Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Můj drahý příteli, opravdu moc si Vás vážím. Ale to je "boj s větrnými mlýny" a Vaše rozhodnutí stát se prezidentem je velkou iluzí.

Na druhé straně, proč ne....

Ale nebude lepší si zajít na pivko, napsat nějakou krásnou písničku..., já nevím, no, asi na mne budete strašně rozlobený.

Hezké dny.

Ale já ne,...prostě. Je to na Vás.

4 3
možnosti
Foto

Příteli. Bránil jsem se celý měsíc a půl. Proto tak pozdní kandidatura. Ale nakonec, je to má v podstatě občanská povinnost. Jak zpívá Pavel Bobek: Důležitá je i cesta.

7 3
možnosti
PS

Stačí si připomenout minulé století, pamětníci ještě žijí. Před100 lety naši/vaši předkové nikam před válkou neutíkali. Tadyzůstali, kopali studny, budovali školy, zakládali spolky(hasiči,Orel, Sokol, včelaři, apod.). Do roku 1938 náš stát takzbohatl, že naši tzv. "spojenci" museli zasáhnout apředhodit nás Německu, hodit přes palubu. Vyklidili jsme jimsvětové trhy a o to hlavně šlo! Důležitétéž je pamatovat si, jak se v roce 1968 zachovaly další mocnosti světa.I M.Albrichtová nyní přiznala, že nás USA měly bránit.

Výsledkemřízení státu neschopnými chlapci za posledních 27 roků jefakt, že zahraniční investoři ovládají 40 procent z celkovéhozákladního kapitálu českých společností. K největšímzahraničním investorům v tuzemsku patří Nizozemsko, Němcia Rakušané. Ještě v roce 2011 měli Češi v českýchfirmách asi 54procentní podíl!

Počtvrté (roky 1938, 1968 a1990) se napálit nenecháme. Chce to ale vyměnit vedení státu,nejlépe při volbách. Všichni jít volit a dát hlas jenNEparlamentním stranám. Dát tak výpověď neschopným chlapcům,kteří nás za 27 let zavedli tam, kde jsme....

19 4
možnosti
KB

K97a77r32e75l 81B56o97k

4. 7. 2017 23:33

Doplnit vzdělání, nebo navštívit psychiatra.

2 9
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik