou léta s láskou pečuji.

3 0
možnosti

P96e47t72r 28S24k44á47c78e27l

18. 9. 2016 21:36

Možná je jich u nás pár desítek (jak uvádí pan Procházka níže), ale již před 15. lety šla informace, že v Tišnově si velmi dobře zaplatí islamisté pobývající v Brně a v době svého svátku (ani nechci vidět podrobnosti) podřezávají, údajně obětují, ovce. To jsme takové ovce, že za peníze necháme porušovat zákony této země?

1 0
možnosti

Ještě trochu posílit a budete také přímo podporovaný Putinem jako Maria la Pen. Ale nechci Vás podceňovat, třeba máte nějakou podporu už nyní. A k těm diskutérům, kteří chtějí pořád rozpouštět EU - nebylo by odvážnější z ní jednoduše vystoupit? Rád vám proto dám hlas, věčně remcající Češi potřebují zkusit život mimo EU jako prase drbání. K "hrdinnému" boji proti uprchlíkům, kterých tu máme pár desítek, se nemá cenu vyjadřovat.

0 4
možnosti

Podle Vašeho příspěvku příjem "uprchlíků" podporujete nebo aspoň schvalujete. Takže předpokládám, že si klidně nějakého nastěhujete k sobě domů a pomůžete mu, že. Osobní příklad je přece nejúčinnější.

4 0
možnosti

Každý původní druh který to dokáže se před invazními druhy chrání. Známe jen jediný živočišný druh který vědomě tuto obrannou reakci potlačuje a mnohdy i trestá.

5 0
možnosti

V pořadu "Máte slovo" k imigraci někdo napsal stručně a výstižně SMS: Indiáni taky čelili invazi a nyní žijí v rezervacích!

2 0
možnosti
Foto

O43t42a 15B71l10a70ž61e86k

8. 9. 2016 21:47

Pane Hannigu, máte dobré myšlenky, jen nevím, zda se zúročí čekání, až se EU pomalu změní. Jde o to, kolik dalších - často nevratných škod do té doby bude napácháno.

Já jsem zastáncem rozpuštění EU a nového začátku. Lidé, jako Wilders, Le Pen nebo Orbán - a vůbec všichni by mohli začít od čistého stolu - se škodami z rozpadu, ale bez protitlaku už dávno znemožněných, ale u mocenských pák stále sedících politických trpaslíků.

3 0
možnosti

A 60 000 EU úředníků a to je síla mnohem větší.

1 0
možnosti

Člověk ve své nadutosti zapomněl, že je taky jenom živočišný druh a platí pro něj stejné zákony, jako pro ostatní faunu. Přesto se dál snaží vymanit z vlivu přírody a jde proti své přirozenosti hnán myšlenkami falešné humanity, kdy dává přednost pomoci cizím podruhům homo sapiens před pomocí členům vlastního stáda, a tváří se, že tak je to správně...

12 0
možnosti

A zapomíná se na moudra předků, například:

„Stava životní návyky lidí kopírují přírodu země kde žijí“ »Hippokratés z Kósu.

0 0
možnosti

Co jsme to za národ, za národ čtenářů? V nejčtenějších vyniká pan Větvička, ten nikdy nezklame. Ale proč tam jsou další, proč tam není tento článek k aktuálním záležitostem?

7 0
možnosti

Dnes již tam je, díky, čtenáři...R^

0 0
možnosti
Foto

karma výstup z EU za každou cenu nám dobře neposlouží, protože tento uvolněný prostor se bude snažit zaplnit Moskva a to by žádný rozumný člověk chtít neměl. Řešení je reforma EU, snad se k ní dopracujeme.

8 1
možnosti

J14a44n 21K93r73á52t14k84ý

8. 9. 2016 19:16

Jaromír Tichý bohužel příliš často sleduje ČT24, nebo Radiožurnál. Uvědomujete si, že kdyby Moskva "zaplnila" tento prostor, že by to byl začátek III. světové? Jinak zdravý...?!!

0 0
možnosti

Karma.

Po přečtení článku i diskuze malá poznámka. Největším nebezpečím pro nás jsou zcela jednoznačmě voliči. Když člověk sleduje weby které se imigrantama a islámem zabývají, tak se neustále dovídá kdo kde znásilňoval, sexuálně obtěžoval, vraždil a podobně. Ale o tom, že se český-moravský-slezský volič rozhodl že to u nás prostě musí vypadat stejně jako v Německu, Francii, Skandinávii, o tom téměř nikde ani zmínka. Situace je nyní tak vážná, že by zmiňovaní Okamura i Úsvit měli mít oba minimálně 10%. Nezávisle na tom že jsou rozhádaní. Pak bysme mohli říci že máme ještě šanci. Že si lidé začínají uvědomovat nebezpečí. Ale takhle?

12 0
možnosti
Foto

Přečetla jsem si prognózy a v žádných z nich Le Pen nevedla ve volbách na prezidenta. Její strana nakonec nevyhrála v posledních regionálních volbách, ani tam, kde kandidovala.

1 0
možnosti
Foto

Život se mění k lepšímu, tak se přidejme.

Volební prognozy jsou podvod,

to co lidé ví dávno,

svorně to potvrdí dnes už i Zeman či Sládek :-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS