Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Věc voleb 2009 byla ještě víc za hranou - šlo totiž o ústavní zákon, a ten ústavni soud změnit nesmí.

Toto není jen z mé hlavy, viz:

https://core.ac.uk/download/pdf/250588374.pdf

1 0
možnosti
Foto

P73e35t34r 13H65a80n14n97i14g

11. 1. 2023 23:42

Přátelé i nepřátelé. V tomto týdnu mne pozitivně potěšili dvě věci. Že naše soudy jsou v současné době, na rozdíl od komunistických soudů nezávislé. Za prvé, i přes společenskou objednávku a mediální masáž vynesl soudce Šott v případě A Babiše naprosto nečekaný rozsudek. Nevinen. I když se jedná o nepravomocný rozsudek, klobouk dolů. A další rozsudek, který vlastně popírá můj článek, kauza Denisy Rohanové se nebude používat jako korekce prezidentských voleb. Ústavní soud nevyhověl její stížnosti. Takže už jenom záleží na voličích jak rozhodnout bez možnosti korekce ústavního soudu.

1 0
možnosti
Foto

Diskuse pod tímto blogem jasně ukazuje, že volební právo by mělo mít asi jen 10% místního obyvatelstva.

0 1
možnosti
Foto

Jediným řešením je absolutní monarchie. Demokracie je dobrá, ale potřebujete k ná demokratické voliče se základním vzděláním. A těch je u nás zoufalý nedostatek.

0 2
možnosti
AF

Předseda Ústavního soudu je volen na 10 let. Byl zvolen v roce 2003. V roce 2013 měl skončit. Pak slíbyl 3x že skončí a je tam stále. Jako osmdesátiletý dědek už by měl ležet v posteli a čekat na smrt. Říká že je EVROPAN ne jen ČECH. Může se nastěhovat do Německa. Bude v Evropě skákat podle USÁKŮ a v příštím životě bude potrestán.

1 2
možnosti
Foto

V Česku nežijí jen Češi.

0 0
možnosti
Foto

Tak co, svazáci? První v karmě 5. ve čtenosti. A ještě navíc Babiš zproštěn obžaloby. To už se přece nedá snést. Že? Ještě aby tak vyhrál volby na prezidenta. Jakpak se s tím srovnáte?

1 1
možnosti
AF

V roce 2005 příšel do mé kanceláře pán, který přijel z Francie a chtěl abych mu udělala půjčku 2 mil.Kč kterou nebude splácet. Já za to dostanu 200 000,-Kč. Já jsem mu řekla že takové úvěry nedělám, ale vím o tom že se nabízely. Já to však nikdy nedělala a dělat nebudu. Proč nepřišel dříve když se to tady nabízelo? On mi řekl že tady byl s Francouzkým prezidentem za Havlem a překládal mu jak má udělat ten převrat, který jsme nazvali SAMETOVOU REVOLUCÍ. Že se o nás říká že jsme národ hlupáků a že si myslel, že má ještě čas. Vysmála jsem se mu a nevěřila tomu. Dnes si na to často vzpomínám a říkám si že měl asi pravdu. Jak je možné že si lidé zvolili za premiéra přítele SUDETONĚMECKÉHO LANDSMANŠAFTU, KTERÉHO SI POZVAL I DO BRNA a tam ho vítali. Teď kandidují jejich přátelé na úřad prezidenta ČR a lidé jim dávají hlasy. Jediný Jar.Bašta je ochoten udělat změnu. Ovšem PŘEDSEDA ÚSTAVNÍHO SOUDU se prý vyjádřil že se opět postará aby se Bašta prezidentem nestal. Jak se dělají podvody při volbách vím, ale na nás záleží zda si to necháme líbit.

3 2
možnosti
ZZ

Bohužel to tak bylo.

Zlatá éra podobných úvěrů byla od r. 1992 do r. 1999.

Budete úvěr splácet ? Ne ? Tak to bude o 10 % větší úroková sazba !

Vlastní zkušenost !!!

Další fantastická věc byla konsolidační banka a následně i konsolidační agentura. Tam jste si vlastní úvěr - tedy jeho jistinu bez úroků - mohli koupit zpět za 5 - 8 % nominálu !!!

To byl počátek dnešních milionářů

;-)

1 0
možnosti
JP

Kam vede nacionalismus ukázala 2. světová válka a ukazuje se to i dnes v Rusku a na Ukrajině.

0 0
možnosti
ZZ

Šovinismus v širším kontextu, začíná bujet i v naší společnosti a dokonce i v samotném Bruselu a politiků EU.

;-(

0 0
možnosti

Rv Chceš být vlastizrádce? Pak dávej přednost Česku před EU! :-)

0 3
možnosti
PS

Takže podle Vás naši předkové, kteří do roku 1938 zbudovali silný a bohatý stát bez nějakých spolků, byli vlastizrádci? Nepotřebovali k tomu žádnou EU, prostě se ekonomicky vymkli kontrole našich tzv. "spojenců", víte? Více zde: https://rumble.com/v1bzb9z-velk-americk-show.html?fbclid=IwAR3dLLoev8Vap2BZ9uBbQNGuERFCq5sGFqWzQUnajFswRdpqvhX3sjyfZp4

2 1
možnosti
LS

To je karma!!

Něco jako hlasování o Baštovi v televizní diskuzi.

Aneb, ohromné zisky hlasů v bezvýznamne hlasovací nicotě.

Realita o skutečném hlasování je úplně opačná.

0 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,29
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik