Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

Já posuzuji každou událost ze dvou stran. Dvě opilé ženy si sedly na auto které ten muž potřeboval rychle použít a oni ho nechtěly hned opustit. Myslely si že tady mohou používat vše tak jak je to naučila naše vláda. To se ale spoustě našim občanům nelíbí. Ovšem věřím že to ten pán mohl vyřešit zcela jinak a nemuselo se to léčit v nemocnici. Za to bych mu dala mnoha tisícovou platbu. Zaplatit léčení, odškodnění a pokutu. Když ho odsoudí do vězení, tak ho budeme živit v base a na náhradu škody si nevydělá. Ta se opět platí z našich peněz. Kdyby musel pracovat a splácet 10 000,-Kč každý měsíc 10 let, tak by si to lépe pamatoval.

0 0
možnosti
Foto

Kam se ztratil z blogů iDnes Ladik Větvička?

0 0
možnosti
Foto

Už jsem zjistil , že na Laďu jedině přes google. Pak se člověk dostane k jeho článkům. Nevím, proč je zde na blozích neveřejný. Vždyť už poslední dobu psal jenom o jídlech a mimochodem, já ta orientální jídla také miluji. Doufám, že s nezpronevěřím svým příznivcům. Nejraději chodím do nejlepší pražské halal restaurace. A to již od devadesátých let.

1 0
možnosti
Foto

Kampak se poděl uliční výbor?

0 0
možnosti
HH

Kdoví, jestli tu válku na Ukrajině si taky nevymyslela umělá rozumná inteligence...

1 0
možnosti
PZ

Ten kolotočář si v rámci obhájení svých mírumilovných názorů vymáznul svůj fejsbůček, do minulého týdne plný hnoje, a výrok, že netušil dosah svého jednání??

10 0
možnosti
Foto

Nenávist, totˇ rakovina duše. A kde kdo, a rád, na ní kluše. Ba se jí i živí, a živí jí, ba šíří jí i dále

8 0
možnosti
Foto

Někdy si říkám, jestli čecháčství, vyčůranost a možná i oportunismus nebyl jeden z důvodů, že jsme přežili v nárazníkovém pásmu uprostřed Evropy. Když se husité nekompromistě drali za jedinou pravdu, nebyli jsme daleko ke zkáze, ale aby se tak nestalo, museli nejdřív u Lipan paradoxně Češi porazit Čechy.

10 0
možnosti
JH

J72a20n 93H22a90r79v23a73n

30. 8. 2023 15:24

Taky si vždycky říkám, co je to za hlupáka který plive na "čecháčky" a přitom píše bezvadně česky

7 0
možnosti
VF

PS.: omlouvám se, že jsem se nevyjádřil k onomu vámi zmíněnému incidentu. Uznávám jen, že mlátit ženské je hnus, i kdyby byly ožralé a provokovaly svými řečmi.

2 0
možnosti
Foto

P51e18t28r 50H56a84n52n67i72g

30. 8. 2023 15:39

Víte, člověk se v mediální houštině těžko dnes vyzná. Dříve to bylo jasné, to co bylo v novinách zcela obrátit hlavou dolů a to pak byla pravda. Ale dnes. Občas se mezi všemi možnými "korektními" zprávami objeví i pravda. Ale hledejte, co je pravda a co je mediální masáž? A pravdu nenajdete ani na "druhé straně barikády". Každý hovoří ke svému publiku. A když někdo chce být nestranný, tak to působí přesně tak jak jste napsal v předchozím postu. Jedno je jisté. Ženská se nemlátí, i když je ožralá a provokuje svými řečmi.

2 0
možnosti
VF

Dobrý den. Mám obavu, že vaše povídání je zbytečné a trochu pokrytecké. Ono obecně papouškované úsloví nečiň druhým to, co nechceš, aby oni činili tobě, nebo ještě obecnější povídačka, že zlo plodí zlo a dotřetice, čiň čertu dobře, peklem se ti odmění, tak to všechno jsou dost obecné odrhovačky, které v reálné džungli světa málokdy platily. Zastávám názor, že výskyty nenávisti a hlouposti ve zdejší diskuzní blogové bublině vůbec nelze brát jako směrodatnou převládající tendenci v celkové populaci osídlující území bývalého státu Česká republika, nyní neokoloniální periferní gubernii čtvrté říše. Stejně tak sebemrskačské výlevy oikofobie, které zde můžeme v příspěvcích některých zdejších informačních expertů číst, nepovažuji za charakteristické pro většinu mlčícího obyvateltva. Většina mlčícího obyvatelstva, podle mého názoru, se takovými platformami, jako je blog Idnes, vůbec nezabývá a nemá čas ani nutkavou potřebu cokoliv spisovat, zejména ne zrovna sem. Srdečně zdravím.

10 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik