Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak iří V. zradil Mikuláše II.? Jak mu měl pomoci? Měl tam vyslat expediční sbor?

0 0
možnosti
ZZ

Odmítl jemu a jeho rodině poskytnout azyl v Británii.

2 0
možnosti
JD

J86a44n 61D97o40u54š33e37k

21. 11. 2023 18:25

Fila se jen snažil být lidový a tak jsem to bral. Zamumlal jsem cosi o blbcích, ne zrovna adresně, spíš obecně tak nějak protivládně, pobavil se nad komentáři a zase se pověnoval práci.

3 0
možnosti
Foto

P69e19t56r 12H58a59n13n60i88g

21. 11. 2023 11:12

Pokusím se každý den zveřejnit nějakou myšlenku či poznatek z každodenního života.

Pro dnešní den 21.11.2023. Poznatek:

Navazuji praktickým poznatkem na můj článek https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=809271

Nutellu jsem si nekoupil, protože není zdravá, ale koupil jsem si pro srovnání jednorázové holící náčiní (nevím jak to přesně nazvat - není to holící strojek, je to většinou v balení po třech, pěti či více kusech, chlapi vědí, co myslím) trojbřité a vody po holení.

Co se týká holicích věcí. Daleko lehčí, ostřejší a za stejnou, či menší cenu, přesně jsem to nezkoumal. Radost se s tím holit.

Voda po holení ve stejném obalu, naprosto odlišná, příjemně vonící.

To je poznatek. Jaké z toho plyne ponaučení. Žádná vláda, která nám vládla dosud, včetně té "Fialové" , to jest i vlády Klausovy, Zemanovy, Špidlovy, Grossovy, Topolánkovy, Paroubkovy, Nečasovy, Sobotkovy, Babišovy, NEDOKÁZALY zkrotit obchodní řetězce aby se chovaly k zákazníkům v ČR s respektem, tak jak se chovají k zákazníkům na západě, kde mají svá sídla. To se musí změnit. Mgr. Petr Hannig, předseda strany ROZUMNÍ, člena Aliance za nezávislost ČR

2 1
možnosti
Foto

Bohužel málokdo však ví, že z jistého úhlu pohledu cena Nutelly klesá.

Zdroj: https://chudacek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=809300

0 0
možnosti
PK

Fiala s Nutellou už je docela ohraný evergreen. U vás je to asi v pořádku. Vy sám z ohraných evergreenů žijete.

Ale zajímala by mě nyní jedna, daleko ožehavější informace.

Buďte prosím tak hodný a potvrďte pro můj klid, že jste se nedal dohromady s komunisty. Protože pokud ano, tak se upřímně stydím, že jsem vůbec kdy, alespoň vzdáleně uvažoval, že byste mohl být volitelný.

4 0
možnosti
OS

Jak tak koukám, Nutella v obchodech mizí, premiér je sice pro srandu všem, ale reklamu nezdravému výrobku udělal i když je to spíše k pláči.

1 1
možnosti
DR

Výrobce Nutelly by nyní nejspíš měl dodávat svůj výrobek premiérovi alespoň rok zdarma.

2 0
možnosti
Foto

P26e49t33r 48H73a19n46n27i49g

20. 11. 2023 14:42

Přece jenom něco napíšu. Zcela zásadně odmítám cokoliv, co by mě spojovalo s tím, jak zde píšete ruský troll. Jsem zastáncem demokracie, svobody slova a svobodných voleb. Jsem zastáncem toho, co hlásal v roce 1989 a 1990 Václav Havel (než tak zvaně díky Marlen Albrightové "dostal rozum"), Jiří Diesnsbier, Walter Komárek, a další muži Listopadu. A rozhodně v Rusku není.

3 1
možnosti
Foto

P69e77t23r 22H53a98n49n61i69g

20. 11. 2023 14:45

opravy A to rozhodně.... A bohužel v době 34 výročí se idee Listopadu vytrácejí.

3 1
možnosti
Foto

Pane Hannigu, Vaši poznámku týkající se tehdejší Svobodné Evropy, a sice: "Co takhle ověření, zda se nejedná o fejk..." považuji za značně mimo.

Že to napíšete zrovna Vy, který jste byl těch médií "hudebně" účasten... - asi také ochotně zapomínáte, převlékáte nebo prostě stárnete.

Nebo Vám snad musím připomenout, jak bylo těžké a v daných případech přímo nebezpečné se pokoušet něco ověřovat? U koho? Měl jít Petr Uhl na Stb a tam se "přeptat"? Zdaleka nebyl sám, kdo tu informaci bral za bernou minci.

Jestliže dnes má novodobá Svobodná Evropa (RFE/RL) přímo v kodexu "ověřování informací ze dvou nezávislých důvěryhodných zdrojů", tak v oné době bylo vše poněkud odlišné než dnes.

Vaše poznámka je tedy přinejmenším nemístná, ne-li přímo fejk.

11 0
možnosti
Foto

Účel světí prostředky. Scénář je třeba respektovat.

0 0
možnosti
HH

Rozum stáří v praxi...

0 0
možnosti
Foto

Ale uvědomil jsem si, vždyť je to vlastně v genomu těch, co každou věc zhatí svou neupřímností. Dřív to byli vedoucí svazáčtí funkcionáři a dnes vedou řeči zcela opačné, ale vlastně, jaképak opačné. Slouží komukoliv, kdo je u moci. Takže je to vlastně stejné.

Zdroj: https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=809271

Masaryk razil, že rodina je základ státu. Aby rodina řádně fungovala, musí rodiče zajistit dostatek peněz na živobytí a podmínky, ve kterých se z potomků stanou užiteční vyučení či vystudovaní občané. V totalitních režimech především ta druhá varianta znamená pro rodiče přizpůsobit se zavedeným pravidlům a to je spojené s neupřímností. Něco si myslím a jinak mluvím či jednám. K tomu jsme byli všichni vychováni, prezidenta či bývalého premiéra nevyjímaje a výsledky socialistických voleb dokazují, že tak uvažovalo 99,9% občanů ČSR/ČSSR. Věděli jsme, že se vyplatí chovat, jak se žádá. Tohle platí v každém režimu, dnešní nevyjímaje. Tak se po Vítězném listopadu ze zpravodajce a předsedy ZO KSČ stal prezident, z neaktivního agenta STB lídr hnutí a premiér, z vlád poskoci Bruselu a Bílého domu, z komunistů podnikatelé a z těch, kterým se nepovedlo včas využít historicky vzato ojedinělé příležitosti, se stali mrzouti a kritici všeho kolem.

8 4
možnosti
MM

Hloupý příspěvek, měl byste vstoupit k Rozumným a bojovat s nimi za vystoupení z NATO.

10 10
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik