Diskuse

Dva světy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P55e29t49r 74H37a26n44n79i42g

24. 10. 2016 16:43

Nevím, co se zde v diskuzi děje. Jednou je tu 44 příspěvků a hned na to 41, pak zase 44 Já nic nemažu, zajímá mě každý názor. Jsem v tom věku, kdy si vážím demokracie a svobody vyjadřování. Obávám se, že se ale vracíme zpět k tomu, že nikdo neposlouchá nikoho. Každý svobodný názor je oklasifikován nálepkou. Zkusme jednou (zatím dokud je to ještě možné) číst názory a hlavně číst i článek.

1 0
možnosti

... máte naprostou pravdu - a nejde jen o volby - ale i o demonstrace většinou rozkouskované po Praze - i když základní myšlenka a všech je stejná - protest proti vládním krokům ..... Efekt takových demonstrací zaniká - nad skupinkou demonstrujících se nikdo nepozastaví a ani nezaregistruje, že ve skutečnosti lidé, co do ulic vyšli za stejným cílem mohou splňovat i počet několika tisíc, nebo i desítektisíc .... a to už by se nedalo přejít jen pohrdavým úsměvem - nad tím už by se "panstvo" nejspíš muselo zamyslet ....

Totéž se týká voleb .... Je třeba vyčlenit jen dva tábory lidu - ten, který slepě souhlasí s vraždícími kroky naší vlády ... a ten, kterému jde o vlast, její dějiny, přítomnost i budoucnost, kdo chce zase Čechům vrátit jejich dobré jméno, svého času známé po celém světě.......

Jednotlivé vlastenecky založené strany, hnutí a uskupení by si tohle měly uvědomit a zapomenout na populistické žabomyší války, přestat si každý na svém písečku slepovat jen tu svoji kuličku .... nejen že se tím tříští hlasy při volbách, ale ztrácejí i na důvěře občanů ...

TEĎ JDE JEN O JEDINÉ - O NÁŠ NÁROD!!!

0 0
možnosti

P85e69t61r 20S75k77á82c25e60l

24. 10. 2016 21:58

Všechny Vaše myšlenky jsou výsledkem zdravého rozumu. A Strana zdravého rozumu skutečně chce sjednocení úsilí na dobrém díle, ale málokdo na její návrhy, tedy na snahu pana Hanniga sjednotit se, slyší.

0 0
možnosti

"Mnoho náčelníků, málo indiánů". A když navíc ty "indiánské kmeny" spolu nekompromisně válčí, volič rezignuje.

3 0
možnosti

Existuje jen jeden svět. Člověk je buď ukotvený nebo vlaje ve větru. To znamená, že nemá názor a takových je 80%. Jsem pro spojení pravice, ale jak se ti lídrové spolu domluví, když každý chce ty socialistické prebendy. Financování stran ze státního rozpočtu je zločin. To musí zmizet a potom se snad vytvoří i jednotná pravice. J

2 0
možnosti

P20e94t70r 36S92k18á72c96e54l

17. 10. 2016 21:36

Předpokládám, že i podle Vás "ukotvený" neznamená člověka se zablokovaným názorem. A když ten názor změní, tak vlaje ve větru? Protože platí:

"Rozhodljsem se, že nebudu zarputile lpět na svých názorech, nýbrž jeopustím a přejdu k jiným, když mi někdo ukáže rozumné důvody,kterých bych se mohl chopit. Nemám totiž jiný cíl, než sepřiblížit pravdě" » Antony van Leeuwenhock.

Spíš než ty prebendy škodí tzv. "velkým" stranám neschopnost postavit do čela strany správné muže. Prozatím totiž tam figurovali neschopní chlapci (viz Paroubek, Topolánek, Nečas), kteří neuřídili ani svoje rodiny. Natož stát! A rodina byla, je a bude základem funkčního státu či nějaké jiné společenské formace. Viz 300 let fungování Rakouska-Uherska a zásady pokračování rodu.

2 0
možnosti

Ano je taky důležité si zjistit s kým do koalice jdete. Pokud do ní jdete s nemravnými a podlými lidmi, nemůžete očekávat velký výsledek Tím, že byste je zvedl na nějakou úroveň, pozvednete i to bahno.[>-]

1 0
možnosti

Ten, kdo nejde k volbám si nemá právo na co stěžovat. To, že se občanům "moderně" říká, že pravice levice je přežitá je stejné, jako když se lidem říká, že budou rovní. To, že se tímto vytváří tekutý (neukotvený) člověk tak, jak to velmi trefně nazval p. Vlastimil Podradský je skutečnou pravdou. Státy a svět se v tomto ohledu ničí falešně navoněným altruismem levicových vůdců. Největší hrozbou pravice je její rozštěpenost do malých stran jejíž vůdci nejasnými neargumentovanými postoji bojují nikoliv o skutečné poctivé pravicové a morální hodnoty, ale zdá se, že pouze o vlastní mocenské choutky na pravicové politické ose.

6 0
možnosti

Okamura dosáhl ve spojení s Velebou úctyhodných 4,6%. A;-D to přes neutuchající podporu a kampaň ze strany Zemana. Sory, ale v krajských volbách prorazit s heslem Stop diktátu EU a zastavíme nelegální migraci doprovázenou fotkou Japonce a Veleby, to může volit opravdu jen velmi jednoduchý člověk.

3 3
možnosti

P66e13t23r 48S17k24á33c98e50l

17. 10. 2016 20:31

Částečně Vám odpověděl pan Cestr Miroslav, viz výše.

0 0
možnosti

V reálu mají lidé totiž docela rozum, proto například nevolií takové obskurní straničky jako je třeba ta vaše...

5 2
možnosti

P58e29t73r 11S55k78á67c17e81l

17. 10. 2016 20:26

Mají docela rozum, když nejprve chtějí ve vedení státu změnu a přitom volí stále dokola? Jednou Pepík, podruhé Franta. To nemyslíte vážně?

Pokud znáte význam cizího slova jež jste uvedl, vysvětlete v diskuzi, proč je podle Vás Strana zdravého rozumu (od roku 2002 - http://www.stranazdravehorozumu.cz/) mravně závadná, čím je podezřelá a/nebo dokonce mající špatnou pověst?

0 0
možnosti

U nás nepotřebujeme sjednocenou antiislámskou stranu, ani žádnou jinou anti+ stranu, ale sjednocenou silnou vlasteneckou stranu, která bude pozitivně a hlavně důsledně hájit a bránit konzervativní hodnoty našeho národa a evropské civilizace.

Takovou stranu, která nezvané hosty pošle zdvořile pryč a zvaným hostům nabídne: přijměte, co je tady zvykem nebo odejděte.

Já jsem přesvědčena, že takovou vlasteneckou stranou může být SPD s Tomiem Okamurou. Je to zkušený podnikatel a manažer a myslím, že do řízení přenáší prvky z řízení firem, stejně jako Babiš. V tomhle jsou si podobní, oba mají tah na branku.

Nicméně, SPD by mělo "vysát" osobnosti ze všech malých stran a hnutí, které smíšlejí velmi podobně jako SPD.

Nepochybuju o tom, že především Vy, pane Hannigu, byste se měl k SPD připojit, určitě byste si s Okamurou rozuměl, i když Vy jste jemný filosof a on drsný pragmatik. Dále by měl Okamura k sobě dostat takové lidi jako např. Martina Kollera (který teď kandidoval za Úsvit), Petra Štěpánka (Apači), Vlastimila Vondrušku, Štěpána Kotrbu a určitě by se našli ještě další.

10 3
možnosti

Tomio je zkušený populista a politický podnikatel ala Bárta. Díky. Fuj.

2 4
možnosti

Nejásám, ale ten volební úspěch diskriminovaného Okamury je pozoruhodný. Pro radikálnější odpůrce migrace, se přes veškeré výhrady, teď stal jediným relevantním lídrem, což mu v příštích parlamentních volbách může zajistit až takových osmnáct procent hlasů.

5 3
možnosti

V posledních parlamentních volbách získal Okamura před migrační krizí 6,9 procent,nyní jako "zachránce před islámem",bez Prahy a se "Zemanovci" 4,5 procent.To je ten uspěch?Těch pár zastupitelu,které v krajích zíslal obešli všichni ostatní jak smrduté lejno...i kdyby se dali všichni do hromady mohou být tak na urovní kolegy na Slovensku,Kotleba tam bral 8 procent....

3 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,29
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik