Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K26a31r47e30l 11F53a43j32t

29. 11. 2021 11:20

Piráti jsoe natolik mimo běžné ideové hranice zbytku koalice, že jim prostě ministerstvo podobné důležitosti (bohužel) vůbec nemělo být "přiřknuto". Hotovo, tečka, reál dle volebního výsledku. U nich obecně se bohužel naprosto nedá očekávat, že v tomto případě budou schopni a navíc i ochotni reflektovat nastavenou vládní linii, ale pojedou si hlava nehlava tu svoji ... Možná se samozřejmě pletu, ale je to pravděpodobné asi jako štědrovečerní pohádka v reálném světě.

4 0
možnosti

Jejich problém je ten, že jsou ještě víc prounijní, než celá EU se všemi svými komisemi.

;-D

2 0
možnosti
Foto

Taky mám pocit, že jsou nějací, co by nejraději vyhlásili válku Rusku a Číně a nejlíp oběma najednou a pokud možno bleskovou.

2 0
možnosti
Foto

P26e95t61r 59H38a51n57n87i76g

25. 11. 2021 10:55

Takže, diskutéři, přečtěte si závěr mého článku. Sám od sebe odpadá kandidát z koalice PirStan, Michalík. Jestli si bude pětikoalice trvat na nesmyslném požadavku pro navrhované ministerstvo nedovzdělaného kandidáta (jak si budou moci vzdělaní kariérní diplomaté vážit svého šéfa, který je každém jednom případě méně vhodný pro tento post, než každý z nich), tak se jmenování vlády bude protahovat do nekonečna a horliví novináři budou vytahovat na jednotlivé kandidáty jejich kostlivce ze skříní. Lidé, kteří bydlí a znají např. Opavu, vědí, že i panu Stanjurovi lze leccos vyčítat atd. atd. Nemyslete si, novináři, kteří stříleli na Babiše vědí, že to už nemá cenu a budou hledat další cíle. To je práce a podstata novinářského naturelu. Rozum do hrsti, nebo se nám ta vláda rozpadne ještě dříve než začala. KDU-ČSL, která většinou, jako strana se stoletou tradicí neztrácí zdravý rozum, brzy bude velice netrpělivá a ostatně i ODS a dokonce i TOPka bude mít dost těch tahanic a budou si chtít užít svého vítězství a PirStan hodí přes palubu domluvy nedomluvy. Předseda vlády Fiala, Babiš už ne ve vládě, protože kandidát na Hrad. Takže Spolu a ANO a všichni budou spokojeni a v PirStan budou pokračovat v hádky, kdo za to mohl. (Škoda jen, četl jsem interview s Gazdíkem - STAN, dobrá řešení pro min školství a tělovýchovy)

0 0
možnosti
Foto

P14e71t78r 48H14a47n81n54i52g

25. 11. 2021 10:57

omlouvám se za neučesaný příspěvek, protože rychle a bez kontroly napsaný

0 0
možnosti

Za executivu je zodpovedny ́ da PM ́a nikdo jiny. Urcite uz svuj politicky handel a kompromisy meli v budouci koalici pri projednavani navrhovanych lidi. A taky plan postupu jak vladu prosadit. Pokud ne, tak jsou to amateri.Takze moje rada a odpoved je :pane Fiala, pokud to neni ve vasem uz pripravenem koalicnim planu , neustupujte! Je to vase vlada, vase zodpovednost. Jinak budete ustupovat uz porad a ty nutne reformy co jsou pred vami take neprosadite. Skoncite jako ten pan co na neho jiny pan na Hrade maval holi a ztratite veskere sympatie, at uz moje ci lidi v me ‘bubline’.

0 0
možnosti

J77a36n 58M37a53r10i43k

25. 11. 2021 9:48

me je lito me, prezdentky kandidate, ze pri poctu zvolenych poslancu -4 (slovy ctyri)-si pirati cini narok na 3 ministerstva a vecne spravedliva media k tomu mlci a vy jim odpoustite (nebo jste odpoustel). pritom, jiz zakladni myslenka piratstvi-tedy ukrast si a privlastnit dusevni bohatost a vlastnictvi nekoho jineho sproste -zadarmo - by se v normalni spolecnost trestalo kriminalem

0 0
možnosti

Tak Zeman se pokouší (opět) přisvojit si pravomoci premiéra, ale můžou za to ti, kteří téhle duševní a morální trosce nejdou na ruku. A člověk, který tohle tvrdí, se prsí tím, že je předsedou strany, která si říká "Rozumní". Chtělo by to trochu sebereflexe.

1 1
možnosti

Fiala mohl jít do vlády již o minulých volbách a pracovat pro své voliče. Místo toho nechal řádit Maláčovou a ukájel se projevama. Lepší to bohužel asi nebude. Zeman si zachoval selský rozum, ještě na něho budeme vzpomínáte

5 4
možnosti

Selský a selečí je dost podstatný rozdíl.

1 0
možnosti

"Nemůže se stát příčinou energetické katastrofy našeho státu, kdy nám skutečně může Rusko uzavřít kohoutky dodávek plynu."

Zdroj: https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779346

Proč by to Rusko, které je na vývozu nerostných surovin bytostně závislé, dělalo?

Myslím, že teze, že je Lipavský nepřítelem Izraele, je naprostý nesmysl. Dobře to vyjádřil zahraničně-politický komentátor Břetislav Tureček, který uvedl příklad, že je to jako kdyby Kreml chtěl hlavní město Ruska honem přesunout z Moskvy na Krym.

1 0
možnosti
Foto

P22e55t11r 94H39a71n35n14i30g

25. 11. 2021 9:26

Tureček je znám jako zarytý nepřítel Izraele. V každých jeho projevech je to znát.

0 0
možnosti
Foto

P59e65t89r 98H72a31n32n41i24g

24. 11. 2021 22:08

Velice děkuji téměř všem diskutujícím, že se vyjadřují k tématu mého článku. Takové ty pouze zlovolné příspěvky jsou tu asi jenom tři. Oceňuji i diskuzní příspěvky, které zásadně nesouhlasí s mým názorem. To je správná diskuze a otevřu ji i pod dalším článkem, se kterým většina z vás nebude souhlasit a já vám budu nadávat do svazáků, ale vy nebudete vědět proč vám nadávám, protože jste to nezažili. Jde totiž o stav ducha a ne o konkrétní věci. I komunisté až do roku 1968 velice silně ovlivňovali mládež a říkat v tu dobu, že za Rakouska či za První republiky bylo dobře, to by vás hnali. Tomu se říká kolektivní nevědomí. Potom přijeli Sověti na tancích a bylo po lásce. Jsem rád, že mi pomáháte porozumět tomu, nad čím nevěřícně kroutím hlavou. Zase je nutné mít jeden jediný a ten jediný správný názor. Mládeži, doufám, že nedopadnete jako ti, mladí, co v padesátých letech budovali přehrady s budovatelskými písněmi na rtech.

4 3
možnosti

Čím hůře, tím lépe - to je základní linie politiky pana prezidenta a jeho Hradních šejdířů. Cílem je jednak ukájení choutek jeho nepěkného charakteru, ale též plnění příkazů z Východu. Nutkání páchat zlo pana prezidenta nepřešlo, ani když již byl skoro na smrtelné posteli. Z pana M. Zemana se tak stává ještě mnohem odpudivější individuum, nežli byli jeho komunističtí předchůdci dosazovaní do prezidentského úřadu přímo Moskvou.

4 3
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS