Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Hannigu. Děkuji za Vaše články. Rozumných (:-))článků je vskutku málo.

Berte v potaz, že kdo nechce být urážen, raději jen mlčky karmuje a kromě toho je zde docela vyselektováno. Já zaracha např. měsíc za nic.

Myslím, že je potřeba psát. Mrzí mne, že kdo přemýšlí nejméně, křičí nejvíce. Není asi nutné dávat těmto lidem prostor v diskuzích. Pod naším skvělým satirikem mizí nesouhlasné a slušné příspěvky neviditelně, zároveň pod jeho blogem chytráci označují kohokoliv, kdo neotevře diskuzi za zbabělce. Není to zbabělost, neotvírat diskuzi je rozumné za současné situace.

Četla jsem Vaši reakci jinde. Nenechte se prosím znechutit, nejste v tom sám, je mi líto např. p. Hamplové a dalších. Mějte se moc hezky a děkuji za Vaše sdílené názory i vědomosti.

0 0
možnosti

To co se děje na Ukrajině je TŘETÍ SVĚTOVÁ VÁLKA. USA si přeje snížit počet obyvatel celého světa. Ukrajina a Rusko to plní. Ostatní státy musí nejprve schudnout aby USA a Německo zbohatlo. Proto tady máme nemoce, na které si kupujeme drahé injekce. Zdražuje se všechno, i to co vyrábíme dodáváme Německu a oni nám to draze prodávají. Předseda vlády je kamarád SUDETSKONĚMECKÉHO LANSMANŠAFTU a snaží se jim pomáhat. Vláda,která nám tu vládne rozprodala a zlikvidovala veškerý státní majetek. Dnešní populace si nepamatuje jak se nás Hitler snažil zlikvidovat a tak si zvolili jeho nástupce.

1 1
možnosti

Již jsem několikrát mezi lidmi také slyšel názor, že se USA budou s Rusem bít do posledního Ukrajince. Tak nevím proč se mezi sebou mi Češi kvůli tomu hádáme.

3 2
možnosti

Protože někteří by se rádi už dnes přidali k budoucím vítězům, neb očekávají z tohoto postoje budoucí nemalé prebendy !

;-)

1 0
možnosti

K příspěvku pana Vlasáka. Máte pravdu, že jsme tehdy okupanty nazývali "rusáci", protože tak jsme vnímali tehdejší SSSR. V srpnu 1968 jsem byl druhým rokem v základní vojenské službě na letišti v Přerově. Tehdy nás tam obsadili jacísi "rusáci" (vojsko SSSR), šikmoocí aziaté, kteří ani neuměli rusky. Všichni byli v sovětských uniformách. Okupanti tedy byl mišunk všech možných národů tehdejšího SSSR, včetně ukrajinců. Vždyť i Brežněv pocházel z Ukrajiny. Vše to bylo zahrnuto pod pojmem sověti. Pokud se dnes má posuzovat válka na Ukrajině (kde žili i ti "rusáci"), tak je potřebné tehdejší okupanty nazývat všezahrnujícím pojmem "sověti". To, že je tehdy opěvovalo KSČ je faktem, ale to pro rozlišení pojmů tehdy a nyní, již není podstatné. Jinak bychom museli konstatovat, že se nyní rusáci perou mezi sebou.

1 0
možnosti
Foto

Víte pane Hannigu, jako Váš vrstevník mohu dodat jen to, že za mého mládí užívali název "Sověti" jenom komouši. Normální lidé v mém okolí říkali rusáci. A Vy tu opět oprašujete "Sověty". Nestydíte se?

0 0
možnosti
Foto

Normální člověče. Byl členem KSČ?

0 0
možnosti

Co musíme napravit? Přístup USA k Rusku. Rusové ukončili SSSR, na jeho území vzniklo 12 nových států. Rusové nastolili tržní ekonomiku a svou demokracii a chtěli mírově spolupracovat se světem. To se nepovedlo. Za Jelcina rozkradl Západ v Rusku asi 5x více, než bylo zničeno 2. SV. A USA neukončily ani studenou válku, naopak v ní pokračují. Tentokrát ale nemají ideologické záminky, nýbrž jim jde o nerostné bohatství Ruska. Místo aby ze sovětských satelitů vznikla neutrální zóna od Itálie po Polsko, nasunuli do stř. Evropy NATO a usilují o zničení RF. RF samozřejmě protestuje a když příprava anexe Ruska pokračuje po celé západní hranici RF a Majdanem byla připojena i Ukrajina, bojuje se o Ukrajinu. Kde RF nemůže z existenčních a obranných důvodů připustit NATO. Vzadu je Čína, která ví, že po zničení Ruska by byla na řadě ona a globalizace do rukou USA by byla dovršena na celém světě. Za tohoto stavu nemůže RF akceptovat US základny NATO na svých hranicích a zejména na Ukrajině. Další tlak USA na Ukrajině může vyvolat 3. SV, která se bleskově může stát jadernou a rozšířit se na celý svět, prostředky na to mají obě strany. Jediné řešení vidím v připojení maloruských ukrajinských území k RF a zaručení Ukrajiny bez NATO, nejlépe kontrolovanou neutralitou Ukrajiny. Jinak bude jaderná válka, která v případě vítězství USA dovrší globalizaci válkou nezničeného zbytku světa do rukou USA. Nutno počítat s tím, že Rusové se po zkušenostech se Zlatou hordou, Polskem (které si z Kremlu udělalo konírnu), Napoleonem a Hitlerem již nikdy nevzdají.

2 1
možnosti

Boj za mír....jsem už pamětník. Problém je, že místo řečí o míru jdou z Moskvy válečné hlasy. Z jejich televizních debat mrazí -"pošleme raketu na New York" ..smích...vysmívání se evropským problémům s energiemi. Podle řečí ruských poslanců na Ukrajinu jadernými zbraněmi nezaútočí -" nebudeme si ničit své území..." Měli jsme to hodit na Londýn v době pohřbu královny, byli tam všichni" Samá velkohubost, namyšlenost...ale výsledky ve válce bídné...Do Ruska byste měl směrovat svůj apel.

0 0
možnosti
Foto

P47e84t21r 36H75a40n24n51i75g

27. 9. 2022 19:52

A co náš mladý senátor Hilšer: Pošlete na Moskvu jadernou bombu, psal.

2 4
možnosti
Foto

Analogicky jako Vy uvažovali mnozí představitelé Evropy v době, kdy nastupoval Hitler. Dáme mu tohle, dáme mu tamto, třeba mu to bude stačit ... hm ...

9 1
možnosti

Ale houbeles !

Východní Evropa vůbec nikoho nezajímala !!! Ta byla tehdejšímu Německu zcela věnovaná. Zajímala je pouze Francie - ale tam pomoc Británie skončila naprostým fiaskem. Je dodnes záhadou, proč Hitler nepovolil letectvu a pozemním jednotkám zničit poslední zbytky britské armády u Dunkerque, která se prakticky ani neměla čím bránit.

:-/;-(

1 7
možnosti
Foto

Správně. Obětujme Ukrajinu a zabráníme jaderné válce! Super. O kdo a kdy bude na řadě další?

5 2
možnosti
Foto

P18e87t78r 94H20a84n83n11i42g

27. 9. 2022 13:35

Nikdo. A nikdo též nechce obětovat Ukrajinu. Je třeba jenom jednat.

2 3
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,29
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik