Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

PS

P80e39t53r 77S89k44á96c92e71l

29. 6. 2017 22:47

Věnujte 20 minut představení pana Černohorského a pokud v něčem s ním nesouhlasíte, přihlaste se jemu:

http://video.kurzy.cz/y/UqH8-awVc84/

Třeba ho přesvědčíte o jiném názoru....R^

0 1
možnosti
BV

Petr Hannig: >>Na diskutéra veverku nebudu reagovat. Každý ať si udělá názor sám.<<

Ano, každý nechť si udělá názor jak na mě, tak na vás. Jen bych chtěl podotknout,že tím, že i nadále spolupracujete s neonacistickou stranou "Národní demokracie" (ND) antisemity a neonacisty A.B.Bartoše, si zajisté každý,kdo vidí, že A.B.Bartoš skutečně neonacistou je, na vás udělá názor shodný s mým - že jste člověk, který se paktuje s neonacisty,tedy člověk jednoznačně inklinující k neonacismu. Měl jste dostatek příležitosti se zde k tomu vašemu spojenectví s neonacisty vyjádřit - a neudělal jste to. Po pravdě řečeno,ani se vám nedivím. Protože paktování se s neonacisty je skutečně neomluvitelné a vy nemáte nejmenší šanci to jakkoli obhájit. Nebo spíš "obhájit" - a proto mlčíte a doufáte,že tato skutečnost "zapadne". Ne,nezapadne. Petr Hannig, člověk, který se spolčil s A.B.Bartošem jen proto,že doufá, že tím získá pár hlasů navíc,je od teď spojen s malým zaprděným neonacismem té nejhorší spodiny, jakou strana ND bezpochyby je. Opravdu vám váš úděl nezávidím. A přeji nejen vám,ale i celé naší zemi, aby neonacistická scéna,do které jste se tím spojenectvím zcela nepochybně zařadil,byla i nadále naprosto marginální a neškodila této zemi víc než jen tím, že vy, A.B.Bartoš a vám podobní otravujete v této zemi vzduch - díky volebním preferencím,na které neonacisté A.B.Bartošova a vašeho střihu mohou dosáhnout,ovšem zcela okrajově. Pevně věřím,že lidé evidentní nácky nebudou volit a vy toho,že jste se ušpinil od A.B.Bartoše jednou budete hořce litovat. Nicméně to,že jste se spojil s neonacisty už vám pak nikdo "neodpáře" - ono je k něčemu tak odpudivému totiž nutná opravdu velká absence morálky a "zdravého rozumu", kterým se hochštapleři vašeho typu tak rádi ohánějí. Ale je vám to houby platné,tato země rozhodně zatím není natolik nemocná,aby neonacisté mohli získat nějaký reálný vliv,natož aby se dostali do parlamentu a škodili tam - a proto vaše preference navždy zůstanou tam kde jsou.

0 0
možnosti
Foto

P38e38t11r 67H81a78n96n62i37g

16. 6. 2017 12:50

Dostal jsem několik dopisů od odborníků na svou stranickou adresu rozumní. Bohužel lidí, které potkal tento problém je daleko víc než tento příklad, na který jsem narazil. Nemluví se o tom, nebo respektive se o tom mluvit nemá. A proto ty názory, že přece si má každý shromažďovat údaje o svém zaměstnání jsou vyslovovány těmi, nejsou úplně relevantní. Prostě to někdy nejde. Myslím si, že každý pozná, zda je někdo člověkem poctivým, práce se neštítícím a pak s takovýmto člověkem je třeba soucítit a neodsuzovat, že je nepořádný či podobné odsudky. Snažme se vcítit do problémů svých bližních. Možná, že to zní příliš "pravdoláskařsky". Ale to není to ten agresivní směr, kterým nás stíhají ti, co mají jako vítězové Sametu ten jediný správný názor, není to, že kdo necítí s námi je xenofob, populista atd. Je to jenom to POKORNÉ zhodnocení. Rozhlédněme se kolem a vciťme se i do problémů svých bližních.

1 1
možnosti
BV

>>Prostě to někdy nejde<<

Proč by to "někdy nešlo"?

>>Myslím si, že každý pozná, zda je někdo člověkem poctivým, práce se neštítícím<<

Jak? Např. podle barvy kůže? To by vám (a té vaší partaji, která se spolčila s neonacistou A.B.Bartošem) bylo hodně podobné. Samozřejmě byste to nikdy nepřiznal, ale vaše "ovečky", kterým je tato vaše formulace určena, moc dobře ví, co tím máte na mysli - a vy v tom vašem příšerném populismu se na to spoléháte, že to u nich zabere a budu vás za to podporovat.

>>Ale to není to ten agresivní směr, kterým nás stíhají ti, co mají jako vítězové Sametu ten jediný správný názor<<

Ano, tímto svým prohlášením jste se zařadil jednoznačně mezi "poražené Sametu". Tedy bolševiky Jakše a spol. A když tak čtu ty nesmysly, co píšete, řekl bych, že mentálně jste na tom hodně podobně, jako on (Jakeš v roce 1989, dnes jeho senilita zajisté o hodně pokročila a křivdit vám, že jste "Jakešem roku 2017" vám nebudu. Není to třeba. On úplně stačí i ten "Jakeš vzor 1989".

A co se týče "jediného správného názoru" - řekl bych, že z vaší strany zaznívá přesvědčení o vašem jediném správném názoru minimálně stejně intenzivně jako z té, kterou kritizujete. Takže další naprosto nesmyslný "argument".

0 1
možnosti
JB

Nedávno jsem podávala žádost o penzi. V předběžném výtahu mých zaměstnání chybělo 21let. Hlavně ta z let 70. a 80. Dohledala jsem jen velmi obtížně chybějící zápočtové roky. Mám teď přiznaných 42 odpracovaných roků a čekám výměr. Docela s obavami...

1 0
možnosti
JR

Čeká mne důchod a nedělám si žádné iluze, budu sice po celoživotní práci se považovat doma, ale také si budu užívat plnými doušky tkzv. důchodovou chudobu. Prostě při současných mých nákladech třeba jen na nájem( 1+1)jenž činí ,8600 Kč mi zbydou oči pro pláč a nohy, abych došel na louku za městem, kde se již popásají ti, co přišli přede mnou. Neva na to budoucnost mne nutí pokračovat v práci, jedno jakou, pokud ji seženu. Asi tak....

1 2
možnosti
BV

Celé to je o zodpovědnosti každého člověka za svůj vlastní život. Nemyslím si, že by pravidla byla nastavena tak, aby člověk, který pracuje, poctivě platí daně a k životu přistupuje zodpovědně, se musel "na stará kolena chodit pást na louku". Tak tomu opravdu není. Jistě, může se stát ledacos, člověk může být dlouhodobě nemocný apod., ale i v těchto případech tu máme systém, který nikoho "na holičkách" nenechá. Jistě, v některých případech se člověk musí uskrovnit, přestěhovat se např. do jiného bytu apod., ale pokud se člověk chová zodpovědně, rozhodně nikdy neskončí "na ulici" ani živící se "pasením na louce". To jen různí populisté, jako např. tady pan Hannig (mimochodem předseda politické strany, která se spojila s neonacistickou "Národní demokrcií" antisemity a neonacisty ABBartoše) se snaží vyvolávat u lidí pocit, že "oni jediní" mají ten zaručeně správný recept na něco "lepšího" - a zneužívají toho, že svět nikdy nebude dokonalý - a že se (v jejich představách) najde dostatečný počet lidí, kteří jim na ten jejich populismus nejhrubšího zrna skočí a pomohou jim dostat se k moci. A nám ostatním nezbývá než doufat, že takto velcí političtí hochštapleři se k moci nikdy nedostanou, protože lidé snad i nadále budou mít rozum a neskočí na hloupé nesmysly těchto "zdravě rozumných" populistů (v případě pana Hanniga dokonce inklinujících k neonacismu!) Ne, populisty typu Hanniga rozhodně nebrat... a už vůbec ne je volit.

0 1
možnosti
JL

J32a51n 94L34u44n63g80a

13. 6. 2017 14:59

Konečně článek, kde někdo nepíše jen kritiku na někoho, ale předkládá rozumné argumenty a snaží se prokázat, že je potřeba dělat i něco pro spravedlnost, i když se to mnohým nebude moc líbit. Pokud by kdokoli byl na straně postiženého, taky by velmi křičel a domáhal se svých práv nebo peněz.

3 2
možnosti
BV

Co je rozumného na takhle velké míře populismu, jakou tu pan Hannig předvedl, to opravdu nechápu. Nicméně "proti gustávu žádný dišputát", jak se říká, že.

Ale jen by mě docela zajímalo zda víte, že pan Hannig vede stranu, která se teď před volbami spojila s neonacistickou stranou antisemity a neonacisty ABBartoše? Zajímám se jen čistě z důvodu zda jste tuto další Hannigovu "rozumnost" zaregistroval - pokud ne, dohledejte si to na stránkách té Hannigovy obskurní partaje. Google vám ji jistě velmi rád najde.

1 0
možnosti
Foto

Vážení přátelé, již po zavedení DPH jsem svým velmi slabým hlasem upozorňoval, anichž bych v té době tušil, že problém je již ve světě řešen na skutečnost výběru daní a sociálního, zdravotního pojištění v návaznosti na důchody a další sociální vymoženosti. Dnes je tato problematika velmi dobře řešena ve Švýcarsku a i v rámci EÚ exestoval návrh na vypsání referenda, kde by byl řešen tzv. nepodmíněný příjem. Pokud jste ochotni se zamyslet a připustit, že do ceny výroků, které nakupujeme se vždy musí promítnout všechny náklady, potom musíte dojít k otázce proč vlastně vybíráme peníze na provoz státu formou různých poplatků, daní, odvodů a podobných peněžních transakcí, které se již ze své podstay zdají zcela pochybné a mnohdy zcela diskriminační ať už vůči poctivým lidem a živnostníkům a nebo některým nepřizpůsobivým občanům. Já osobně tvrdím, že jakýkoliv odvod do státní pokladny by se měl provádět z realizovaného a spotřevovaho výrobku, nebo poskytnuté služby . Z toho tedy vyplývá, že touto daní by měla být DPH ve výši součtu všech dnes poplatků a vybíraných odvodů a daní. Výběr by byl tím pádem velmi jednoduchý a přehledný. Odpadla by tak obrovská mzdová agenda firem, které by vyplácely svým zaměstnancům plné mzdy, a firmy s vysokou mírou přidané hodnoty by byly nuceni platit tímto způsobem za práci strojů a nebo snižovat cenu této strojní práce.

Nejpodstatnějším přínosem podle mého by bylo razantní snížení administrativy zejména odstraněním černé pracovní síly, která by přestala existovat. Zahraničním dělníkům by byla mzda daněna při odjezdu domů procentem DPH. Stejně tak by museli být daněny všechny peněžní operace, což se zdaleka dnes neděje. Dále bych zavedl naprosto bezúročnou ekonomiku a tresty za držení peněz, které se neinvestují.

Za těchto podmínek, by nebylo vůbec nereálné vyplácet takzvaný nepodmíněný příjem. Jeho výše by odpovídala možnostem naší ekonomiky a v každém ohledu by převyšovala životní minimum a pobíral by ji každý člověk.

2 0
možnosti
EH

Jsem pro nepodmíněný příjem. Zachovává důstojnost lidí. Byla tu anketa napříč státy EU, podepsala jsem s vizí, že to lidem dochází, o čem se jedná. Bohužel, lidé jsou závistiví a zatrpklí..snad jindy. A co se týče ztracených lester. Pokud nemáte po hadrovce zaplacený byť jeden měsíc zdravotního pojištění, už po vás jdou. Dle mne to stačí na důkaz, že člověk byl zaměstnán. Pokud to stát neumí dohledat, tak proč platí 4násobek úředníků a co tito tedy mají na práci?

3 0
možnosti
Foto

Co, komu brání zajímat se vždy, když zaměstnanec mění místo o to, jak firma platila za zaměstnance pojistné? Proč bych já měl z daní platit důchod někomu kdo na něj celá léta kašlal a spoléhal se, že stát se nějak postará?

Ale měl bych jiný návrh. Postupně od současného důchodového a sociálního systému ustoupit a přejít na základní nepodmíněný příjem ve výši existenčního minima. Krom matriky není k tomu žádná další evidence zapotřebí. Ti s kladným vztahem k práci s tím nebudou mít žádné problémy, protože vždycky na tom budou lépe než ti, kteří žijí na úkor daňových poplatníků. Podpořila by se rodinná solidarita a občané by takto byli zase vedeni k odpovědnosti za svůj život. Oproti stávajícímu systému by těch kladů bylo docela dost.

2 0
možnosti
PS

P12e66t77r 92S21k55á25c78e75l

10. 6. 2017 16:53

"Všeobecný základní příjem" v roce 2007 deklarovali pánové doc.Hrubec a Brabec.Navíc tehdy konstatovali, že ekonomické podmínky pro uplatnění jsou, ale kulturní a politické nikoliv. Za deset roků se ony bohužel nezměnily a tak bychom měli počkat na změnu ve vedení státu. Potom mohou přeměny nastat...R^

0 0
možnosti
Foto

to by zas byla voda na mlýn jisté etnické skupině, která by zase dojila státní kasu.

0 1
možnosti
Foto

P62e27t80r 43H38a26n29n94i57g

10. 6. 2017 13:23

Odpověď panu Matuškovi je v článku: "

Samozřejmě jenom takoví lidé, kteří mají prokazatelně kladný vztah práci, práce se nikdy neštítili a nedá se u nich předvídat, že by lživě vypovídali o své zaměstnanecké minulosti.

Zdroj: http://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=608425

0 1
možnosti

Pane Hannigu,

my stávající a skoro dědkové, si toho moc nezasloužíme, především za to, v jakém stavu a v jaké situaci naše Česko-Slovensko předáváme současné a nastupující generaci.

My jsme připustili rozdělení Československa, my jsme bez zásadního odporu nechali našimi skvělými politiky zdevastovat a vytunelovat naše hospodářství a my jsme ve své naivitě se nechali zavést pod kuratelu EU, tedy Německa, které bohatne z práce našich levných pracovníků a které ovládá a bohatne z nadnárodních obchodních společností ovládajících náš trh, stejně, jako trh v dalších zemích EU.

My jsme nechávali a necháváme rozkrádat naši zem tím, že nesmyslně zvyšujeme náklady na správu země a předáváme našim potomkům zem se stále rostoucím obrovským dluhem a s téměř 70 000 bezdomovců.

Pokud chceme důchody měnit, tak jedině na rovný důchod pro všechny, omezený pouze na povinný počet odpracovaných let, který se bude postupně snižovat, tak jak se stále budou snižovat sociální odvody od vymírajícího Českého národa. Dá se předpokládat, že současný rovný důchod by činil 11 - 12 000,- Kč.

Pokud se nic zásadně nezmění,

nebudou žádné důchody a Český národ se nedožije konce tohoto století. Pokud sem pustíme Muslimské uprchlíky, bude ten konec národa, ještě mnohem rychlejší.

Naivita a hloupost, že máme upřednostňovat svá osobní lidská práva, před společnými zájmy národa, tedy starat se sami především o sebe a svoje zájmy, přinesly ovoce, bohužel plesnivé.

Změny musí přijít a doufám, že se na nich bude vaše Strana zdravého rozumu, který nám chyběl a chybí, bude podílet, ale nebude to vůbec lehké.

8 3
možnosti
Foto

Děkuji, pane Čumpelíku, máte hlubokou a hořkou pravdu. Snažíme se o to, abychom naplnili Vaši poslední větu, kde pod hlavičkou Rozumní - stop migraci a diktátu EU se budeme snažit sen nám síly budou stačit. Už vidíte jak vojska neziskovek ze zahraničí financovaných diskutérů, které chtějí vše to, o čem jste psal znásobit, jak se tato temná vojska snaží každou snahu o zlepšení situace pošpinit a zadupat do země.

3 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,29
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik