Diskuse

Chlouba Prahy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Když se konal tento průvod v Praze poprvé, naivně jsem si myslel, že jeho cílem je ukázat, že homosexuálové jsou normální lidi. Když jsem však ve zprávách viděl záběry různých exhibicionistů, měl jsem pocit, že jeho záměr je právě opačný. A každý další pochod mne v tom utvrzuje.

18 0
možnosti
BG

To samé jsem si myslel o fotbalistech a jejich ortodoxních fanoušcích. ;-D

Každý stát průvod pojímá po svém. Viděl jste na YouTube třeba Nuuk Pride?

1 0
možnosti

Evropa nemá problémy s vlastní reprodukcí, ale s imigrací. Bránit se proti přemnožujícím se národům tím, že se budeme přemnožovat také, dává asi tolik smyslu jako bránit se proti blbci kouřícímu v prachárně tím, že si zapálíme také.

4 1
možnosti
Foto

To je hodně podivná logika. Proti ohrožení se staví hráze a posiluje vlastní síla.

1 0
možnosti
Foto

R^co kdyby si takový průvod uspořádaly tlusťošky over fifty?;-D

za to že stárnou a tloustnou mnohé ženy taky nemohou-to hormony- tak proč by se neradovaly a neoslavovaly svou odlišnost od toho co společnost propaguje jako ideál ženské krásy-mladé a hubené;-D

8 0
možnosti
BG

Teda pane Hannigu, respektuji Vás jako osobu činnou v hudbě, na jejíž tvorbě se v některých žánrech podílíte (konkrétně Město Er od Michala Prokopa je fantastické). A taky si Vás za to vážím. Ale je mi smutno z toho, že jste napsal něco takového. Opravdu jsem čekal, že jako člověk vystupující za Stranu zdravého rozumu, budete ten zdravý rozum v tomto ohledu mít.

To, že nic nemáte proti LGBT a tak dále, je fajn, ale každý má možnost si uspořádat, co se mu zachce, pokud to neodporuje zákonům. Přesto mám pocit, jako kdyby tento pochod bylo to nejhorší, co se v republice pořádá. Navíc už několikrát bylo řečeno, že nikdo z účastníků není hrdý na svou sexuální orientaci a ani se to kvůli tomu nepořádá. Ale stále se objevují tací, kteří to nedokážou pochopit.

I když to tak vypadá, reprodukce s homosexualitou fakt nesouvisí. Měl byste si vzít na paškál spíš ty, kteří děti mít nechtějí. Před pár lety se psalo o potratové pilulce. Přece to, že jsem gay, nutně neznamená, že nebudu a nemůžu mít děti. Spousta gayů a leseb na světě potomky má.

Příklady táhnou. Něco na tom bude. Ale takhle se mladý člověk může zhlédnout ve všem: zjistí, že krást je pohodlnější, že bít holku je normální, že kouření je taky normální, že mít dluhy je v pořádku, protože je má každý druhý. Ale nikdy jsem nezažil, že by se kluk nebo holka staly homosexuály jen proto, že to viděli v televizi. Já se taky nestal popelářem jen proto, že jezdí každý týden okolo nás.

4 9
možnosti
Foto

Děkuji za reakci. Četl jste článek až do konce? Jde mi hlavně o to, co píši na konci. Snad jste z mého článku nevycítil jakoukoliv aroganci nebo nechuť k vaší komunitě. Mám stále mnoho přátel, kteří jsou tzv 4% a velmi zavrhují pochod Prague Pride, právě z těch důvodů, o kterých píši. To znamená, že tento pochod vytváří negativní odezvy u většinové společnosti - tento pochod a některé exhibice s ním spojené. Ne fakt, že se jedná o příslušníky jiných sexuálních orientací. Prosím, přečtěte si článek ještě jednou pozorně. Děkuji. PH

12 2
možnosti
ZB

Nečerpejte informce o antice z wiki a kupte si raději nějakou knihu od uznávaného historika na toto téma.Jinak co dál...jak jsem všiml,Vaše kanditura zahýbala celým národem a Váš fejs už sleduje přes dvěstě nadšených "vlastencu";-)Měl by jsi konečně uvědomit,že mimo zdejší karmovače ve skutečném realném světě nikoho nezajímáte a ani tato slátanina na tom nic nezmění.Vandalové byli křestané....

3 4
možnosti
Foto

Koho myslíte, že zajímáte vy? Nebýt tisíců vašich rýpavých komentářů na všech možných internetových diskusních fórech, tak si troufám říci, že vůbec nikoho.

9 2
možnosti
Foto

P43a88v28e52l 64O38p23l

9. 8. 2017 13:49

Skvělý článek, ke kterému moc co dodat. Je moc dobře, že se p. Hannig, co-by lídr, s volební aliancí ROZUMNÍ bude účastnit letošních podzimních parlamentních voleb a je dokonce kandidátem na prezidenta naší republiky. Takovíto lidé by mohli přinést tolik potřebné změny. Moc fandím p. Hannigovi osobně i straně ROZUMNÍ v letošních volbách ...

10 3
možnosti
ZB

Jistě sledujete projekt Prezident 21,zatím to na žádné celonárodní nadšení nevypadá.Yngland Hrušková 1849 hlasu,Hannig 239 hlasu....to je zatím dost drtivá porážka i od největšího kašpara čí kašparky mezi kandidáty.;-)Ty Vaše "Rozumné" odhaduji kolem 0,3 procent....

1 0
možnosti
MB

Homo beru za formu postižení, není zaviněná. Pak, je možno se radovat až z neuvěřitelného posuvu tolerance od 1989. Neznám případ diskriminace, z práce ven, do táborů není nikdo odesílán ... Postižení je mnoho - Já nosím brýle, další má cukrovku, umělý chrup, onen vozík a hole. Mám tomu rozumět tak, že máme naskákat na alegorický vůz a porojíždět Prahou ? ... :-)

10 1
možnosti
Foto

K ničemu takovému přece autor nevybízí, právě naopak. Kdysi to, že je někdo homosexuální orientace jeho okolí spíše tušilo, než najisto vědělo, pokud to byl ale dobrý člověk a nedělal si ze své orientace vývěsní štít, lidé ho normálně brali. Pražský homosexuální pochod je ovšem jeden nechutný hnus, její účastníci vystavují agresivně svoji jinakost a po zbytku společnosti si vynucují uznání ve všech směrech. Těm, kterým dřív nevadili, vadit začínají...

6 0
možnosti
Foto

Karma.

Možná by se dal použít parafrázovaný Leninůlv citát: "Kapitalista prodá i provaz, na kterém ho oběsí".

4 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,17
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik