Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TF

Měl by být protipřeběhlický zákon. Kdo převlékne kabát víc než jednou, nesmí kandidovat.! už mi ti věční převlíkači kabátů lezou na nervy

6 1
možnosti
Foto

Pane Hannigu, dekuji za clanek od soudu a davam velkou karmu. R^R^R^

35 0
možnosti
LB

Opět naprosto přesné pane Hannig. Člověk, který žádá o azyl a chce soudit státní školu? Tak to bych ji naložil a odvezl zpátky. Hledá právní i osobní ochranu od našeho státu a nechce respektovat nejen naše české zákony a česká pravidla, ale a základy slušnosti a ještě žaluje stát?! Měla emigrovat třeba do Jižní Afriky, když se ji tady tak nelíbí, tam by si mohla nosit na hlavě co chtěla, asi. Bydlí zdarma a naši lidi mrznou pod mosty. Neziskovky natahují ruce a nevím, proč je přes ně ještě někdo nepraštil. Jsou placeny z našich daní a jdou proti většině národa. Nedal bych jim ani korunu, ať si seženou sponzory a nebo něco pořádně dělají. Ještě jsem ale neslyšel a ani nečetl kolik si z toho státního příspěvku uloupnou sami pro sebe, na činnost a mzdy. Zadarmo to určitě nedělají.

61 0
možnosti
Foto

Nekde se psalo, ze ma i dite, takze zrejme dostava i dalsi socialni davky. Jeji zadost o tech 60 tisic asi plne vystihuje jejich mentalitu,

23 0
možnosti
Foto

Je pravda, že jsou u nás studenti, kteří by se dříve nedostali ani na učební obor a šli by rovnou pracovat, ale alespoň ovládají český jazyk, což v případě této studentky asi neplatí.

Začleňování do společnosti by mělo býti v první řadě o znalosti řeči té země, ve které chceme žít. Neznamená však, že se ji začneme učit přímo na střední škole, to se určitě nepodařilo migrantům v žádném státě. Je tedy již nepochopitelné, jak se žadatelka o finanční náhradu na školu dostala.

Co se pokrývky hlavy týče, líbil se mi jeden názor účastníka debaty u paní Jílkové.

V každé škole na šatně sundáme čepici, nebo šátek z hlavy, na to nejsou žádná pravidla, je to docela přirozená reakce, tedy nechápu, proč tento případ vůbec nastal.

Naše soudnictví je ve velkém skluzu, nestačí zpracovávat velké kauzy a zabývá se malichernostmi, která jsou jasná žáčkovi v mateřské školce.

Stačí respektovat běžné zvyky u nás a není problém. V našem státě je mnoho cizinců a těm přizpůsobivým se tady žije určitě dobře.R^

46 0
možnosti
IM

U tohoto soudu jsem byla dvakrát. Ani jednou nefungovaly mikrofony. Ani paní soudkyně nemluví nahlas. Při prvním stání zmíněny novinář mohl pořizovat záznam. Jak je možné, že Somalce platí stát nájem a přitom ona stát žaluje? Tady něco silně zapáchá. Politici, kteří stojíte za svým národem prosím konejte.

49 0
možnosti
Foto

Nějak se mi ozývají přátelé, že se nemohou dostat na diskuzi. Proto zkouším sám napsat příspěvek a jsem zvědavý, co se děje. Článek přece není v žádném případě kontroverzní.

24 0
možnosti
JH

Pane Hannigu, to, že Vám nepřipadá článek kontroverzní, vůbec neznamená, že to zrovna tak cítí zdejší admini:-)

Neznám bližší okolnosti, ale na téhle kauze mě přímo fascinuje, že dívka, která tak říkajíc unikla z pekla, nyní žaluje o šedesát tisíc zemi, která ji pomáhá!

Řekl bych, že ostatním migrantům činí tak zvanou medvědí službu.

35 0
možnosti
MK

Seděl jsem za Vámi a o šátcích jsem již psal; další "obohacení" se mně dostalo ve čtvrtek u Jílkové a právě se nutím poslouchat toho mírového muslima z téhož pořadu, ale na E-republika. Dlouhé, ale témata si člověk může vybrat.

Jsem pro absolutní zákaz propagace ideologie neslučitelné s evropským právem. Tedy hidžábu NE do státních a veřejných institucí (divadla, kina, úřady atd.) Chybí taková verze islámu, která by se zákony nebyla v rozporu; ale tu musí vytvořit sami muslimové.

38 0
možnosti
JN

J49i34ř43í 25N44o88s42e70k

21. 1. 2017 23:19

Somálce celou dobu jejího pobytu v ČR je placeno celé nájemné (Pha 10.)

Somálka nikdy nebyla řádnou studentkou školy (nedodala podklady).

Somálka přinesla předvyplněný formulář žádosti o ukončení studia (kým? A ani nezačalo)JE to politický proces. Těch 60 tisíc a rozsudek mají vytvořit precedens pro další případy.

Naštěstí je možné odvolání. Evropský soud (vzhledem ke kauze ve Švýcarsku) vydal usnesení, že na hidžáb není v sekulární škole právo. Uvidíme, ale je to nechutné. Trochu jako pseudozačarovaný pseudopřípad Klinika.Rv

83 0
možnosti
PS

P19e70t56r 34S71k37á63c26e10l

21. 1. 2017 23:17

Kdož jste dali karmu, přihlaste se zde. Totiž můj pokus dát karmu se neprojevil v údaji pod článkem!

36 1
možnosti
VK

To se opravdu hned neprojeví.

1 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik