Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Konečně kandidát, za kterého bych se nemusel stydět.R^

11 5
možnosti
IH

Bože to jsou zase kecy a lži. Nebudu se vyjadřovat k Macronovi a LePen. To by bylo na celý samostatný blog.

Ale když už hlásáte, jak je důležité znát historii, tak by jste ji měl znát pořádně a nepřekrucovat ji.

Glejt, který vydal Zikmund Husovi se týkal jen bezpečného průchodu územím spadajícím pod Zikmundovu vládu. Nic víc. A všichni věděli, že v Kostnici bude dokončen s Husem proces, který začal už mnohem dřív a mimo jiné vedl k dřívějšímu uvalení klatby na Husa.

Odkaz na text najdete třeba zde: http://www.historickaslechta.cz/text-zikmundova-glejtu-husovi-na-cestu-do-kostnice-id2015090011-4

Takže když už máte plná ústa Pravdy, tak aspoň nelžete jako malý školák.

6 7
možnosti
AB

A57d28a81m 61B73í48l87e41k

6. 7. 2017 6:51

mně to přijde hodně podobné dnešku. Jako byl Hus členem římskokatolické církve, tak jsme dnes my členem EU, která je podobně zkažená, vedená omezenými zpátečnickými hlupáky se svou jedinou přípustnou svatou pravdou. Pokud někdo poukazuje logicky a věcně na nesmysly, je dehonestován, vykřičen a takový Macron na nás už takovou neoficiální klatbu uvalil. V Kostnici nás už dnes upálit nemůžou, tak nám alespoň seberou ty prokleté dotace. Rychle pryč, než se budeme muset opět bránit starým osvědčeným způsobem...

11 4
možnosti

Pane Hannigu,

jsem rád, že se konečně objevil kandidát, který podporuje základní stanoviska presidenta ČR Miloše Zemana s ohledem na zdravotní stav presidenta, který mu může při nepříznivém vývoji znemožnit další výkon presidentské funkce.

Pokud zásadně podporujete tyto stanoviska:

Žádná Muslimská migrace a podpora našich rodin s dětmi.

Schválení zákona o závazném referendu občanů, včetně možnosti odvolávání politiků a podpora přímé demokracie, zahrnující přímou volbu primátorů a starostů

Referendum o vystoupení z EU, pokud nedojde ke změnám smluv.

Vzájemná podpora a spolupráce zemí V 4, především v rámci EU.

Odsun Sudetských Němců po válce byl v dané době plně oprávněný.

Změna církevních restitucí, nebo zákonné omezení využívání církevního majetku výhradně pro církevní účely.

Potom není důvod proč vás nepodpořit!

14 5
možnosti

S názvy je sranda. Jak si mnoho hnutí dá do názvu třeba slovo demokratické. Tenhle člověk velí straně Rozumní. Občas mi připadá, že si tam lidé dávají to, jak chtějí vypadat, ale co jim zároveň nejvíce chybí.

6 2
možnosti
AB

A20d40a70m 61B20í45l89e56k

6. 7. 2017 6:56

dříve Strana zdravého rozumu, zkuste si to najít. A pokud si najdete jejich názory a přečtete blogy pana Hanniga, zjistíte, že rozum je to poslední, co jim chybí.

3 3
možnosti
Foto

Již dlouho jsem nečetla něco tak blízké mému názoru. Děkuji Vám za tento článek a věřím, že se najdou jedinci, kteří prozří po jeho přečtení a nebudou dále zaslepeně sloužit myšlenkám, které nám jiné státy vnucují.

Pro mě je pan Macron takový ten mamánek, který potřebuje i v manželském životě ženu ve stáří matky, která by ho vedla. Proto také ten krásný vztah s paní Merkelovou, další jeho osudová dáma ke které vzhlíží. A tento chlapec a ta nezodpovědná žena mají rozhodovat o osudu Evropy a my tomu máme slepě přihlížet a plnit jejich rozkazy, které nám a našim potomkům připraví budoucnost, která určitě nebude bezstarostná.

Jak už jste napsal, v minulosti se nám důvěra v jiné nikdy nevyplatila, což takhle začít důvěřovat sami sobě a vzít si osud své země do vlastních rukou, alespoň jednou nespoléhat na druhé a rozhodnout se sami za sebe.

34 6
možnosti
ZB

Bylo by fajn kdybychom se mohli spolehnout sami na sebe, bohužel naši politici dělají úplně něco jiného než je třeba, povětšinou pouze sprostě kradou. Od roku 1989 se na naše politiky nemůžeme spolehnout. Naše povinnost je ale zachovat tuto krásnou zemi pro naše děti a jejich děti. Je tedy třeba začít volbami a nevolit ty, kteří již několikrát selhali.

12 6
možnosti
ZB

Pěkný článek o Francii, Francouzech a Macronovi. To se ale kavárníkům a pseudoláskovcům líbit nebude. Pravda se jim totiž nelíbí a chtějí rychle umlčet ty, co ji publikují. Jen si dovolím k autorovi jednu poznámku, Pane Hannigu pokud budete kandidovat v prezidentských volbách, pak budete ubírat hlasy jen a jen tomu, koho tolik uctíváte - panu Zemanovi.

8 5
možnosti
VK

Pseudoláskovec.... To jste zase vymysleli na Hradě v nějakém rauši?;-D

4 3
možnosti
DB

otázka přílivu migrantů je otázkou vládnoucí třídy..vládnoucí třída je chce u nás..a to z mnoha důvodů, a mnohé z nich jsem popsal již před dvěma lety na tomto blogu....

ANI Macron ani Le Pen by s nimi nic neudělala.......jen by poslouchali své nadřízené z DISKRÉTNÍ ELITY....ROTHSCHILD je to v případě Macrona, nevím, kdo poroučel Le Penové........

5 3
možnosti
JK

Hm. A Elvis žije ? ;-)

1 0
možnosti

Moc jste mě pobavil vaší další, asi 128 kandidaturou kamsi..., tentokrát prezidentskou, jste legrační...:-)R^

5 4
možnosti
PS

Nezdar není hanbou, hanbou je strach z pokusu.

5 1
možnosti
MK

Svou kandidaturou budete usilovat o Zemanovy hlasy, jiných dostanete poskrovnu.

Není to kontraproduktivní?

1 1
možnosti
Foto

Spousta lidí se staví kladně k Zemanově ochraně státních zájmů, ale není jím blízké jeho, někdy až na hraně, vystupování, vyjadřování (Pussy atd.) Viz hůlka při vládní krizi atp. Takže pro ty tu budu, pokud se podaří nashromáždit potřebný počet petentů.

4 2
možnosti
KM

Děkuji za neotřelý hurvínkovský pohled na francouzskou politickou scénu. Taky jsem sledoval tuhle kampaň a zde jsou některé mé postřehy. Při poslední rozhodující televizní debatě mluvil Macron o Francii, o Evropě a o svých plánech, zatímco Le Pen mluvila o Macronovi a o jeho minulosti. Nezmohla se na víc než osobní útoky, co kdy udělal špatně nebo co měl udělat a neudělal. Během celé kampaně jsem od ní zaznamenal dva konkretní návrhy. Prohlásila, že pokud bude zvolena, hned příští den vyhostí všechny na seznamu podezřelých policie a tajných služeb. Na to francouzský president nemá žádnou pravomoc a ona by to jako právnička měla vědět. Další její návrh směřoval k zamezení přistěhovalectví tím, že na hranice postaví šest tisíc celníků, což ponechávám bez komentáře.

Spekulujete bez jakéhokoli podkladu, že Le Pen volí také přistěhovalci starší generace, kteří si nevědí rady se svými radikálními vnuky, čímž zjevně chcete říct, že jsou všichni radikální. I kdyby tomu tak, bylo, co s tím proboha může udělat politik? Výstižnější slovo než radikalizace je naštvanost, naštvanost kvůli rasismu a nezaměstnanosti a zde jsem od Le Pen nezaznamenal žádné návrhy ke zlepšení situace.

Podle vás Macron vyslovoval fráze, pouhé prázdné fráze. Podíval jsem se na váš web plný prázdných frází jako Vlastenectví, Ochrana přírody, Podpora sportu a fyzické kondice obyvatel.... S tímhle volby nevyhrajete.

Holt vám chybí sportovní duch. Noblesní člověk by řekl sláva vítězům, čest poraženým; pro jiného je důležitější psát o plešatém záletníkovi a presidentově manželce

En marche!

8 16
možnosti
MK

Mašku, Mašku, právě jste odsoudil celou pražskou kavárnu, zblbnuté studentíky a všechny knížecí nohsledy - u nich se od počátku až do dnešních dnů noblesnost neprojevila; a ještě k tomu "sláva vítězům"?

Hledat na Macronovi plusy a na Le Pen všechnu špínu světa. Je to zbytečné, i kdyby byla zlatá, bylo jasné, že se neúspěšní spojí proti ní; tak jak se to stane u nás proti Zemanovi.

A takové otázky: ...co s tím může udělat politik? , Nic? Tak ať do té politiky neleze, když umí......málo!

14 5
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik