Nestačí útok z venčí, ničíme se i zevnitř

7. 12. 2015 16:46:05
Dnes už je téměř jasné, že tak zvaná „uprchlická“ krize je organizovaným útokem na vše, co činí Evropu přitažlivým.

Dal jsem slovo „uprchlická“ do uvozovek, protože uprchlík prchá PŘED něčím. Kdežto tento proud migrantů jde ZA něčím. Uprchlíků, kterým jde skutečně o život je v tomto proudu méně než těch, kterým jde o něco jiného. A navíc, ti skuteční uprchlíci se už pomalu vracejí na území, ze kterých byl vytlačen ISIL. Celý ten geografický aspekt je svým způsobem zastírací manévr, neboť nejde ani tak o území na Předním východě (kromě ropných vrtů), ale hlavně o změnu celkové politické, náboženské a sociální kultury v Evropě samé.

Do této chvíle je v Evropě více než milion migrantů z loňské divoké vlny. Organizátory migrace jim byla vsugerována myšlenka, že se budou mít v Evropě jako v ráji. Skutečnost bude ovšem diametrálně odlišná. Tato masa lidí bude neobyčejně silně zklamána a její hněv se neobrátí proti organizátorům této skryté války, původcům všeho zla, ale naopak proti těm, kteří chtěli pomoci. Kapacity i při nadměrném úsilí nebudou stačit k uspokojení těch nejzákladnějších potřeb. Někteří z migrantů, kteří by i chtěli pracovat, tak práci neseženou. Flustrace je dožene do náručí těch, jejichž ilegální cesta už byla naplánována jako nepřátelská k evropské civilizaci. Nejenom atentáty, ale i příprava k politickému převzetí moci, o to jde.

Prezident Zeman je jedním z mála skutečných pilířů obrany evropských hodnot. Jenže jeho náklonnost k evropskému federalismu je, dle mého mínění, velkým nebezpečím, ba dokonce tím největším. Představte si, že by se v celé Evropě nevolilo pouze do bezzubého Evropského parlamentu, který nemá fakticky žádnou moc, protože rozhoduje nikým nevolená Evropská komise a ještě více silné státy Německo a Francie.

Kdyby ovšem existovalo evropské federální shromáždění, z kterého by se posléze rekrutovala evropská vláda, tak kdo by asi vyhrál volby? Kde je největší koncentrace obyvatel. Německo, Francie, Británie, Nizozemsko atd. Všude tam je mnohomilionová menšina vyznávající islám. Na tomto místě chci zdůraznit, že nejsem islamofob. Každé náboženství má právo na svůj vývoj, nesmí však utlačovat náboženství ostatní. Ovšem jsem milovník Evropy s jejím kulturním dědictvím, s možností demokratických voleb, s hudbou, s možností svobodně vyznávat jakékoliv náboženství, ba dokonce i menšinové náboženské směry.

Tak tedy, většinové obyvatelstvo by volilo mezi různými stranami levice či pravice a jejich hlasy by se rozprostřely tak, že by nevznikla nějaká relevantní většina, kdežto ono muslimské obyvatelstvo s volebním právem, by volilo jednotně, podle svého náboženství. V evropském federálním součtu by to bylo zdrcující volební vítězství.

My máme z naší historie podobný případ, ovšem postavený na základě národnostním. Za první republiky byla nejsilnější politickou stranou ta sudetoněmecká. Takže evropský federalismus rozhodně ne!

A teď něco jiného. Naše školství i přes různé peripetie je na velmi dobré úrovni. Myslím tím základní a středoškolské. A teď se razí módní slovo inkluze. Do tříd mají být vtěsnáni ti, kterým bylo zatím určeno speciální školství. Dřív se tomu říkalo zvláštní škola. Tam ony děti s psychickým postižením nacházely v kolektivu podobných postižených své místo na slunci. Dnes ovšem, opět z důvodů politické korektnosti budou ony duševně postižené děti dávány do normálních tříd.

Rozptýlí se tím zase koncentrace na učení, kvalita výuky spadne a ti bohatší rodiče budou dávat děti do drahých soukromých základních škol. Nadané děti ze střední třídy, či z chudých rodin nebudou mít s těmi z těch bohatých rodin stejnou ba ani vzdáleně podobnou startovací dráhu do života. Takže si ničíme i to, co není třeba ničit. Ach my vždy papežštější než papež. Za to se cinkalo v Listopadu?

Autor: Petr Hannig | pondělí 7.12.2015 16:46 | karma článku: 45.34 | přečteno: 5685x

Další články blogera

Petr Hannig

Poslední papež se jim náhle nehodí.

Mnohdy jsem s jeho částečně liberálními názory nesouhlasil i když jsem byl silně osloven kouzlem jeho osobnosti v počátku jeho pontifikátu na Svatopetrském náměstí v Římě.

13.3.2024 v 18:07 | Karma článku: 46.63 | Přečteno: 4012 | Diskuse

Petr Hannig

I rohlík může v ústech zhořknout

„Od Rohlíku ani rohlík“, „Rohlík s Nutellou“ a podobná hesla zaplnila internet. Na sociálních sítích se objevují zprávy typu „Lidi ruší účty u firmy Rohlík.cz“ a mnoho dalších podobných postů.

21.2.2024 v 10:12 | Karma článku: 47.82 | Přečteno: 6972 | Diskuse

Petr Hannig

Vláda se snaží každý měsíc něčím novým naštvat seniory

Když už si senioři tak nějak zvykli, že jim byl důchod oproti očekávání zkrácen o zákonnou valorizaci, tak na ně vybalila vláda digitální velký technický průkaz.

24.1.2024 v 20:02 | Karma článku: 47.79 | Přečteno: 5693 | Diskuse

Petr Hannig

Pane prezidente, občanů se nikdo na vstup do NATO neptal

„Je to také příležitost připomenout si závazky, které jsme při vstupu do Aliance DOBROVOLNĚ přijali.“ To jsou slova z novoročního projevu Petra Pavla 2024.

4.1.2024 v 16:41 | Karma článku: 48.27 | Přečteno: 7084 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 21 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 13.10 | Přečteno: 241 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 17.78 | Přečteno: 416 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 5.06 | Přečteno: 106 | Diskuse

Karel Trčálek

Jak se pracovníci ve školství pomstili uličnímu výboru iFčil oslavujícímu Karlův úspěch

No, mám-li být upřímný, pomsta to byla hodně sladká. Však se taky hned ze všech stran slétly vosy a začaly si dávat do trumpety tak, že se div v té slaďounké šťávičce neutopily....

27.3.2024 v 10:51 | Karma článku: 30.97 | Přečteno: 582 | Diskuse
Počet článků 278 Celková karma 47.41 Průměrná čtenost 8334

předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...