Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je pravda, že už se mi podařilo omylem použít panský záchod, protože panáčci byli téměř k nerozeznání. Bylo mi celkem trapně, když jsem z kabinky vycházela a napravo jsem uviděla obsazené mušličky, které jsem předtím přehlédla.

Protože situace byla nepříjemná, nechápu proč o ni některé feministky dokonce bojují, možná očekávají, že se takto, díky galantnosti mužů, dostanou dříve na řadu.

V tomto případě vám pánové nezávidím, může se stát že bude počurané nejen prkénko,:-)

Jinak Vám dávám zapravdu, že člověk bohatý je nenasytný a pořád má málo. Stačí se rozhlédnout kolem sebe, nemusíme ani dávat příklady z historie.;-)

9 0
možnosti
PK

Jestli posledním odstavcem myslíte ministra financí, tak podle mého názoru jste vedle. Nikdy se do politiky necpal a kdyby zůstal tam, kde byl, určitě by měl víc peněz, než má nyní. pokud jste to myslela na řadu ostatních miliardářů, tak máte pravdu. Peněz si ani pořádně neužijí a do hrobu si je nevezmou.

5 5
možnosti
ZH

Ministr financí si onehdy stěžoval, že úplatky přerostly únosnou mez. Zde tedy vidím důvod jeho vstupu do politiky, aby si zajistil dotace a státní zakázky levněji. A je dost zajímavé, že dotace pro jeho firmy od jeho vstupu do politiky vzrostly. A také odpustky na daních...

Nejspíš i proto vyskakoval jak čertík z krabičky, když mu tyto "výhody" chtěli poslanci zrušit.

9 2
možnosti
Foto

Ne, pana Babiše jsem opravdu nemyslela, ale všechny ty, kteří ač bohatí, dokáží ještě okrádat své chudší spoluobčany, ať na platech, nájmech, nebo cenách.Rv

3 0
možnosti
PS

P76e54t31r 81S65k65á29c53e37l

16. 2. 2017 23:20

Chyba se stala taky u jejich vychovatelů. Většinou jsou totiž tí bohatí vysokoškolsky vzdělaní a pokud by profesoři podepsaní pod jejich tituly postupovali jak mají, nedostudovali by. Totiž M.Gándhí mj. bojoval proti této lidské nectnosti: Vzdělání bez charakteru. Měl sedm bodů, jeden z nich je taky: Politika bez zásad.

1 0
možnosti
TH

Feministky s timhle nemaji nic spolecneho. To je jen takova legenda.

0 2
možnosti