Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Plně s Vámi, pane Hannig , souhlasím. Tato nádherná, modrá planeta nemoudrostí největších predátorů trpí a dobro slábne. Je to přitom tak lehké nepřemýšlet penězi, ale srdcem. Vím, že jsou peníze nutné k životu, ale jsou tací - a je jich více - že neznají a nemají laťku nasycenosti. I za plánovanou likvidací Evropy někdo stojí se svými majetnickými choutkami. Jsem zvědavá, kdy dostanou chuť na Sibiř - tam je přece množství nerostného bohatství, zřejmě i nafta, jantary a velké území, kde lze provádět různé pokusy. Jak by se krásně a klidně dalo žít - vím, je to utopie, ale i J.Verne byl považován ve své době za utopistu a přitom se mnoho z jeho vizí uskutečnilo - chce to jen dát ČASU ČAS.

1 0
možnosti

Jistěže karma. Chtělo by to však víc takto smýšlejících lidí,R^R^R^

0 0
možnosti

P15e11t47r 67S58k11á89c31e28l

27. 7. 2016 23:45

„Stava životní návyky lidí kopírují přírodu země kde žijí“ »Hippokratés z Kósu.

Je třeba ještě něco dodat?

0 0
možnosti

Pane Hannigu díky.👍Samozřejmě karma.

0 0
možnosti

Mimochodem by nebylo vůbec k zahození na půdorysu států, které před multikulturalismem zachránily bývalé režimy, založit nové společenství. Jakési bývalé Rakousko – Uhersko, zatím do příštích voleb bez Rakouska a pak, jak doufám i s ním.

Zdroj:http://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=532800

K tomuto odstavci - mrkněte se všichni a v klidu na mapu střední Evropy. Když se v roce 1990 začalo diskutovat o rozdělení Československa, hned mě napadlo, s kým se spojit tak, aby ona druhá země se necítila stále ukřivděná. Podle mapy by to bylo skvělé s Rakouskem. Vídeňáci by si měli vzpomenout, že i po roce 1918 jsme na ně nezapomněli a poslali jim v zimě uhlí, například. Oba národy by se mohli od sebe a mezi sebou učit...

0 0
možnosti
Foto

Podepisuju v plnem rozsahu...R^

13 0
možnosti
Foto

Velká pocta pro mne.

0 0
možnosti

Nic z návrhů v článku nemůže projít.

Mají totiž smysl ,jsou realizovatelné a něco by vyřešily :-)

Někdy si říkám jestli ta smečka ve vedení EU je jen naprosto zahleděně neomarxistická a vykřeše z nás a pro nás to nejlepší " i kdyby na chleba nebylo " nebo jsou jen napadeni hromadně nějakým mozkožroutem..

16 0
možnosti

Dokud bude EU platit za každého zachráněného migranta Itálii tučný obolus, budou si jezdit pro ty "imigranty" až k Lýbii. Víte, kolik lidí se v Itálii živí tím zachraňováním?

Mám známou, jejích dcera si vzala Itala a tak má některé informace takříkajíc z první ruky: tak např. že Italové poněkud zvyšovali počet těch "běženců", aby dostali víc eur. Tomu se dá i věřit.

Recept je jednoduchý, přestaňme platit za "imigranty" a ony se ti státy samy postarají, aby jich na jejich území ubylo. Jenže, to by bylo moc jednoduché. Maně si vzpomínám, co všechno museli Slováci zavést na té "schengenské" hranici, když chtěli do toho slavného schengenu vstoupit. To asi Řekové a Italové nemuseli.

13 0
možnosti

Omlouvám se, že nepřispívám k obsahu článku. Ale příčina neutěšeného stavu v Evropě je v neschopnosti vedení EU.

Pokud se EU bude stále jevit jako nereformovatelná, bude lepší nefunkční spolek opustit. Vždyť je to volba, demokratická volba, že? Myšlenka si vždy utržila ostudu, když se uchýlila od záměru. V této době by měli naši představitelé do Bruselu sdělit, co si do budoucna od EU slibujeme. Pokud naše cíle nenaplní, můžeme jít jinou cestou. Viz:

http://www.prvopodstata.com/2016/07/01/oznameni-evropske-rade-o-vystoupeni-ceske-republiky-z-evropske-unie/

0 0
možnosti
Foto

Okurková sezóna plná blbostí nastala.

0 22
možnosti
Foto

Občas s Vámi, pane Matuško souhlasím, ale to většinou jen okolo toho protinorského šílení.

Ale jinak....

4 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,28
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik