Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

Co k tomu dodat ? Lidé se mají hodně dobře,když se zabývají takovými genderovými nesmysly... Autore,máte karmu. Úplný děs mne popadá , když jsem četl , že jakási pipina z ministerstva školství bojuje za to , aby již na základní škole byla povinná genderová výchova. Aby tito levicoví pomatenci vymývali mozky dětem úplně stejně , jako to dělali komanči..

15 0
možnosti
PS

P65e73t10r 40S64k93á75c38e29l

15. 2. 2017 21:48

Škoda, že pod mými příspěvky neuvedou moji oponenti pádné argumenty. Chci se totiž řídit tímto moudrem:

"Rozhodljsem se, že nebudu zarputile lpět na svých názorech, nýbrž jeopustím a přejdu k jiným, když mi někdo ukáže rozumné důvody,kterých bych se mohl chopit. Nemám totiž jiný cíl, než sepřiblížit pravdě" » Antony van Leeuwenhock.

4 0
možnosti
Foto

autor se vyzna v zachodove tematice, ma v tomto pravdu, jinak bez kladneho hodnoceni, zavadi...

0 8
možnosti
TH

Manipulujete a trapne. Ale bude to mit uspech.

Nevite co je presne gender. Je to o muzich a je to o zenach.

Za dalsi v tomto "Teď brojí proti básničce Jiřího Žáčka „K čemu jsou holčičky“. Je prý špatné, že se dál píše, aby z nich byly maminky."

Zdroj: http://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=586905

Rovnez nemate pravdu a zrejme jste nepochopil o co jde. Zeny ktere maji velmi pocetnou skupinu a diskutuji pod heslem "Deti neni nikdy dost" tuto basnicku odsoudily.

Ale bude to mit uspech.

0 21
možnosti
MR

Myslím si, že když normální člověk použije výraz - O mužích, O ženách, tak mu příliš shůry dáno nebylo. Což je tak v kostce odpověď na Vaše diskusní příspěvky;-)

9 0
možnosti
Foto

Je pravda, že už se mi podařilo omylem použít panský záchod, protože panáčci byli téměř k nerozeznání. Bylo mi celkem trapně, když jsem z kabinky vycházela a napravo jsem uviděla obsazené mušličky, které jsem předtím přehlédla.

Protože situace byla nepříjemná, nechápu proč o ni některé feministky dokonce bojují, možná očekávají, že se takto, díky galantnosti mužů, dostanou dříve na řadu.

V tomto případě vám pánové nezávidím, může se stát že bude počurané nejen prkénko,:-)

Jinak Vám dávám zapravdu, že člověk bohatý je nenasytný a pořád má málo. Stačí se rozhlédnout kolem sebe, nemusíme ani dávat příklady z historie.;-)

9 0
možnosti
PK

Jestli posledním odstavcem myslíte ministra financí, tak podle mého názoru jste vedle. Nikdy se do politiky necpal a kdyby zůstal tam, kde byl, určitě by měl víc peněz, než má nyní. pokud jste to myslela na řadu ostatních miliardářů, tak máte pravdu. Peněz si ani pořádně neužijí a do hrobu si je nevezmou.

5 5
možnosti
PK

Vážený Petře, do dneška jsem s vámi souhlasil. Ale u EET se nedohodneme. Jste z jiného prostředí a tomuhle nerozumíte - k vaší škodě. Pár let jsem pracoval v restauraci jako provozní. V řadě restaurací v Děčíně si personál sám kupoval kávu, rum ,vodku a ostatní, co nejvíc běželo. Ne ve velkoobchodě na fakturu, ale z vlastní peněženky. A kam pak dali tržbu?? No divte se. Samo, že tržbu nepřiznali, nezdanili, ale šupito do vlastní peněženky. A to vám nevadí? Kdo dnes nejvíc křičí, tak samozřejmě okrádal a dnes mu Babiš šlápl na kuří oko a nebude mít peněženku tak tlustou, jako dříve.

V příbuzenstvu mám paní, co prodává zdravou výživu jak v kamen. obchodě, tak na různých akcích ve stáncích. A vždy se chlubila, jak to vynáší a že zdaňuje jen tolik, aby se o ní FÚ nezajímal, protože když nakoupí, prodá a neinvestuje, logicky nemůže být ve ztrátě.

Článkem, u kterého chcete od nás zvýšit karmu, ale těmto lidem fandíte a to se mi nemůže líbit. Vás taky někdo platí "čistá ruka" a dostáváte nezdanitelné peníze???Pokud sám veškerý příjem zdaňujete, tak těmto zlodějíčkům nemůžete fandit. Vidíte v televizi, že ti poctiví se na to připravili a zvláště ti, kteří podnik vlastní, ale mají zaměstnance, kteří prodávají, tento krok vnímají jako narovnání podnikatelského prostředí, protože řeči, jak je nový systém drahý, je bohapustý blábol. A komu podnikání nevynáší bez okrádání státu, tak holt ať nepodniká.

9 8
možnosti
ZH

Stejně tak by mělo platit, že kdo nedokáže podnikat bez dotací, ať nepodniká. Že?

16 0
možnosti
JV

Poučné čtení pane Hannig, je to hrozné, čím se zabývají někteří super lidé. Také my máme problémy, máme obchod od roku 1990. Pokladna s fiskální pamětí. 5mil kauce na prodej alkoholu. Nyní EET sledování prodeje. Po 20letech na šachtě. Po 26letech v obchodu a nyní rok ve starobním důchodu. Co bude dál se syny kteří pokračují? Co budou ještě sledovat? A to ještě jsme před lety dostaly pokutu za překračování fondu pracovní doby! Ať žijí společné záchody.

7 0
možnosti
ZH

Docela jste mne svým diletantismem rozesmál. To my jsme dědicové barbarů. Přišli jsme do kotliny dokonce až po rozvrácení západořímské říše a usídlili se za někdejší hranicí říše. Tak jaké antické paralely? Máme vlastní, úplně jinou historii a tradici než velkodobyvatelská římská říše. To jak líčíte hodné senátory, to mi vhrklo slzy do očí. Ve vašem zmateném podání se hájení nějakých hodnot ocitá pouze v moci libovůle vás, Caliguly, a zaplacených přisluhovačů.

1 19
možnosti
Foto

Takže tak vypadá troll (doufám, že to nazývám správně). Co je na paralele s antickým Římem diletantského? Takže asi nemá cenu vysvětlovat, že vůbec nejde v té paralele o to, kdo je čí dědic, ale o pád velké civilizace - Říma. Ano, středo a severeevropské národy včetně nás jsou dědici barbarů z pohledu starověkého Říma. Jenže náš dvoutisíciletý kulturní a společenský vývoj od středověku dosáhl dnešní úrovně, kterou srovnávám s antickým Římem. A tu poslední Vaši zmatenou větu nemá cenu komentovat.

21 1
možnosti
Foto

Já to neřeším. Už několik let sedím i při každé potřebě. Je to pohodlnější a snadno se tak vyhnu trapasu, že v případě světlých kalhot na nich ulpí nějaká ta kapička.

4 6
možnosti
Foto

Ale nařiďte to věčně spěchajícím mladým mužům, co nemají čas kvůli práci a řešení IT problémů na nic.

3 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik