Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Ale no tak, pane Skácele. Nesmysly, které sem píše paní Filipová, jsou opravdu tak nesmyslné, že má replika - ač ji bigotní "věřící" může považovat za "rouhání" - je naprosto trefná. (A propos - proč jen mi ty vaše příspěvky, ve kterých používáte slovo "rouhání" tak silně připomínají projevy vřících jiného náboženství, které vy tak nenávidíte, přestože ve své bigotnosti jste vy za osmnáct - a oni bez dvou za dvacet.) No nic, no, když už jste tedy po immámském způsobu "zaargeumentoval" slovem "rouhání" - já zase na to zareaguji slovy, že i vy se psaním nesmyslných příspěvků "nudy nezbavíte".

0 1
možnosti
PS

Vaši vychovatelé rezignovali na výuku o Bibli, když už jste nenavštěvoval hodiny katechismu. Jinak by jste se nezostudil neznalostí Desatera Božích přikázání, první dva body:

Desatero Božích přikázání:

Nebudeš mít jiné bohy mimo mne. (Neuctívej jiné bohy)

2. Nevezmeš jména Božího nadarmo. (Nezneužívej Boží jméno). Potom se vysvětluje Váš postoj k migraci, k řízené migraci.

1 1
možnosti
BV

A vaši "vychovatelé" vám zas nevštípili, že se nemá lhát, manipulovat a křivě osočovat.

0 0
možnosti
AF

Pane Veverko, chápu Vás. Pan Hannig a pan Skácel jsou lidé, kteří myslí na hezký život občanů ČR. Takové lidi Vy nemůžete pochopit, ani s nimi souhlasit. Vy zřejmě patříte k PIRÁTŮM a ti jsou ochotni pro peníze "prodat i peřinu z umírající matky.

Jeda rada pro Vás: Založte si svůj blog a poznáte kolik lidí s Vámi bude souhlasit.

KDO JSOU PIRÁTI ? JE TŘEBA SI TO STÁLE PŘIPOMÍNAT !!!!!

Pirátská Internacionála byla založena v roce 2010 v Bruselu. Podporu vzniku hnutí zajistil miliardář George Soros. Sdružuje všechny pirátské strany na světě. Vůdcem hnutí je muslim narozený ve Švýcarsku Guillaume Saouli.

0 1
možnosti
BV

>>Pan Hannig a pan Skácel jsou lidé, kteří myslí na hezký život občanů ČR<<

Řekl bych, že na "hezký život občanů ČR" myslí p.Hannig podobně, jako na něj "mysleli" komunisté v roce 1948. (A pro vás, protože si opravdu nedělám iluze, že byste to určitě pochopila, dodávám, že to je míněno ironicky. Komunisté v roce 1948 opravdu nemysleli na "hezký život občanů". Stejně jako na něj dnes nemyslí nacizující politici, např. p.Hannig.)

A v tom, že bych "patřil k Pirátům", jste opravdu "vedle jak ta jedle". Stejně tak, jako v tom vašem hodnocení Pirátů.

0 0
možnosti
PS

P29e55t10r 74S46k98á49c66e57l

21. 7. 2019 22:50

Díky paní Filipová za osvěžení těchto informací, některé obíhají i na internetu. Doposud mi nikdo nevyvrátil vážnými argumenty fakt, že nás naši tzv. "spojenci" v min. století třikrát hodili přes palubu. Počtvrté (roky 1938, 1968 a 1990) se napálit nenecháme.

Milí voliči, pan Hannig je jeden z těch, kdo tento postoj dokáže v politice naplnit. Pokud skutečně chceme přeměny,všichni k volbám a dát hlas jen NEparlamentním stranám. "Rozumní" je jeden z několika tipů na změny, koho doporučíte vy ostatní? Hlavně vážné a určité důvody uveďte...R^

1 1
možnosti
BV

Že rok 1990 se nedá srovnávat s roky 1938 a 1968 jsem vám v diskusích na iDnes vysvětlil již mnohokrát - toto, s těmi třemi letopočty, je totiž váš zdejší evergreen - a příležitostí vám k tomu napsat docela pádné protiargumenty jsem již měl v minulosti tudíž docela dost - vy jste ale vždy všechny mé argumenty "cudně" ignoroval - opakovat se zde proto již nebudu a spokojím se s konstatováním, že člověk, který "háže do jednoho pytle" roky 1938 resp. 1968 s rokem 1990 o sobě vypovídá co je zač opravdu velmi mnoho - a vaše plusování těch neuvěřitelných žvástů paní Filipové to jen potvrzuje.

0 1
možnosti
PS

Vaše přání je otcem myšlenky, potažmo Vašeho názoru. Určitě jsem neházel ony tři roky do jednoho pytle, zapomněl jste, že uvádím: "...hodili přes palubu, pokaždé jinak, aby nás zastavili...".

Takže kdo zde "cudně" ignoruje názory druhého. Trochu respektu je třeba se doučit....ale to Vy víte do kdy. Do té doby Respekt, Úsměv a Lítost.

1 1
možnosti
BV

Do jednoho pytle je házíte tím, že je všechny tři považujete za negativní. Přitom konec roku 1989 byl jednoznačně pozitivní - a i rok 1990 - protože jsme si konečně mohli uspořádat své věci tak, jak většina této společnosti chtěla - aniž by hrozilo, že se zde opět objeví tanky vámi dnes adorované "spřátelené" mocnosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik