Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako zbytečné riziko pokládám zviditelňování člena ODS, starosty Řeporyjí Pavla Novotného. Ale ne to, že chce nechat postavit sochu generála Vlasova. Pokud mu to občané městské části schválí a přiklepnou na to peníze, domnívají-li se, že už vše potřebné v obci mají a peněz mají nazbyt na sochy, tak to je jejich věc. Protest ruského velvyslanectví proti stavbě sochy, je zase věc Ruska, pro které je Vlasov a jeho adorace něco takového, jako kdyby chtěl někdo v zahraničí stavět sochu zrádci našeho národ Emanuelovi Moravcovi. Co, Novotnému vyčítám, je jeho pro Rusko dehonestující příjezd multikárou k ruskému velvyslanectví za náležité asistence médií, a hlavně charakter jeho vystoupení ve sledované ruské televizi, kde nahrál k růstu protičeských nálad nejenom politiků typu Žirinovský, ale i velké části občanů, kteří zatím k ČR měli kladný vztah. Myslím, že to neprospěje ke snaze udržovat pomníky padlých československých legionářů v Ruské federaci, která i tak naráží na neochotu tamních úřadů. Akce Novotného právě tak jako snaha zbourat pomník maršála Koněva v Dejvicích starostou za TOP09 Koláře jsou zbytečnosti, které pomáhají k růstu nenávisti na obou stranách.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Logicky pochod Petra Hanniga poprve:

Jestli a.) za normalizace se intenzivne pripominala vyroci vyznamnych udalosti - a zaroven b.) dnes se intenzivne pripominaji vyroci vyznamnych udalosti - pak plati, ze dnes je stejne, jako za normalizace.

Logicky pochod Petra Hanniga podruhe:

Jestli si desate vyroci Vitezneho Unora nepamatuji, protoze jsem ho zazil jako maly prcek, a dvacatemu se dostalo mene pozornosti (kvuli udalostem, ktere skoncily dvacetiletou "pratelskou" okupaci ze strany tech, kteri ten Vitezny Unor zinscenovali), tak z toho vyplyva, ze tehdy byla absolutni svoboda.

Komentovat to ostatni by bylo stejne trapne, jako vysvetlovat vtip, ktery si vypravi deti ve skolce, dospelemu, ktery pointu dosud nepochopil. Jeste k tomu tvrzeni, jak nekdo vytvari falesne nenavistne prispevky Petra Hanniga...prosim vas, clovece, a proc by to nekdo delal? Neni tech pravych dost? Vzdyt investovat usili do snahy, aby Petr Hannig vypadal jako nenavistny konspirator, je nutne asi tolik, jako investovat ho do snahy, aby Dalajlama vypadal vic buddhisticky.

1 0
možnosti

P48e35t33r 20S93k98á44c18e82l

2. 12. 2019 21:35

K bodu "poprvé", bod b/ - dvakrát nevstoupíš do téže řeky a navíc připomínám slogan z let devadesátých: "Nejsme jako oni". Uteče 30 let a hle kam jsme došli? Pan Petr Hannig a nenávist, konspirace? Postrádáte informace o jeho charakteru, tedy pravdivé informace. Což je základ dosažení hodnověrných závěrů logickým postupem. Doučit se je vždy možné:

Jauris, M., Berka, K.: Logika. Praha: Státní pedagogické nakladatelství, 1978.

0 1
možnosti
Foto

P22e10t46r 72H28a65n97n20i34g

29. 11. 2019 10:52

Zítra budu diskutovat v Politickém spektru na Čt 24 ve 14,30. V debatě budou též předsedové Zelených a Rozumných. Docela dle názvů vtipně sestavená debata Zelení, Rozumní, Svobodní

1 0
možnosti
Foto

P39e12t75r 31H26a54n81n12i41g

28. 11. 2019 12:50

Zatím v diskuzi dobrý. Neobjevil se tu B.V.

Nevadí diametrálně jiné názory, od toho tu jsme abychom diskutovali, protože, co Čech to ne Němcová, ale jiný názor. Jediný hloupý s tématem nesouvisející názor byl v počátku: "To zase budou nějaké volby?" Jinak pánové a dámy z Milionů chvilek atd. diskutujte, tak jako proti politice, kterou zastávám já, a samozřejmě k věci, a nechte diskutovat jiné. Čím prudší diskuze, tím lepší demokracie. A propos, už stáhli ze skupiny Chvilková skupiny ten fake, který se vydává za mé dílo a na jehož podkladě jsem dostal spoustu nenávistných komentářů. Takhle se diskuze nedělá. Takhle fungoval bolševik, kdy něco medializoval a dotyčný, právě tak jako dnes já, se nemohl k věci vyjádřit. Znáte mé články a takovou agresivitu, která se tam v tom statusu objevovala včetně slov, která nepoužívám, přece nemohla vzniknout z mé klávesnice. Když už já nemám možnost tu hanebnost dementovat, tak pane Abelovský, který do Chvilek verbuje, by snad asi měl možnost za mou osobu (i když máme zcela jiné politické názory téměř na vše) intervenovat, nebo uvést na pravou míru, že to není mé dílo, co se tam za mé dílo prezentuje.

2 1
možnosti

Zdravím Vás pane Hannigu a opět s vašim článkem souhlasím. Jen jsem ještě nečetla a neslyšela nějakou pomluvu na Vás. Jen tady jsem si přečetla výtky od závistivce. Však víte o kom píšu. Závist je lidská vlastnost a bohužel mnoho občanům nezbývá než závidět lidem, kteří něco dokázali, proto že sami nedokázali v životě nic. JEJICH ŽIVOT JE PRÁZDNÝ A NEUMÍ SE ZAPOJIT DO DOBRÉ NÁLADY A POSLOUCHAT VAŠE KRÁSNÉ PÍSNIČKY.Těmi rozdáváte radost a o lepší život všech se staráte opravdu a bez toho aby to byl jen Váš prospěch. Proto si Vás mnoho lidí váží. Já také.

1 0
možnosti

Nevím , proč si taková výročí nepřipomínat. Jde o jeden z nejsvětlejších okamžiků v historii této země. Ta všechna negativa po roce 1989 to je také tak trochu o nás. Do roku 1989 za nás všechno nalinkoval bolševik, od roku 1989 je to již na nás. A ta všechna pozitiva a negativa vypovídají o tom , jak jsme se s nově nabytou svobodou a zodpovědností dokázali vypořádat.

Na druhou stranu Vás chápu. Pro Vás osobně rok 1989 znamenal ústup ze slávy. Do roku 1989 byly "Vaše objevy" všude. V radiu , neobešla se bez Vás žádná televizní estráda. To se však po roce 1989 změnilo a jako muzikant a skladatel jste s přílivem západní muziky upadl do zapomnění. Občas nějaký Váš starý hit zahraje nějaké radio pro masochisty , ale to je asi to je tak všechno.

1 4
možnosti

P78e95t33r 27S18k77á38c90e67l

29. 11. 2019 22:00

Pan Hannig upadl v zapomnění u lidí s klapkami na očích, u "čtenářů jedné knihy".

"Bojím se čtenáře jedné knihy" » Staří Římané.

1 1
možnosti

R^R^R^

Doplním slovy z Tao te tingu (Lao ́C), kde těžištěm učení je rovnováha, uměřenost:

"Není většího neštěstí než neznat míru, nevědět, kdy ustat, kdy se zastavit."

Pozn.: Taoismus odmítá vše, co je přehnané, překotné, neznající míry a uměřenosti.

3 0
možnosti

P25e27t49r 17S84k76á40c43e26l

28. 11. 2019 0:34

„Jestliže poklesneš v něčem, pak vzápětí trestáš sebe.“ » Cato starší,(234 – 149 př.n.l.), byl římský spisovatel,politik, voják a řečník.

Tak si vyberte cestu...R^

2 0
možnosti
Foto

Oslavy února byly oslavami puče bezcharakterních neumětelů, ke kterým bylo obyvatelstvo "tlačeno" sítí špiclů a důvěrníků. Oslavy listopadu jsou oslavami konce této hnusovlády a každý jim může věnovat právě tolik svého času, kolik uzná za vhodné.

A teď mne prosím omluvte. Jdu si do ledničky pro něco dobrého. :-)

3 2
možnosti

A nejenom třicítka, tohle jde naštěstí nějak mimo mě, spíše mám obavy aby mi, přes přímo úžasnou bdělost BIS, z lednice nevyskočil nějaký ruský nebo čínský agent.

5 1
možnosti
Foto

P41e41t47r 93H74a47n76n73i15g

27. 11. 2019 9:56

Odepsal jsem panu Braunovi ohledně Vítězslava Vávry. Nějak se to ztratilo a nemohu to najít v nejnovějších. Píseň, kterou hledá A město ještě spí z mého rockového období, a která navazuje na mou práci na Městě Er najde na You tube https://www.youtube.com/watch?v=zStN-7ksiKI

6 0
možnosti
Foto

Tak to jste mi udělal moc velkou radost. Děkuji.

3 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,29
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik