Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, mít na své straně takové váhy, jako jsou pánové Nikl a Macek, tak to je kauf.

12 2
možnosti
JZ

Evropa zmrzlá nebude. Tím straší pouze proputinovští kolaborantii a vlastizrádci. Plynu máme na zimu dost. Dětinské a hloupé by bylo vystupovat z EU, kam míří 80 % našeho exportu.

14 3
možnosti
PS

P92e23t29r 57S58k52á25c87e23l

3. 12. 2022 17:07

Odchod z nefunkčního spolku, jakým EU je, určitě není žádný nihilusmus, protože z historického hlediska má EU jepičí život. Prokazatelně není přínosem pro národy Evropy, nedokáže je ani ubránit a jejími nařízeními a směrnicemi dochází k devastaci průmyslu, ke genocidě národa. Naši předkové za 20 let do roku 1938 zbudovali silný a bohatý stát i bez podobného spolku. Jejich exportní síla se neodvíjela od trhu jen v Evropě.

5 5
možnosti
MB

Co pořád řešíme? Evropa si zvykla na dodávky energií. Kreml na to, že má volné ruce, může si pášit. Západ mu jeho loupeživé přepady stejně zaplatí a ještě přivře oko. Tak to šlo po desetilelí - Nemravné a nerozumné Perpetum ...

Šílený mužik v paláci, to ovšem přehnal. Nespokojil se s anexí Krymu. Bude pokračovat částmi Ukrajiny, nyní již s celou. Lavrov změnil slovník, už mluví o válce. Ani to nestačí. Nápady Londýn, Vídeň - do atomovém prachu. Těžké váhy jednají - Scholz, Macron - Putin mele svou. I infrastruktura a porodnice je fašistická. Bombarduje dále. Světoví státníci neuspějí - nastupuje naše kolona. Jednat bude Paroubek, Okamura, Hamplová a nejlépe finanční génius Vrabel. V podstatě říkají - Čím dříve Ukrajina padne, tím lépe. Zkušenosti jsou, jako z r. 1968. Nastane Normalizace a družba. Jde o lid, pouze o ten náš, jiný neexistuje. To jsou přece podlidé. Nechte agresora řádit, tak se zajišťuje mír ....

Z tohoto pohledu, jsou Churchill, Gabčík s Kubišem - Teroristé. Nemysleli na blaho českého lidu. Chtěli bojovat, všude - Na plážích i v kryptě. Tak nám vzali budoucnost. Mohli jsme mít moře, být první v kosmu - von Braun, mít proudové letadla. Pravda, nyní bychom zase vypadli ze základní skupiny - kopaná v Kataru. Plynu, ropy je všude dost. Je to otázka 2-3 let. Samotný dodavatel k nás tomu nutí. Až se tak stane? Total prohra mužika. Nepochopitelně vyklidil spolehlivý a obrovský trh. S tou zemí už absolutně nebudeme mít nic společného. Co naši vlastenci budou dělat ? ... :-) .

18 1
možnosti
JK

J54a48n 20K54a60r15a70s39e53k

3. 12. 2022 19:08

ten prispevek se mi moc libi. I obsahove, asi s tim vnitrne souhlasim a proto to vidim apriori pozitivne.

Mnohem vice mi ovsem oslovil Vas styl. Priznam se, ze jsem to cetl jednim dechem, ma to spad, je to spravne rozdeleno, radost cist.

Musim si na Vas davat pozor i v jinych diskuzich, jestli tohle nebyla jen ta jedna vlastovka.

1 0
možnosti
JZ

Je pozoruhodné, jak tento blog chválí stoupenci komunistů a Putina. To určitě není náhoda. :-)

10 3
možnosti
Foto

Asi by mne už neměla překvapovat slova o uličních výborech a zastáncích jediné správné pravdy, když se tyto mantry už staly běžnou lacinou "argumentační" výbavou nositelů objektivity , jež k nám proniká téměř z podzemního hnutí statečných osobností vzdorujících panující temnotě.

16 0
možnosti
PS

P38e47t20r 48S73k18á12c96e47l

3. 12. 2022 17:11

K poslednímu slovu: "Někteří zašli tak daleko do tmavých úkrytů, že si myslí, že je zmatené všechno, co je na světle." >POMPEY. Takže kdo a proč je v zatmění? Ještě jinak - pro pravdu se každý zlobí.

1 0
možnosti
Foto

Naopak mne neustále nakopává k dalším, pro „uliční výbor“, zcela provokujícím článkům. A ten dnešní bude „echt“.

Zdroj: https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=794981

Že by Zemanova nákaza? Vy jste tuším taky kandidoval. A fakt si myslíte, že lidi jako Vy si Češi zaslouží? Hlavně že po vzoru Zemana nálepkujete (uliční výbor). Ten taky začal s lepšolidmi. Ubozí jste oba stejně.

A teď ke článku. Já pořád budu mít čisté svědomí když se sebevíc uskrovním ve prospěch toho, komu vaši ruští přátelé připravili zimu v mrazu před barákem s ohništěm, bez proudu a bez vody.

14 2
možnosti
Foto

P86e72t30r 42H64a29n32n56i21g

3. 12. 2022 15:02

Nemám žádné ruské přátele. Škoda. Mám ovšem přátele v UK (United Kingdom), dokonce kamarád také skladatel, člen Horní sněmovny lordů, dále několik přátel v Německu, Itálii ... Víte, protože jsem žil venku, tak mám asi jiné myšlení než Vy. Nehledám žádné třídní nepřátele.

8 7
možnosti

A co byste si vy a vám podobní představovali? Že Evropa před Putinem srazí paty, omluví se mu a nechá mu Ukrajinu výměnou za opětovné dodávky plynu a ropy? A jak si to představují ti v USA, kteří napsali ten článek? :-P Ano, je reálné, že po přechodnou dobu Evropa bude mít ekonomické problémy a nebude možná konkurence schopná, to však bude vykoupeno tím, že se zbaví energetické závislosti na Rusku, což je do budoucna ta největší devíza.

12 1
možnosti
Foto

P92e23t30r 54H44a75n64n96i83g

3. 12. 2022 14:58

Však píší, dětinskost. Obdivují naše zanícení pomáhat. Nevím, kolik Vám je, pane Šťastný. Nikdo nechce srážet paty před Putinem. Je ovšem třeba myslet na zadní kolečka. Ale i já, když jsem byl mladý, na zadní kolečka jsem moc nemyslel, také jsem byl v mnohém dětinský. Kdybych byl více racionální, asi bych zůstal ve Velké Británii, kde se mi hudebně neuvěřitelně na svůj věk dařilo. Ovšem, dětinsky jsem myslel, že se bez své vlasti neobejdu a vrátil jsem se, protože nám bylo řečeno, že kdo zůstane, už se zpátky do ČSR nedostane.

3 3
možnosti
JN

J47o21s79e43f 98N64i38k18l

3. 12. 2022 14:18

R^R^R^ a to tady tvrdím od začátku protiruských sankcí...

2 12
možnosti
Foto

Už z trestné lavice zpět?

3 1
možnosti
Foto

Máte pravdu. Je těžké rozlišit, zda to tu vedou diletanti či darebáci nebo obojí. V každém případě karma !!

4 10
možnosti
Foto

A Vy se počítáte ke které z těch dvou skupin?

9 2
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,17
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik