Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 7
možnosti
PV

P36a39v19e23l 79V84é84b24r

9. 12. 2012 13:59

Pravděpodobně nesledujete dění a hlavně autor zapomněl napsat to podstatné: Chystá se zákon, kterým se budou úředně(!) moci osoby s trvalým bydlištěm na obecním či městském úřadě přihlásit na trvalé bydliště jejich příbuzných - a to bez jejich souhlasu a dokonce bez jejich vědomí. Co to znamená při případné exekuci snad nemusím zdůrazňovat. Opět budou dluhy nezodpovědných jedinců vymáhány na někom, kdo s tím nemá nic společného. Ale to je jedno - exekutorská loby se nakrmí a to za to stojí, ne?

11 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
LM

- by mě docela zajímalo, jak by jste to k tomu Ústavnímu soudu dostal

- kdyby se někomu povedlo dostat k ÚS současné zákony o exekuci, bylo by to taky velmi zajímavé, protože je to paskvil odporující základům práva již od samého začátku. Bohužel, pro obyčejného smrtelníka je to téměř nemožné tam dostat, ti co můžou to tam nedají, protože jim vyhovuje současný stav

- dle Vašich vyjádření jste skoro všechno, dle mě, po přečtení mnoha Vašich názorů, jste obránce této parazitující exekučně-advokátní mafie, který brání a obhajuje jejich zlodějiny a lže u toho jako když tiskne

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
LM

L18u45k21á34š 58M43u61s53i85l

11. 12. 2012 14:20

Už se broberte, neplatič není žádný zloděj. Zloděj je ten, kdo Vám něco ukrade, tudíž Vám nepozorovaně sebere Váš majetek. Pokud někomu něco půjčíte a on nemá na zaplacení, je to jen dlužník. Není to jen jeho chyba, ale i Vaše, protože jste mu půjčil dobrovolně a s tím, že na tom vyděláte.

Je tedy neadekvátní za to, že jste neodhadl podnikatelské riziko a on svoje schopnosti, přistupovat k jeho totální likvidaci včetně rodiny, jak se tomu dnes děje.

Dle statistik je cca 90% exekucí na bagatelní pohledávky do 10000,-Kč za mobilní operátory, dopravní podniky, pojišťovny a spotřebitelské úvěry.

Mimochodem, toto parazitování na dlužnících a jejich okrádání včetně Vašeho špatného podnikatelské rozhodnutí platí celá společnost, víte o tom???

0 0
možnosti
JP

pokud dluznik nemuze nebo nechce splatit sve zavazky, pak ho klidne poslu primo pod most, a to vcetne  komplet pribuzenstva az do sedmnacteho kolena. ja nejsem zadna charita ani armada spasy, abych nekomu "odpoustel" byt jednu jedinou korunu,

1 0
možnosti
LM

L83u74k16á75š 30M69u16s93i40l

11. 12. 2012 14:48

To ne, jste něco úplně jiného. Bohužel Vám nemůžu přesně sdělit co - stejně by to smazali a ještě by mě to stálo dukáty či zablokování účtu.

Ono na to likvidování dlužníků i celé jejich rodiny velmi brzy dojedete, na každou svini se totiž vaří voda. Už teď díky takovým republika zase rudne a klidně se může i stát, že to někdo nevydrží a místo pod most si to půljde odsedět.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik