Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprostý souhlas. Obyvatel blízkovýchodního typu je v Praze vidět čím dál tím více, nejen mladíků, ale i mnohočetných rodin s dětmi. Častá místa výskytu jsou Florenc, centrum města, Libeň, kde muslimské vzdělávací centrum bylo přeměněno na mešituˇ.

41 4
možnosti
Foto

Záporné hodnocení Radek Polický 61314

Opět dokazuje, že se štítí pravdy. A pokud ho neznáte, projděte si jeho blog a diskuse. Věru „výživné“.

2 2
možnosti
JZ

Bláboly.

Na Blízkém východě se dává přednost chodcům, ovšem neplatí tám přednost práva na přechodu pro chodce, tak, jako to ještě celkem nedávno neplatilo ani u nás. Když tam chcete přejít přes cestu, prostě vyjdete klidně i do čtyřproudové silnice a auta vám zastaví. Trošku adrenalinový sport, ale funguje to. Akorát si na to člověk při návratu do Česka musí samozřejmě rychle odvyknout.

Slavné argumentační "kolik jsi tu viděl uprchlíků?". A tím se má naznačit, že se jedná o pokus o nekorekní argument či co? To je normální racionální otázka! No tak kolik, kolik padre? Nevím teda, podle čeho se poznají. Asi podle vousů. No tak kolik fusatých chlapů tad teda je? Pojem "dost" je smysluplná odpověď? Tak když už někdo neumí počítat v řádu malých čísel, má si alespoň napomoci nějakými staistikami. Nějaké dost je mi platné jako mrtvému kabát.

Nic nemá proti náboženstív ani legálním cizincům. Rozumějte - pokud nebudou mít kolem dvaceti a fusajna na bradě.

Chce jen, abychom zde mohli žít relativně klidně a bezpečně... tak ovšem to už by se musel někdo pokusit klid a bezpečí definovat. Co druhý den je tady někdo zavražďen. Každý den je tak dvacka žen znásilněna. Se sexuálním násilím se potýká asi pět procent dětí, takže na každou školní třídu asi jedno. Patnáct lidí denně zemře kvůli chlastu. Šedesát kvůli cigatretám. Stane se šet set dopravních nehod a asi dvěma až třemi mrtvými... ale tím netvrdím, že v této zemí není bezpečno, jen žádám, aby někdo vymezil rámec toho, co považuje pro sebe a své děti za ještě bezpečné, třeba kriminálními statistikami.

10 35
možnosti
JM

ono se to pozná na kriminálních statistikách... Určitě platí že zločinnost v Litvinově bude vyšší než v Českém Brodě. to způsobuje jiná menšina. Jinak se to musí projevit milion nadržených mladých mužů bez sexu...

12 2
možnosti
RC

Neni tohle uz paranoia?

10 26
možnosti
Foto

Vy jste psychiatr? Nebo snad nemáte argument?

4 5
možnosti
SB

Karma!

Argument, že tady žádní migranti nejsou, je velice stupidní. V tom s Vámi souhlasím.

Každému nebezpečí se člověk má bránit pokud možno preventivně. I protipožární opatření jsou lepší než opatření na hašení již vzniknuvšího požáru.

53 2
možnosti
JZ

Stupidní je někomu podsovat, že tvrdí, že tady žádní migranti nejsou. To nikdo doslova netvdí. Samozřejmě, že mezi desíti miliony lidí se nějaci migranti vždycky najdou. Jde ale o to, uvádět pokud možno přesná data. A ne "dost".

Bezpečí se brání preventivně, to je fakt. Potíž je, že prevence je vždy jen větším či menším omezením rizika, nikoli jeho vyloučením. Je rozdíl v tom, jestli se požáru do jisté míry zabrání, nebo se požáru vůbec neumožní ani vzniknout.

4 2
možnosti
PP

Vy jste přišel odkud?

2 7
možnosti
Foto

J96a78k48u56b 77R73o36t66h

25. 10. 2016 16:56

Vy ho neznáte? Nejdřív hudlal na piáno, pak pásl pár obskurních zpěváků (Víťu Vávru a podobné srandy) a když mu to krachlo, dal se na politiku. Má to jako koníčka, páč jej nikdo nikam nikdy nezvolil.;-D

2 3
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,28
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik