Diskuse

Elektrodebilita

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P33e14t18r 62S42k32á68c67e37l

13. 8. 2021 17:10

Dnes mně přišel email s fotkou auta-elektromobilu, který je na stanici dobíjen el. proudem. A ten vyrábí naftový generátor, který spotřebovává naftu! Takže zastánci, autodobíječi, tohle chceme? Kocourkov byl ještě noumání...

0 0
možnosti

J22i30ř75í 95Z46u24k52a32l

8. 8. 2021 20:54

Myslím si, že se elektromobilitou dobře straší, ale ve skutečnosti to nebude zdaleka tak hrozné, jak někteří píší. Bude to pozvolný přechod. Používáme spoustu spotřebičů na elektřinu a proti tomu se nikdo nebouřil. Nikoho ani nenapdne, že bychom mohli používat třeba fén, holící strojek nebo počítač na benzín či naftu.

Když logicky chceme přejít na čistší pohon u automobilů (jezdí potichu a nesmrdí), tak je najednou kolem toho spousta rozruchu.

Když si někdo vyzkoušíte jízdu elektromobilem alespoň na týden, pochopíte, proč je to tak příjemné. :-)

1 1
možnosti
Foto

Vy jste mi ale veselá kopa, opravdu myslíte, že to EU nařídí, protože je to příjemné? ;-D

1 1
možnosti

No a co tedy letadla, také budou létat na baterky? Těch je denně plno ve vzduchu a vytvoří těch splodin dost.

1 0
možnosti

No vidíte a u letadel je ticho po pěšině. A víte proč?? Protože se nevyrábí v EÚ a jim to nemůže nikdo nařídit. To je ale binec.

0 0
možnosti
Foto

Je to ještě horší, nejenže budou elektroauta jen pro vyvolené, ale velké části z nich to zaplatí daňový poplatník. Třeba taková Ursula bude jezdit služebním elektroautem, létat sem a tam a platit to bude daňový poplatník, který na elektroauto mít nebude.

0 2
možnosti
Foto

... nebudou nějaké volby?;-D;-DRv Lžete, to za prvé, a za druhé podněcujete nesnášenlivost, což sice dělají i mnozí další ... ovšem jen málokdo si přitom říká "Rozumní".Rv;-)

2 5
možnosti
Foto

Pane a co takhle k tématu? Kvůli takovým, jako jste Vy, většinou nepovoluji debaty. Chtějí pouze škodit a podezřívám je, že ani článek nečetli. Nevadí, když s mým článkem někteří nesouhlasí. Rád si přečtu oponentní názory. Ale takovéto, to "budou nějaké volby?" a pod. Takoví jako Vy už by nejraději zakázali psát o všem. Co podněcuje nesnášenlivost? Když se celkem logicky poukazuje na problémy s nedořešením daného problému, což je elektromobilita? A jestli Vám vadí Rozumní, budu nadále uvádět pouze Aliance pro budoucnost (což se myslí logická, rozumná budoucnost bez ideologických neomarxistických řešení, což je Green Deal.

6 3
možnosti

P91e89t36r 45S38k54á44c62e82l

31. 7. 2021 22:23

139 příspěvků svědčí o velkém omylu, jak řešit dopravu, soukromou dopravu.

2 0
možnosti

Elekromobilita je tragický omyl. Jsem zvědav, ja se budou elektrifikovat dálkové autobusy, kamiony, zaoceánské lodě a letadla. Je to k smíchu.;-D

6 0
možnosti

Karma.

A už dlouho tvrdím, že se mělo začít elektrotraktory, především těma pro hlubokou orbu. Tam je totiž spotřeba paliva a tím i produkce CO2 největší ;-).

7 0
možnosti

J43a69n 42D59o53u56š63e46k

29. 7. 2021 13:48

Představte si to, já auto dokonce nemám a nepotřebuji ho. A divím se že se dost časti lidé diví. Drtivá většina lidí okolo mě ho má na to aby si zajela na dovolenou nebo na nákup.

0 0
možnosti

Čecháčkovskodebilita v podání "rozoumka" , který zřejmě nic neví o fyzice, energetice a životním prostředí. Chce "jen normálně žít"..,ale neudržitelným způsobem..Jen tak mimochodem vypouští do světa lži a hoaxy. Jinde nekřičí, že něco nejde, ale hledají nová řešení. A mají to na rozdíl od našich lidových kecalů spočítané.

2 6
možnosti

Konkrétní příklad jeho "lži a hoaxu"?

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS