Diskuse

Ve válce je jasné, kdo je kdo, aneb ti, kteří to spískali se zavčas někam vypaří

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nu - vidím, že Petr Hannig diskuse pod svými články zřejmě již nikdy neotevře - OK, beru na vědomí, jeho věc.

Hannigův nejnovější blog s opět uzavřenou diskusí:

https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=651408

Hannig v tom blogu: >>Nepovoluji pod svými články diskuze, protože jsem zastáncem toho, že bychom měli být svorní a jak tak čtu diskuze pod články, rozdmychávají pouze vášně a málokdo se zamýšlí nad názory toho druhého, ale jenom na druhého útočí.<<

Ne, pane Hannigu, to není "o svornosti". To je o vaší neochotě diskutovat. A neochotě čelit i nepříjemným otázkám - a VY JAKOŽTO POLITIK jste tím, že poté, co se v diskusích pod vašimi blogy neobjevovaly jen samé pochlebovačské příspěvky vašich příznivců, jste tím uzavřením diskusí ukázal, že nemáte nejmenší zájem o zpětnou vazbu a pokud vám všichni diskutující nemažou med kolem úst, raději diskuse zcela uzavřete, než abyste se podíval na sebe na ten nehezký obrázek v zrcadle, který jste v diskusích pod vašimi blogy tak nerad spatřoval.

OK, vaše věc. Tímto se tedy s vámi ZDE DEFINITIVNĚ LOUČÍM a doufám, že když sem na iDnes pod tuto vaše blogy přestanu chodit, už o vás nikdy neuslyším.

... pokračování ve vlákně: ...

0 0
možnosti

... pokračování předešlého příspěvku (a zároveň můj zde ZCELA DEFINITIVNĚ POSLEDNÍ PŘÍSPĚVEK) :

Udělejte to prosím nejen pro mě, ale pro celou tuto zemi. A uvidíte, že i vám se uleví, když se přestanete veřejně angažovat - a možná, že po pár letech, pokud se do veřejného prostoru vrátíte, již se zapomene na vaši spolupráci s neonacisty (Národní demokracie, strana antisemity a neonacisty A.B.Bartoše, která kandidovala pod hlavičkou vašich "Rozumných" v nedávných parlamentních volbách zcela jistě neonacistická je) - možná, že když si dáte tu několikaletou přestávku, zbavíte se té špíny, která na vás tou spoluprací s neonacisty ulpěla - a pak, když se nebudete neonacistů zastávat (a už vůbec s nimi nebudete, tak jako teď nedávno, spolupracovat), možná přestanete být spojován s českou neonacistickou scénou a bude vás možné brát opět vážně. Do té doby rozhodně ne. Udělejte to tedy prosím nejen pro tuto zemi, ale hlavně pro sebe, abyste se očistil. Uvidíte, že se vám uleví.

Takže ZDE DEFINITIVNĚ SBOHEM - a pevně věřím, že o vás už v souvislosti s neonacisty nikdy neuslyším. Děkuji.

0 0
možnosti

PROTOŽE PANE HANNIGU JSTE SRAB, který se bojí nesouhlasného názoru tak, že ZAKÁZAL DISKUTOVAT pod svými novějšími blogy a tato diskuse je poslední (zde pod vašimi blogy na iDnes), kde se ještě diskutovat dá, reaguji na váš včerejší blog >>Kdo je lepší Churchill nebo Chamberlain – Zeman nebo Drahoš?<< zde, v této diskusi.

A nezbývá mi než konstatovat, že jen ubohý sprosťák může přirovnávat pana Drahoše k Chamberlainovi.

Už jsem zde chtěl tuto diskusi "nechat umřít", tzn. již sem nevkládat další příspěvky (dá se zde teď do ní přispívat jen proto, protože sem čas od času vložím nový příspěvek - kdybych to nedělal, již dávno by byla uzavřena jako "stará") - OK, pane Hannigu - když máte potřebu psát takové sprosťárny a být tak zbabělý, že pod nimi ani neumožníte diskutovat, rozhodl jsem se, že tuto diskusi "umřít" nenechám. Jste zbabělec a já vám to zde budu znova a znova připomínat - dokud budete znova a znova psát takové nehorázné sprosťárny. Že se nestydíte. Inu, nestydíte, jste Hannig.

0 0
možnosti

Pane Hannigu, napsal jsem >>Jste zbabělec a já vám to zde budu znova a znova připomínat - dokud budete znova a znova psát takové nehorázné sprosťárny.<<

Rozhodl jsem se, že od teď už sem nic nenapíšu, pokud vy sem na iDnes nepřidáte další nehorázný blog, na který bych musel (zde, protože jinde to již pod vašimi blogy na iDnes nejde) reagovat - OK, připouštím tedy i tu možnost, že vy si počkáte, až bude tato diskuse uzavřena (když sem nic nebudu přidávat, systém ji zřejmě po určité době automaticky uzavře) - a zbaběle až poté napíšete další nehorázný blog, pod kterým ale (jak máte ve zvyku, tzn. zbaběle) nepovolíte diskusi. OK, pokud jste tak neuvěřitelný zbabělec a rozhodnete se problém této (pod vašimi blogy jediné dodnes) neuzavřené diskuse "vyřešit" tímto způsobem, jak se říká "proti gustu žádný dišputát". Nicméně znova opakuji - DOKUD NEUMOŽNÍTE POD SVÝMI BLOGY DISKUTOVAT, NIC JINÉHO NEŽ ZBABĚLEC NEBUDETE. Protože "politik", který pod svými blogy zakazuje diskuse, je prostě naprosto neuvěřitelný zbabělec- chápu ovšem, že tak velkému mimoňskému exotovi, jakým jste vy, při vaší argumentační impotenci, nic jiného nezbývá, než diskuse zakazovat. Vaše věc - nedivte se ale, že budete i nadále naprosto nevolitelným exotem. Nevolitelným, protože TAK hloupí voliči přece jen nejsou a nikdy nebudou, aby někoho tak neuvěřitelně mimo, jako jste vy, mohli někdy v budoucnu do jakékoli funkce zvolit. Čili pokud se ve své zbabělosti rozhodnete s dalším blogem počkat do doby, než bude tato diskuse automaticky uzavřena a pod novými blogy budete diskuse i nadále striktně zakazovat, tímto se s vámi loučím. A doufám, že o vás už nikdy neuslyším. Zmizte v propadlišti dějin a laskavě se už nikdy nevracejte. Děkuji.

0 0
možnosti

Již dříve (11.12.2017 10:24) jsem napsal:

>>Ale můžeme se teď skutečně vsadit - o jednu dvanáctiletou Tulamorku - vy mi ji dáte, když v 1. kole dostanete méně než 1% hlasů oprávněných voličů, já vám ji dám, když budete mít více než to jedno procento. Tak co, pane Hannigu, věříte si "natolik", že v prvním kole dostanete víc než jedno procento?<<

Pan Hannig tehdy sázku nepřijal. Zřejmě moc dobře věděl proč - tušil, že nepřeleze ani přes to jedno procento. Takže pane Hannigu, gratuluji vám k správnému odhadu vašeho výsledku v prezidentské volbě. Výsledek 0.56% je opravdu famózní a ještě jednou vám k němu gratuluji!

Zbývá jen odpovědět na otázku proč vůbec kandidoval člověk, který moc dobře věděl, že nezíská ani jedno procento...

0 0
možnosti

Zde si, pane Hannigu, můžete přečíst, co si o vás lidé myslí mimo vaši náckovskou sociální bublinu:

https://volby.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A180102_070400_domaci_pmk&razeni=tip

0 0
možnosti

Tak tohle mě fakt "rozsekalo":

Petr Hannig: >>Já jsem druhý nejpopulárnější bloger na iDnesu, tak tam mi píšou lidi... třeba na moji adresu... kterou oni znají...<<

Zdroj - Hannig v úvodním videu: https://www.novinky.cz/domaci/459875-hannig-jsem-kandidat-venkovske-hospody.html

Jasně, pane Hannigu. Jste druhý nejpopulárnější bloger na iDnesu - a lidi vám musí psát "na vaši adresu, kterou oni znají" - do diskusí pod blogy vám psát nemohou - protože jste zbabělec - a odlišného názoru se bojíte natolik, že jste veškeré diskuse pod svými blogy zakázal.

Na tom videu je až "dojemné", jak pan Hannig bájil o tom, jak mu na iDnes lidi píšou, jak ho mají hrozně rádi - a jak si pak záhy uvědomil,že mu do diskusí na iDnes psát nemohou,protože diskuse zakázal - a jak zoufale hledal způsob,jak to zamluvit... po odmlce zablekotal "třeba na moji adresu...", po další odmlce "... kterou oni znají..." - pane Hannigu, opravdu máte zapotřebí se takhle ztrapňovat? Proč neotevřete pod svými blogy diskuse - a nedáte svým příznivcům v nich možnost, aby vám tam psali, jak hrozně jste skvělý? Proč to neuděláte? Odpověď je nasnadě - bájíte o neexistující podpoře - jistě,několik vašich přátel by vás v těch diskusích do roztrhání těla podporovalo,jak se to dělo v době,než jste diskuse zakázal. Ale vždy se našlo pár lidí,kteří vám oponovali - a protože měli pravdu,vaše klaka jim nedokázala jejich názory vyvrátit. Tak proto jste zakázal diskuse pod vašimi blogy. "Druhý nejpopulárnější bloger na iDnesu", prý - pokud byste jím skutečně byl,neměl byste nejmenší důvod zakazovat diskuse. Vy ale moc dobře víte,že ve svobodné výměně názorů nemáte nejmenší šanci obstát. Proto jste ty diskuse zakázal. A doufáte, že se to "neproflákne". Proflákne, pane Hannigu - profláklo se to už dávno. Co jste zač a že jste naprosto nevolitelný. Viz všechny vaše volební "úspěchy" v uplynulých patnácti letech. A naposled 0.7% vaší straně "Rozumní", která se snažila propašovat do parlamentu neonacistu A.B.Bartoše. Styďte se.

0 0
možnosti

Další Hannigův blog (7.1.2018) - a opět uzavřená diskuse. Zbabělec. A pokrytec - prý "hájič" "absolutní" svobody slova. S uzavřenými diskusemi pod svými blogy. Pokrytectví nejhrubšího zrna.

0 0
možnosti

Postoj pana Petra Hanniga (a jeho tiskového mluvčího zde v této diskusi pana Petra Skácela) k roku 1968 je postojem samolibých šmoků. Jinak Skácelovy a Hannigovy příspěvky, zde v této diskusi (týkající se jejich teze, že "nebýt zlého Západu, který "umožnil" Brežněvovi provést v roce 1968 invazi, mohlo v té době Československo ukázat světu "třetí cestu" a být "vzorem pro celý svět"), opravdu nazvat nejdou.

Václav Havel: >>budeme-li si namlouvat, že země, která chtěla zavést svobodu slova – cosi, co je ve většině civilizovaného světa samozřejmostí – a která chtěla zabránit zvůli tajné policie, stanula kvůli tomu ve středu světových dějin, nestaneme se vážně ničím jiným než samolibými šmoky, směšnými se svým provinciálním mesianismem!<<

https://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse_o_%C4%8Desk%C3%A9m_%C3%BAd%C4%9Blu

0 0
možnosti

Nejnovější blog pana Hanniga:

>>Nejenom penězi je možné dobýt Hrad<<

Ano. Ale to byste nesměl být zbabělec, který se bojí nesouhlasných příspěvků natolik, že zakázal diskutovat pod svými blogy. Tato diskuse, pod tímto blogem, je poslední, kde se pod Hannigovými blogy na iDnes ještě dá komentovat páně Hannigova zbabělost - a zdá se, že dokud sem dám čas od času příspěvek, tato diskuse se zde neuzavírá, z důvodů, že je již stará. Proto v tom budu i nadále pokračovat. Do doby, než po prvním kole prezidentské volby budete beznadějně poslední - anebo pokud byste dostal rozum a otevřel diskuse pod novými blogy, samozřejmě bych zde tuto diskusi nechal "zestárnout" natolik, aby byla natolik stará, aby ji systém uzavřel. Do té doby to ale neudělám - a budu vám zde, pane Hannigu, i nadále připomínat, co jste za pokrytce. Prý "absolutní svoboda slova je pro Hanniga nade vše". Se zakázanými diskusemi pod jeho blogy. Výborně, dobrý vtip. Bylo by to k smíchu, kdyby to nebylo tak smutné, kam až jste se ve svém pokrytectví a zbabělosti dostal.

0 0
možnosti

Výborně. Pan Hannig zde již jedenáct (!) dní nesmazal žádný příspěvek. Tleskám vám, pane Hannigu. A pevně věřím, že přes Vánoce budete zpytovat svědomí - a třeba si do Nového roku dáte předsevzetí, že přestanete strkat hlavu do písku před kritickými názory - a nejen že zde již žádný příspěvek nesmažete, ale otevřete i diskuse pod novými blogy. Pokud to neuděláte, budete coby "bojovník za absolutní svobodu slova" se zakázanými diskusemi pod svými vlastními blogy jen k smíchu. Tím, že jste zakázal diskuse a mazal jste zde brutálně nesouhlasné příspěvky, jste se s důvody ke kritice nevypořádal - naopak, jen jste ukázal jak velký jste pokrytec. "Bojovník za absolutní svobodu slova" se zakázanými diskusemi pod svými vlastními blogy. Směšné.

0 0
možnosti

Reaguji zde, protože pod svým nejnovějším blogem jste diskusi zakázal, protože se (dle mého názoru, pokud s ním nesouhlasíte, oponujte - ale nebuďte, tak jako v minulosti, zbabělec - a nemažte) bojíte nesouhlasných příspěvků.

https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=639170

>>A na Novinkách.cz se objevil velkými písmeny titulek: „Migranty poznáte tak, že mluví cizím jazykem, řekl Hannig v debatě kandidátů“<<

A vy jste, pane Hannigu, řekl k tomu, jak "migranty poznat" ještě něco dalšího, co by nějak zásadně změnilo smysl toho, jak o tom Novinky.cz referovaly? Pokud ano, je jistě velmi nepěkné, že to Novinky.cz zatajily. Ale pokud vezmu v potaz i z jiné zdroje (a to i ty, o kterých mohu předpokládat, že jsou vám nakloněny), vypadá to tak, že nijak jinak jste to, jak "migranty poznat" nespecifikoval. Opravdu se za těchto okolností domníváte, že k vám média byla "nespravedlivá"?

Proč nepřiznáte, že jste řekl něco, za co jste oprávněně kritizován? Nebo se opravdu domníváte, že na větě "Migranty poznáte tak, že mluví cizím jazykem" - když nic víc jste k tomu neřekl - není nic kritizovatelného?

0 0
možnosti