Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám rád svobodnou diskuzi k tématu. Ale jelikož B. Veverka nikdy nepíše k tématu článku a když s ním slušně diskutuji ne reaguje na diskuzní příspěvek a stále opakuje jedno a totéž, budu tímto mazat jeho diskuzní příspěvky až do té doby, než začne skutečně reagovat na obsah článků. I když mě těší velký počet diskuzních příspěvků, musím v tomto případě reagovat takto, protože kvůli množství jeho příspěvků se znepřehledňuje prostor pro relevantní diskuzní příspěvky k tématu článku. Všechny smazané příspěvky jsou z pera B. Veverky

2 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Odpověď B. Veverkovi. Konečně jsem se dostal k tomu, abych si poslechl ten úsek, co hovořil mladý člověk evidentně podle přízvuku z Ostravska, pokud je to tedy ten pan Matějný, o kterém mluvíte. Je to krátký proslov začínající na stopáži 3,33. Nejdříve odpověď pana A.B. Bartoše, zda byl tento pán někdy členem ND: "NEBYL." Sám jsem v projevu slyšel slova "národní obroda", čili i v tom projevu to je obsaženo, že členem ND není.

Můj náhled:

Zásadně nesouhlasím se slovy "ocelová pěst" Tím se drtili lidé v padesátých letech. Naprosto zásadně nesouhlasím s tím, aby někdo byl stíhaný za svá slova (jako je pan Bartoš) natož, aby někdo visel. Se slovníkem tohoto vystoupení onoho pána z Ostravska nesouhlasím, neboť jsem zcela pevným odpůrcem násilných řešení a revolucí. Dokonce neschvaluji i adorování Velké francouzské revoluce, za které zahynulo mnoho lidí, natož už vůbec neschvaluji VŘSR. Nemyslím si však, že by onen člověk a kdokoliv jiný měl být státní mocí odsuzován a odsouzen, neboť dle platné judikatury by takový odsudek nenalezl oporu v zákonech (nebylo tam hanění národa rasy, náboženství atd.) Já sám jsem spíše člověk psaného textu, než nějakých demonstrací (ani na 1. máje jsem nechodil), klíči jsem necinkal v roce 1989, i když jsem na rozdíl od mnoha těch, kteří cinkali, nikdy nebyl v KSČ ani v žádném seznamu včetně toho od Petra Cibulky.

2 2
možnosti
BV

>>Nejdříve odpověď pana A.B. Bartoše, zda byl tento pán někdy členem ND: "NEBYL."<<

A já snad někdy tvrdil, že byl členem ND? Já pouze poukázal na to, že spolu s A.B.Bartošem spolupořádal tu demonstraci na které hovořil. A byla to demonstrace, kterou organizovala ND. Nechala ho tam mluvit, jeho promluva se evidentně účastníkům demonstrace (a i organizátorům) nesmírně líbila, sklidil velký aplaus - a sklidil ho za slova, se kterými jste zde právě vyjádřil nesouhlas. Nepřipadáte si v trochu schizofrenní pozici, spolupracovat se stranou, která pořádá demonstrace, na kterých zní slova, se kterými zásadně nesouhlasíte - a členové a příznivci té strany, se kterou spolupracujete, těm slovům aplaudují?

>>Zásadně nesouhlasím se slovy "ocelová pěst" Tím se drtili lidé v padesátých letech.<<

Ano, vždyť jak z 50. let je ta partaj, se kterou spolupracujete, vystřižená.

>>Naprosto zásadně nesouhlasím s tím, aby někdo byl stíhaný za svá slova (jako je pan Bartoš) natož, aby někdo visel.<<

A souhlasil byste se stíháním člověka, který veřejně na demonstraci vyzývá k věšení svých názorových odpůrců, přesně jak to udělal Matějný? A pan Bartoš tomu celému proslovu (tedy i včetně té pasáže o věšení názorových odpůrců) nadšeně aplaudoval. Ano, za to bych Bartoše nestíhal (jen to hodně vypovídá o jeho myšlenkových pochodech), nicméně za jeho jiné výzvy k násilí (mávání oprátkou během proslovu na demonstraci a vyhrožování vládě, že když jemu a jeho nohsledům nepůjde na ruku, bude tu oprátku "asi muset použít") - za tyto jeho jiné výzvy k násilí rozhodně ano. A vy se člověka, který se dopouští takovéhoto jednání, tady takhle vehementně zastáváte. Opravdu se za to nestydíte? Opravdu cítíte potřebu se takto ponižovat a s takovouto lůzou nejen spolupracovat, ale ještě ji obhajovat a tvrdit, že její stíhání je "špatně"? Opravdu nemáte ani trochu pocit, že jste se od té lůzy naprosto devastujícím způsobem ušpinil a spoluprací s takovýmito lidmi se přiřadil do české neonacistické politické scény?

0 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

BV

... a komu by se snad zdálo "přehnané" označovat Národní "demokracii" za neonacistickou, nechť se podívá na video z demonstrace, kterou tato neonacistická strana organizovala:

https://www.youtube.com/watch?v=a75jUxZc5ss

Obzvlášť "výživná" je pasáž okolo 3:33 resp. 4:20. Toto je opravdu ta nejhorší neonacistická lůza - a tato lůza podporuje Petra Hanniga v jeho "kandidatuře" na prezidenta ČR.

A tato neonacistická lůza adoruje i Hannigův "prezidentský vzor", Miloše Zemana:

http://www.evropsky-rozhled.eu/wp-content/uploads/2015/12/2015_12_12_Cernohorsky.wma

Ne. Kandidát neonacistů na prezidenta Petr Hannig by byl ještě horším prezidentem, než je Miloš Zeman. Byl by totiž zcela jednoznačně prezidentem neonacistickým. Velký rozdíl oproti Zemanovi to sice není - toho, jak je výše vidět resp. slyšet, také neonacisté podporují - ale alespoň má Zeman tolik "slušnosti", že se k této podpoře otevřeně nehlásí a bagatelizuje ji (protože pořád ještě zřejmě trvá na tom - resp. zatím to nikdy "neodvolal", že ti výše zmínění neonacisté jsou "ostrovy negativní deviace"). Hannig, pokud by byl zvolen prezidentem, by ale kandidoval vědomě s podporou těchto neonacistů. Tak nemocná tato země ale snad zatím ještě opravdu není - a neonacistického prezidenta, ať už podporovaného neonacisty otevřeně nebo "skrytě", si zajisté nezvolí. Neonacisté (ať již otevření nebo "skrytí") nikoli na Hrad, ale na smetiště dějin. Nikam jinam opravdu nepatří.

1 2
možnosti
JK

Abychom si, pane Petře Hannigu, trochu osvěžili i vaši historii. Vy jste kandidoval

do vyšších politických míst (do Senátu) už osmkrát.. a vždy s naprostým fiaskem.

Takže nyní to bude po deváté.. A aby byla trochu změna, tak tentokrát rovnou do funkce nejvyšší, rovnou na post prezidenta! Uf.

To tedy pak fakt nevím, co si o tomto vašem počínání mám myslet.

Je to od vás snad neschopnost sebereflexe? Absolutní ztráta soudnosti? Nudíte se?

Cítíte se na vrcholu sil? Chytil jste tzv. druhý dech? (Je vám přeci teprve 71 let a zdraví vám asi nedělá problémy!) Nebo tu prezidentskou funkci trochu podceňujete?

Nebo je za tím ještě něco jiného?

Nechcete snad ,nedej bůh, v očekávaných prezidentských volbách trochu oslabit pozici toho vašeho prý oblíbeného ale přeci jen o rok staršího pana Zemana? Že by ho už pan Nejedlý hodil přes palubu a sháněl nyní trochu užitečnějšího ... ?

A opravdu i vy chcete (jak ten váš Zeman nebo ti jeho poradci Šlouf, Mynář či Nejedlý) radikální odklon ČR od západní Evropy a radši větší příklon k Moskvě a Pekingu?

To si ale pak asi dost špatně připomínáte naší historii.. To se pak fakt bojím, abychom si například historii lásky a tolerance východních Slovanů k západním Slovanům nemuseli prožít znovu!

3 1
možnosti
Foto

Možná, že i Vy pane Kopacku, byste si měl připomenout historii. 1938 Mnichov a zrada tehdejších (i dnešních našich spojenců v NATO) Velké Británie a Francie (o Německu a Itálii radši ani nemluvím). Rok 1939 opět zrada, kdy okleštěné republice byla dána záruka, že vydala Sudety, ale mezinárodní společenství jí zaručí existenci. Přišel 15. březen a nikdo nezvedl hlas natož zbraň, aby záruky nám dané naplnil. Až 1. září 1939 a přepadení Polska vyvolalo formální vypovězení války Německu. To, že přezíravost našich dnešních spojenců k našemu národu se nevyplácí, na vlastní kůži zažila tehdejší nás přezírající Francie. Agresivní Německo tehdy získalo naše zbrojařské závody a na tehdejší dobu špičkové vyzbrojení naší (tehdy bývalé) armády. Nakonec i ten rok 1968 byl asi domluven. Generální tajemník OSN U Tant byl na dovolené atd. Byl to opět důsledek dohod z Jalty 1943, kdy obnovené Československo bylo určeno do vlivu Sovětského svazu a tak, kromě litování, nikdo pro nás ani v tom roce 1968 nezvedl zbraň.

Měli bychom jako stát zvednout hlavy a postavit se konečně na vlastní nohy a neopírat se "přátele", ať už na západu nebo východu. Historie ukazuje, že hrdost na vlastní zem se vyplácí. Nejenom vždy uváděné Švýcarsko, ale i Finsko.

4 2
možnosti
JL

Pro mě jste určitě volitelný. Zemanovi bohužel podráží nohy jeho vlastní arogance, díky které se často chová jako by seděl někde nad desátým pivem v pajzlu a ne v prezidentském úřadě. S částí jeho názorů souhlasím a dělá mi radost svou neústupností vůči Islámu, ale jeho vystupování je pro mě stěží snesitelné i tehdy, kdy se snaží o kultivovanost. Ostudné mediální štvanici bohužel sám žene vodu na mlýn.

9 2
možnosti
PK

Výborný článek ! Děkuji a přeji hodně zdaru !!! [>-]R^

5 1
možnosti
Foto

desetimiliónový nárůdek bude vždycky muset poslouchat ty mocnější protože na šachovnici světa rozhodují jen velké národy

3 0
možnosti
PS

P39e62t40r 92S74k40á43c38e55l

10. 7. 2017 17:56

Máte pravdu, ale před malostí varoval i T.G.Masaryk. V počtu obyvatel jsme na tom líp, než některé země Evropy, které by jste označila za "velké". V současné době žádný Mnichov nehrozí a tak si jen dáme pozor, aby nás tzv. "spojenci" počtvrté roky 1938, 1968 a 1990) nenapálili. Nic nemusíme, musíme "jen" z tohoto světa. Zdravého rozumu je nám třeba...R^

1 0
možnosti
Foto

Tak jsem zvědavý, kdo vyrukuje s kandidátem a la Macron. (Takoví se dají lépe ovládat systémem) Už jsem četl objednávku médií: Na novinkách:

Mladík jako Macron prezidentem ČR? Proč ne, říkají lidé v anketě. Už to začlo.

5 3
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik