Vždyť tu žádní nejsou

Na mnohé otázky, proč jsem ve druhém kole prezidentské volby podpořil Miloše Zemana zcela prostě odpovídám: Protože tu nechce žádné migranty ze zemí, které mohou produkovat islámské teroristy.

A je mi zcela jedno, zda se mi jeho styl mediální prezentace zamlouvá či nikoliv. Naprosto zásadní je, že si naše hlava státu zcela jasně uvědomuje, že imigranti z islámských zemí, byť by i třeba první generace imigrantů byla loajální k demokratickému zřízení hostitelské země, jsou pro hostitelskou zemi bezpečnostním rizikem. Další generace vyslyší totiž spíše volání své genetické tradice a bude prosazovat tzv. politický islám, nebo-li právo šaría neslučitelné s právem hostitelské země, která první generaci umožnila začít nový život, najít si práci a užívat si svobody.

    A bohužel, tento fakt není spojen s ekonomickou situací toho či onoho mladíka, jehož rodiče přišli třeba do Francie, Belgie či Nizozemí z oblasti severní Afriky či přední a střední Asie. Z praxe víme, že někteří teroristé pocházeli ze zámožnějších rodin. Ovšem v jejich duši je stále onen osten „jsem jiný, divně se většinová  populace na mě dívá...“ A jejich sousedé se často divili „jak je možné, že tento tichý a nekonfliktní chlapec mohl spáchat tak hrůzný teroristický čin...“ Ostatně mladík, co ve Francii zavraždil starou paní, co přežila Osvětim, se dokonce s touto starou paní sousedsky stýkal. Byla k němu přívětivá. Jak vysvětlit tento naprosto nesmyslný čin?

  A to ještě neberu v potaz onu mohutnou „uprchlickou“ vlnu, která se přelila do vlny ekonomické a nabrala směr nejenom ze zemí postižených válečnými konflikty, ale i ze zemí Afriky, kde momentálně žádná válka neprobíhá.

   Často mluvím s lidmi z různých zemí EU, které nám fakticky závidí klid. Rádi jezdí do Prahy, protože si Praha stále zachovává ráz staré dobré Evropy, kde lze sedět v zahrádkách před restaurací a nebát se teroristického útoku, tak jak tomu je např. v Paříži.

   V současné protizemanovské vlně, v diskuzích, kdy jeho politiku nulové tolerance k výše zmíněné imigraci obhajuji, často slyším: „Nevím proč z toho děláte problém. Vždyť tady žádní migranti nejsou.“  Fakt je ovšem ten, že když tu budou, tak již bude pozdě.

   Navíc, ono to tak docela není pravda, že tu nejsou. Na Praze 4, a ostatně vlastně v celé Praze se stále častěji setkáváme s viditelnými atributy toho, že imigranti z těch zemí, které mohou produkovat budoucí teroristy, přibývají. A to jsou zahalené ženy. Čili k mladým mužům, kteří zde původně provozovali jakýkoliv byznys, mnohdy i nelegální, přibývají rodinní příslušníci, neklamná známka toho, že se zde usadili již natrvalo.

   Zatím je klid. Ale není to klid před bouří? V okolních rozumných zemích, jako je třeba Rakousko, se velmi utahují šrouby v tomto směru, o Maďarsku ani nemluvě, kde vznikl zákon, že ilegální imigrace je zločin s trestní sazbou.

   Novináři mi často vyčítají, že neúspěšně kandiduji do Senátu. Jenže například v Senátu zanikl klub, který byl jediným klubem zabývajícím touto problematikou. A když se podíváme na kandidáty právě na Praze 4, nikdo z nich nemá jasně odmítavý postoj k imigraci, ze které by v budoucnosti mohl vzniknout problém. A nejdříve vzniknou problémy v hlavním městě, tak, jak tomu je např. v Paříži, Bruselu, Stockholmu i v relativně klidné Vídni. Proto musím opět nést kůži na trh abych byl alespoň tím, kdo na budoucí problémy upozorní a bude se snažit je v předstihu řešit. Proto postavím i kandidátku Rozumných pro hlavní město. Já osobně, a to je mi někdy vyčítáno, nemám v srdci žádný nenávistný osten vůči jakémukoliv náboženství, vůči jakékoliv rase, rád se bavím s lidmi z jakéhokoliv světadílu. Ale v první řadě mi jde o to, aby příští generace mohly užívat naše hlavní město Prahu jako klidný ostrov nejenom pro Pražany, ale i pro návštěvníky z ostatních regionů naší krásné vlasti, ale aby si i klidu mohli užít turisté z Evropy i celého světa.

 

Autor je bývalý prezidentský kandidát a předseda Rozumných

Autor: Petr Hannig | neděle 10.6.2018 23:26 | karma článku: 48,83 | přečteno: 17461x
  • Další články autora

Petr Hannig

Iveta – jak to bylo doopravdy

4.4.2024 v 12:12 | Karma: 48,08

Petr Hannig

Nejistota ve všem

28.3.2024 v 15:04 | Karma: 46,01

Petr Hannig

I rohlík může v ústech zhořknout

21.2.2024 v 10:12 | Karma: 47,85

Petr Hannig

Zlo je jak sněhová koule

30.8.2023 v 14:29 | Karma: 46,27

Petr Hannig

Přátelství a zrady

1.6.2023 v 12:16 | Karma: 47,24
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik