Eutanazii v žádném případě - neboli Rozumní versus SPD

Můj největší problém je, že se snažím nalézat cestu mezi lidmi, a v podstatě i mezi stranami či hnutími. To se bohužel nenosí. Každý dnes na každého kydá špínu a dělá rozkoly.

V předchozím článku jsem se vyjádřil v tom smyslu, že by bylo dobré, kdyby se do sněmovny kromě SPD T. Okamury dostali i Rozumní – stop migraci... Že bychom mohli být oporou proti rozebrání poslanců, tak jak tomu bylo v případě Úsvitu, když tam byla strana tohoto charakteru sama.

    To neznamená, že bychom byli s SPD jakkoli spojeni. Ani v nejmenším. Ba dokonce mnozí členové SPD na našich sociálních sítích hrubě naše kandidáty  napadají a pomlouvají systémem smyšlených věcí. Asi jsme přece jenom významná konkurence

     K tomuto článku mne vyburcoval názor jednoho mého osobního příznivce, který mi napsal: „Vážený pane Hannigu. S Okamurou jste to tedy nevyhrál. Ale je to Vaše rozhodnutí....“

    Takže musím vše uvést na pravou míru. Článek jsem napsal, abych alespoň zmírnil napadání našich facebookových stránek členy SPD typu: „Nikdo vás nezvolí, radši nekandidujte, nemáte šanci atd.“ Dnes mi volal můj dlouholetý známý, dokonce s titulem Ing.: „Petře nemá cenu kandidovat, vzdejte to, ať má SPD víc hlasů“.

    I když jsem člověk mírný, tak jsem mu už opravdu hrubě vynadal, že se snad všichni pominuli. Řadoví členové SPD se chovají jako sekta. Kdyby lavírovali nad hranicí 5%, tak to chápu, ale proč proboha chtějí vyluxovat celou vlasteneckou scénu, když jsou už naprosto bezpečně ve sněmovně. To je nepochopitelné. Já jsem nikdy s T.O. problém neměl, dokonce když mi po volbách 2013 říkal v lokále Solidní nejistota jeho kamarád J.N.V. „Péťo, my jsme ti s Úsvitem vybrakovali program, nezlobíš se?“, tak jsem říkal, to je dobré, že to alespoň někdo bude v parlamentu prosazovat – ten program byla přímá demokracie, odvolatelnost politiků, soudci pouze na pět let atd,  Ještě jsem chtěl, aby do programu dali zrušení letního času, za což Rozumní bojují už od dob pekaře Pecky v roce 2002.

     Dnes nám řadoví členové SPD vyčítají, že jim my kopírujeme program s odvolatelností atd., tak paradoxní je ta situace. Mimochodem, ani my jsme to nevymysleli. To už prosazoval odedávna Petr Cibulka v Pravém bloku se kterým jsme byli v době, kdy ještě nebyl spjat se siderickým kyvadlem v koalici do zastupitelstva Hl. města Prahy, někdy tuším v roce 2006, či dokonce už v roce 2002

   Stejní jsme s SPD v tom, že v žádném případě tu nechceme migranty a radikální islám, odmítáme přijmout euro a chceme vypisovat referenda o všech důležitých aspektech, např. o vystoupení, čí setrvání v EU, NATO atd. A v čem jsme rozdílní?

     Rozumní se hodně zaměřují na zdravotnictví, které se chystají různí magnáti vytunelovat. Chceme, aby západní státy, kam odcházejí mladí lékaři zaplatily našemu státu jejich studium. Chování těchto států je naprosto nemorální. Chovají se jako kukačky, které nakladou do cizích hnízd vajíčka, aby jejich mláďata někdo jiný živil.

     Chceme zamezit privatizaci nemocnic. Na našich kandidátních listinách máme skutečné odborníky, např. MUDr. Vladimír Kotek, Ph.D., MBA, primář urologie a klinické onkologie, lídr Vysočiny, MUDr. Jan Síla, neurochirurg, primář a zástupce ředitele nemocnice v.v., 3. místo v MS kraji,  MUDr. Jiří Somberg, vedoucí lékař chirurgického zařízení 2. místo v SČ kraji, významný porodník a gynekolog MUDr. František Kandel, 5. místo v Ústeckém kraji a další lékaři, zdravotní sestry a ekonomové zabývající se zdravotnictvím.

     Prosazujeme ekologické zemědělství a zdravotní nezávadnost potravin. Odborníkem je Ing. Ivan Hrbek, lídr Olomouckého kraje, který je metodikem pro celou ČR v tomto oboru. Ve Zlínském kraji je uznávaný odborník v mlékárenství  Ing. Josef Mrázek na třetím místě. Na našich kandidátních listinách jsou odborníci z oblasti práva, mezinárodních vztahů, kultury, školství, členové celostátních orgánů pro zdravotně postižené atd.

    Jsme zásadně proti inkluzi a dalším experimentům ve školství a výchově. Už od samotného vzniku jsme proti změnám času, které dělají problém mnoha citlivým osobám. Nejsme žádná rychlokvaška, která raketově vyletí vzhůru a za čtyři roky spadne do zapomnění.

    A nakonec jedna velice důležitá věc, ve které se naprosto od SPD odlišujeme. Jsme zásadně proti eutanázii. Eutanázie je jednak proti všem zásadám vývoje křesťanské Evropy a navíc připravuje půdu pro likvidování starých a různě nepohodlných lidí. Legální eutanázie v rukách mocných může být v budoucnosti hrůzným nástrojem.

Rozumní říkají: Eutanázii v žádném případě!

Autor: Petr Hannig | neděle 15.10.2017 23:16 | karma článku: 43,04 | přečteno: 3235x
  • Další články autora

Petr Hannig

Iveta – jak to bylo doopravdy

4.4.2024 v 12:12 | Karma: 48,08

Petr Hannig

Nejistota ve všem

28.3.2024 v 15:04 | Karma: 46,01

Petr Hannig

I rohlík může v ústech zhořknout

21.2.2024 v 10:12 | Karma: 47,85

Petr Hannig

Zlo je jak sněhová koule

30.8.2023 v 14:29 | Karma: 46,27

Petr Hannig

Přátelství a zrady

1.6.2023 v 12:16 | Karma: 47,24
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik