Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane autore, mnohokrát jste už někam kandidoval, ale překvapují mne vaše neznalosti týkající se volebních pravidel. Volby do poslanecké sněmovny v roce 2021 neovlivnil ÚS natož pan Rychetský sám. ÚS reagoval na stížnost týkající se přepočtu volebních hlasů na poslanecké mandáty. Na základě usnesení ÚS pak poslanecká sněmovna upravila volební zákon dle svého vlastního uvážení. Volební zákon tedy upravila samotná PS a nikoliv ÚS nebo dokonce Rychetský sám. Kdyby k úpravě volebního zákona nedošlo, volby do PS v roce 2021 by dopadly zcela stejně! Pokud tedy tvrdíte, že pětikoalice ve volbách v roce 2021 uspěla jen díky manipulaci předsedy ÚS pana Rychetského, tak šíříte lži. Rv

4 4
možnosti
Foto

5+5+5 = 15% Trojkoalice SPOLU by musela mít před zásahem Rychetského, který vyzval PS aby to změnila. Ta to to změnila na 13%. A stalo se tak v době po vyhlášení voleb, čili přelajnování hřiště. Dvojkoalic 5 +5 = 10% Po zásahu 8%. A to je dost velký rozdíl a uklidňující prvek, že koaliční hlasy nepropadnou. Takže lžete Vy a ne já.

5 6
možnosti
Foto

Ta Filipová, to je přírodní úkaz

5 0
možnosti
Foto

Ve středu proběhla na CNN Prima News velezajímavá debata šesti kandidátů na prezidenta ČR. Přinesla dvě překvapení. Ze všeobecného otloukánka téměř na chvostu pelotonu, se stal díky svému neohroženému postoji, který se už jednou osvědčil za doby nástupu normalizace a přivedl jej na dva a půl roku v roce 1970 do vězení a přiměl podepsat Chartu 77 v první vlně, jeden z nejvážnějších kandidátů na hlavu státu. Nejstarší kandidát, 74 letý Jaroslav Bašta, překypoval energií, kterou by mu mohl leckdo z mladších závidět. Jeho úsilí bylo korunováno přesvědčivým vítězstvím v anketě.

Druhým překvapením bylo, že na třetí příčce se ocitl politický nováček, podnikatel v IT Karel Diviš. Nemohu pochopit, proč pětikoaliční vláda Petra Fialy nepřehodnotí svá doporučení a místo dvou kandidátů, za kterými se táhne odér, jednak nepravostí a prodeje titulů na Mendelově univerzitě za rektorství Danuše Nerudové, či komunistické a rozvědčické minulosti generála Pavla a nedoporučí svým voličům, aby volili mladého, perspektivního a hlavně kauzami nezatíženého Karla Diviše. Zvláště nechápu postoj Pirátů, kterým by tento kandidát měl být obzvláště blízký.

Až se mě zdá, že pětikoalice potřebuje vydíratelného/vydíratelnou prezidenta/prezidentku, se kterým si bude manipulovat jak chce.

Na druhé příčce se pro mne nepřekvapivě octnul Pavel Fischer, který na rozdíl od obou dvou mnou jmenovaných kandidátů, nezaujal ničím zajímavým. Ovšem patrný byl postoj disciplinovaných katolických voličů KDU-ČSL, jejichž je Fischer, i přes jeho kontroverzní podvolení se v otázce prezidentského podpisu pod manželství pro všechny, jasným kandidátem.

@font-face {font-family:"MS 明朝"; panose-1:0 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:128; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:fixed; mso-font-signature:1 134676480 16 0 131072 0;}@font-face {font-family:"MS 明朝"; panose-1:0 0 0 0 0 0 0 0 0 0; mso-font-charset:128; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pi

4 0
možnosti
AF

Kandidátů kteří spolupracují se SUDETONĚMECKÝM LANDSMANŠAFTEM jako premiér je více. Některým nevadí že přání západních milionářů zlikvidovat 70% lidí je také dost. Teď se likvidují masové potraviny a už si nesmíme ani pěstovat potraviny doma. Dokonce nesmíme mít doma psi a kočky. Jíst prý se budou moci jen brouci a hmyz. Lidé a zvířata kteří vydechují kysličník uhelnatý se musí likvidovat. Ti miliardáři nevědí co vím já. Že se dějiny opakují a rodíme se znovu abychom vrátili každému co mu dlužíme.

1 4
možnosti
JR

J74a73n 35R78á49ž

6. 1. 2023 14:30

Být Čechem, myšleno občanem České republiky a nebýt Evropanem nejde. A být více Evropanem jako Čechem, také nejde.

0 0
možnosti
PS

Je třeba upřesnit pojmy - být Evropanem ještě neznamená baštit neschopným a/nebo všehoschopným chlapcům v Bruselu jejich choré výplody. Nebo si někdo myslí, že oplývají zdravým rozumem, když protlačují směrnicemi cosi nefunkčního, proti zájmům 500. milionům občanům států EU?

2 0
možnosti
Foto

To přece dá rozum, že jsem též Evropanem. Dokonce přesně v tom smyslu, jak to kdysi objasnil Karel Havlíček:

„Jsme všichni Evropčané, ačkoli se tak nenazýváme s hrdostí národní. Vždyť přece v přírodopisu náležíme také mezi ssavce, a ačkoli tedy každý Čech eo ipso ssavec jest, nebudeme přec s hrdostí národní říkati: »Já jsem ssavec.«“

2 0
možnosti
Foto

Pane Hannigu, když tak pročítám diskuzi, nabývám dojmu, že vaši sympatizanti nepatří zrovna mezi nejostřejší tužky v penálu.

4 6
možnosti
JK

Taky není nikde napsáno, že se nesmí prdět nahlas v divadle. Každý právník vám potvrdí, že toto je zcela svobodné a zákonu neprotiřečící vykonávání.

8 0
možnosti
PK

Rychetský je podvraťák a jako předseda ÚS by se nikdy neměl účastnit v televizi debat, jako cca před půl rokem a tam vykládat svá politická moudra. Čili, už aby byl pryč. Hanba ministryni, která mu mandát prodloužila. Když byl se Zemanem kamarád, vynášel ho do nebe. Když ta doba pominula, haněl ho kde mohl, což si z pozice své funkce dovolit neměl. Ale kdo by ho měl umravnit, když je de facto nade všemi.

12 12
možnosti
MM

S prominutím, to je ale hloupá a primitivní reakce. ale respektuji jí protože je vaše.

9 4
možnosti
JK

Nám Evropanům a hrdým Čechům, Pražákům (hlavně Žižkovákům), Brňákům (hlavně z Kénnigu), Ostravákům (hlavně ze Stodolní) a dalších míst, je tohle čecháčkovství směšné.

5 0
možnosti
VF

A kór nám, Moravským Slovákom! :-P

(? moravským Slovákom, Moravským slovákom, tož hernajs lidom ze Slovácka);-)

2 0
možnosti
PJ

Bašta a Babiš do 2 kola? Vždyť loví ve stejném rybníku. Kdyby chtěly média zkomplikovat volby, začaly by protěžovat Baštu a tím krást hlasy Babišovi :)

5 2
možnosti
Foto

Ta teorie Bašta - Babiš v druhém kole je ve stejné rovině, jako volební výsledky Rozunmých s autorem blogu v čele.

6 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik