Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jenom bych chtěl zdůraznit, že s tím Veverkou nemám nic společného, že mi reklamu dělá sám od sebe.

1 1
možnosti
BV

Jen neonacista může považovat za reklamu to, když někdo poukáže že se strana, které jste předsedou, spojila s evidentně neonacistickou stranou (Národní demokracie A.B.Bartoše). Ne, pane Hannigu, toto vám opravdu žádné volební preference nepřinese. Nikdo slušný nemůže volit člověka, který šel do holportu s neonacisty, tím spíš, že hlas pro vás kvůli tomu vašemu volebnímu holportu rovná se hlas pro neonacistu A.B.Bartoše.

Do té doby, než jste se spojili s neonacisty, vás mohli volit lidé, kteří ani moc netušili co jste zač. Teď, díky tomu vašemu spojenectví s neonacistou A.B.Bartošem, to je již více než patrné a na vás dnes proto zbývají už jen hlasy skutečně skalních neonacistických voličů. A víc než jedno dvě procenta to zcela jistě nebude. Tato společnost není ještě tak nemocná, tak jak byste si přál a doufal, aby v ní bylo více než dvě procenta lidí ochotných volit neonacisty.

0 3
možnosti
Foto

Adam Benjamin Bartoš není neonacista. Jste jím spíše svým urputným vyjadřováním Vy sám

6 1
možnosti
BV

A.B.Bartoš je neonacista. A "obhajovat" ho, že není, může zase jen a jen neonacista. Obávám se pane Hannigu, že každý, komu je ta odpudivá neonacistická partaj pana A.B.Bartoše odporná, vás od teď, po tomto vašem prohlášení, musí považovat za člověka, který obhajuje neonacistu A.B.Bartoše a tudíž politika naprosto nevolitelného. A já k tomu jen dodávám, že tvrdit, že naprosto jasný neonacista není neonacista, může zas jen a jen neonacista. A je mi úplně jedno, když mi neonacista napíše "Jste jím spíše svým urputným vyjadřováním Vy sám".

Pan Petr Hannig, předseda politické strany, která se spojila do předvolebního holportu s neonacistickou stranou "Národní demokracie" A.B.Bartoše - seznamte se, vážení čtenáři blogů p. Hanniga, vy, kteří jste do dneška nevěděli, co je p. Hannig zač.

2 3
možnosti
JR

Vůbec mi jméno Hannig nic neříká, to je kdo? Naposled si pamatuju na Hanniga a to byl velmi špatný muzikant. Jen doufám, že nejde o stejnou osobu, to by byl malér, pokud by dělal politiku jako hudbu, tak to potěš koště

0 0
možnosti
BV

Já ho měl v hudbě zafixovaného jako spoluautora Města ER Michala Prokopa, což není vůbec špatná deska. Bohužel to je asi výjimka - dohledal jsem si teď na Youtube nějaké jeho jiné věci a všechno to je ta nejhorší šmíra, jakou si jen lze představit... Takže už se vůbec nedivím, že tenhle naprosto příšerný muzikant je i naprosto neschopný politik (resp. tím spojením s náckem ABBartošem se zdá, že zřejmě i "všehoschopný" - tak doufejme, že jim lidi na ty jejich "zdravě rozumný" nesmysly neskočej a zůstane bezpečně tam, kde je - hluboko pod pěti procenty preferencí).

S výjimkou Města ER - na co Hannig sáhne, to je naprosto neuvěřitelně blbý... fakt mu tenhle jeho úděl nezávidím... a on si ještě zřejmě myslí, jak je děsně skvělej... chudák...

0 0
možnosti
JR

Tato společnost je nedospěla a hloupá natolik, že si neumí zvolit moudré politiky. Proto jest tu jistě nebezpečí, že si snad zvolí hnědouše, čili nácky. Ale povšimněte si, že jistě se tací najdou, ale když začne téct do bot, jako zázrakem lid poněkud zmoudří a ono to najednou vezme lepší směr. Lid má rád průměr, ne extrém.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik