Petr Hannig

Rodinní příslušníci přijatých uprchlíků se valí do Německa

18. 10. 2017 8:43:57
Německo se raketovým způsobem mění. Podle Ženevské úmluvy o uprchlících a zákonů o slučování rodin, do Německa přichází 300 000 rodinných příslušníků uprchlíků.

Četl jsem článek v našich velkých tištěných novinách, že se do Německa valí nová, tentokrát zcela legální vlna migrantů. To je přesně to, před čím jsem ve svých všech prohlášeních varoval.

Původní gesto dobré vůle, které některé státy vůči nelegálním uprchlíkům učinily tím, že jim otevřely hranice, se mění v noční můru pro sociální systémy příslušných zemí.

Podle všech všelijakých úmluv a zákonů, které počítaly s přijímáním jednotlivců a nejsou aplikovatelné na masovost ilegální migrace, musí jednotlivé státy přijímat celou škálu rodinných příslušníků těch, kteří se v uprchlické vlně do těchto států dostali. Rodinní příslušníci těchto uprchlíků, to je celá škála manželek, dětí, sourozenců, nebo rodičů, prarodičů atd. Natalita v zemích, odkud se přivalila migrantská vlna je obrovská.

Navíc, ani ti, většinou muži, kteří v migrantské vlně přišli nepracují a jsou závislí na sociálních systémech nyní hostitelských zemí. Když si jejich počet znásobíte celou škálou rodinných příslušníků (a u mužů muslimského vyznání i několika manželek a jejich četným potomstvem), tak vám vyjde, že ani ten nejbohatší sociální systém nemůže takovou masu uživit.

Proto Rozumní mají ve svém názvu a tudíž i programu kategorické stop migraci, protože podle českých zákonů existuje u nás svoboda vyznání a nesmí se rozlišovat lidé podle jejich víry.

Pokud bychom podlehli diktátu EU a nechali se donutit přijmout migranty, které západní a severní země přijaly bez rozmyslu a s otevřenou náručí, pak nám to zničí naše sociální systémy včetně důchodového. A už tak malé důchody ve srovnání s těmi v Německu a dalších podobných zemí, by se ještě snížily.

Tato situace přináší ještě jeden problém. Jelikož v Německu začíná narůstat populace vyznávající islám, tak německý ministr vnitra uvažuje o tom, že Německo zavede muslimské svátky. To „gemütlich“ – přívětivé Bavorsko se svými podalpskými jezery se nám před očima mění v středně východní arabskou zemi.

Nechceme, aby se naše krásná a stále ještě bezpečná zem Čechy, Morava a Slezsko změnila. Chceme jíst vepřové, pít víno, pivo, pálit slivovici, naše dívky a ženy se chtějí odívat tak, aby vynikla jejich krása. Proto v žádném případě nesmíme podlehnout tlaku EU a hlavně sousedního Německa, abychom povinně přebírali na svá bedra jejich problém, který si zavinili sami svým „Wir schaffen das“ – „my to dokážeme“ a otevřenou náručí mammá Merkel.

Autor je předseda ROZUMNÝCH – stop migraci a diktátu EU – peníze našim občanům , důchodcům, dětem, zdravotně postiženým...

Autor: Petr Hannig | karma: 48.59 | přečteno: 16901 ×
Poslední články autora