Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problém trošku vidím v tom, že v dobré míře odvolíme, ale náš kandidát po předvolebních libých slovech otočí. Že to neni možný? Kdeže, máme na to u nás přímo kabinetní ukázku. Převedeno na naše poměry, samozřejmě Babiše a Okamuru nikdy, Fialu už taky nikdy, a teď co, a to pomíjím, že naše společnost nebyla schopna ani do semifinále presidenstkých voleb vygenerovat nekomunistu.

8 0
možnosti
Foto

Pane Šišo. Jsem velice pozitivně překvapen Vaší reakcí. Byla vygenerována 5 jmen s nekomunistickou minulostí, Nerudová, Fischer, Hilšer, Bašta a Diviš. Ovšem velice závislá lobbistická Nadace nezávislé žurnalistiky vygenerovala dvě jména. Jedno pro pozitivní výsledek z jejich hlediska, a jedno pro negativní. Jako odstrašení. Pavel versus Babiš. Nebo-li Deník - N ze kterého všichni citovali a citují. Ta dvě jména naprosto zastínila vše ostatní.

7 0
možnosti

Pokud se nemýlím, tak ta dvě jména v konečném důsledku vygenerovali sami voliči.

1 0
možnosti
Foto

Tato jména byla vygenerována tlakem médií. Klasická struktura. Černá a bílá. Kdyby nebyl neustálý pozitivní tlak médií na výhru Petra Pavla, ostatně institualizovaný Nadací pro nezávislou žurnalistiku, jejíž hlásnou troubou byl notně citovaný Deník N a jejíž právnice nyní dostala prebendu místopředsedkyně Ústavního soudu a zároveň ten černý otloukánek Babiš. Kdyby ANO poslalo do voleb Vondráčka či Havlíčka, tak jim ten projekt nevyšel.

3 0
možnosti
ZZ

Ta prebenda je opravdu zcela nevšední a naprosto průkazná.

0 0
možnosti
Foto

Kdyby se to vzalo do důsledků, tak nebýt listopadu, tak současný president bude vysoký důstojník Waršavské smlouvy a Babiš třeba ministr obchodu, prostě kabinetní ukázka kariérismu, a to je na tom nejhorší.

2 0
možnosti
JL

Pane Siso. I v prispevcich nesmite mluvit bludy. Mimo Senat, volite stranu a tam jsou ty nehmotne struktury. Cili nevolite kandidata. Nemame primou demokracii.

Po volbe je to ta koalice, ktera vam zrusi program ktery jste volil a napasuje vam neco uplne noveho.

Svet se take meni a kazda vlada MUSI delat ustupky a resit nove problemy dopadajici na nas z venci. To vynechavam ty problemy uvnitr nasi republiky.

Svym prispevkem k vam, chci ukazat kazdemu naznak problemu, ktery musi kazda vlada resit.

1 0
možnosti
Foto

Tak samozřejmě pokud jsem vyjmenoval jisté pán,měl jsem na mysli strany které představují a co se týče koalic dle mého názoru by se měly tvořit až po volbách ať každý ukáže na co má.a co se týče lhaní tak žádná vláda to NEMUSÍ dělat tak okatě a následně hloupé předvolební nápisy umlouvat.

0 0
možnosti
JL

Na vasi reakci, pane Siso, mohu jen rici. Je videt vasi neschopnost porozumet problemu CR v organizaci statu. Vyzadujete neco, co se v koalici neda resit. Kazda ta koalice ma tolik vedoucich, kolik koalice sdruzuje stran. Ti se maji dohodnout. Co republika stoji, to se nikdy nestalo. A vy se snazite dnes, pri koalici peti, podotykat nejake problemy. Naivita az na pudu.

Jen vam mohu dopredu rici. Pristi volby a nasledkem po teto volbe, bude vytvorena dalsi koalice. Jak silne strany ji vytvori, to se ukaze. Jak ta koalice bude vladnout se take ukaze. Jen jedno je jiste. Jestli vyhraje ANO a bude sestavovat koalici, ty strany, ktere tu vyzvu prijmou, maji budoucnost zajistenou. Vsechna spina se po tech ctyrech letech uvali na ne a tim ty strany skoro zaniknou. Ta kratka historie to ukazuje. Znate jeste jmena "Usvit, Veci verejne, CSSD, KSCM ??

0 0
možnosti
PS

Schopní lidé jsou z politiky znechuceni. Oslovil jsem jistého pána (veřejnosti dost známý) s tím, že by měl kandidovat na prezidenta. Jeho odpověď zněla: "Nikdy, takto jsem svobodný...". Znalý několika cizích jazyků, fyzicky aktivní, činorodý. Víte že v roce 1968 se vážně uvažovalo s kandidaturou Ing. Jiřího Hanzelky, znali ho v 80ti zemích světa! Všímáte si všichni, stačí i bez titulu uvést jméno a příjmení a hned každý průměrně vzdělaný člověk ví o koho jde, co za ním stojí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik