Když to nejde takhle, tak to zkusíme jinak

28. 11. 2018 16:50:04
Zatímco se povedlo odhalit „Globální pakty“ jako nástroj zrušení hranice mezi legální a nelegální migrací, tak další ďáblovo kopyto číhá v nebezpečné Istanbulské úmluvě.

Ve svém nedávném článku Vystupme z OSN https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=686327 jsem popsal některé aspekty, které jsou pro evropské země velice nebezpečné. Naštěstí se podařilo se zrádností těchto aspektů seznámit i premiéra. Takže jsme se přiřadili k USA, Austrálii, Maďarsku, Rakousku, Polsku, Bulharsku, Slovensku, které Globální pakty nepodepíší a tím zřejmě zachrání své státy před devastací vlastních sociálních systémů, neboť se lze domnívat, že by pohodlné ekonomické migrace by využilo velmi mnoho Afričanů, převážně z oblasti Sahelu. Další země zvažují, zda se ke Globálním paktům připojit či nikoliv. Velice ostrá debata se vede i v tradičně pro migranty přívětivém Německu.

Dovolte mi uvést citát z tohoto článku: „Tyto Globální pakty byly připraveny Newyorskou deklarací, kdy byly neziskové organizace vyzvány, aby se zapojily do příprav Globálních paktů, tedy aby dostaly možnost ovlivnit politické mezinárodní smlouvy týkající se azylové a migrační politiky.“ New York Declaration for Refugees and Migrants odstavec 33Zdroj: https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=686327

Dokáži si představit, že bohatě dotované globální neziskové organizace, stály i za přípravou Istambulské úmluvy - Úmluva Rady Evropy o prevenci a potírání násilí vůči ženám a domácího násilí. Kromě všeobecně známých věcí, že tato Úmluva je frontálním útokem na tradice, na rodinu, na každodenní život občanů, kteří vědí že muž je muž, který se stará o zajištění rodiny a žena je žena, která se stará o to, aby děti vyrůstaly v přívětivém a citově bohatém dětství a ve svých rodičích viděly vzory pro svůj dospělý život, tak se už málo ví o tom, že třeba ve své podstatě může prolomit pod sankcemi advokátní mlčenlivost, či dokonce zpovědní tajemství. Povede k dalšímu oslabení národních států, protože nad nimi bude s většími pravomocemi stát nadnárodní komise GREVIO. Celkem, možná, otevřel oči i těm řadovým členům, EU nadšencům třeba ve stranách KDU, STAN či TOP Mons. Petr Piťha ve svém mediálně propíraném kázání ve Svatovítské katedrále.

Toto je dostatečně známé. Ovšem, co je daleko nebezpečnější je to, co se skrývá za libozvučnou fasádou „prevenci a potírání násilí vůči ženám a domácího násilí“.

Kdopak by četl tyto nudné dokumenty až do konce. Předseda vlády na to samozřejmě nemá čas, experti se zabývají většinou ekonomikou, koaliční partner je ze své levicové podstaty pro genderismus, takže cudně mlčí. Ale pozor ve článcích 60 a 61 Istanbulské úmluvy je čertovo kopýtko, ba přímo obrovské kopyto, něco, pane premiére, co bude ekonomicky též velice ždímající.

Jak píše velice precizní Zdeněk Chytra: „Články 60 a 61 Istanbulské úmluvy rozšiřují skupiny uprchlíků ve smyslu Ženevských konvencí. Každá žena ze zemí třetího světa bude mít automaticky nárok na azyl, pokud prohlásí, že je ve své zemi původu týrána nebo tam má nižší společenské postavení než muž.“

A dalším krokem bude,: „V rámci slučování rodin bude poskytnut azyl i rodinným příslušníkům, tedy i mužům.“ Tedy i těm mužům, co je týrali, či ponižovali a tyto problémy se přestěhují do Evropy.

Geniálně to vymyslely ty neziskovky. Když to nejde Globálními pakty, tak to soucit vzbuzující fasádou týrání žen zkusíme Istanbulskou úmluvou. Ve článku 61 “Non- refoulement“ – se doslova mimo jiné píše „kde by byly ženy vystaveny ponižujícímu zacházení...“., ale to je ve všech muslimských zemích, a ve většině zemích Afriky. Tak to by se vlastně přestěhoval celý třetí svět do Evropy, počítáme-li i povinnost slučovat rodiny.

Znovu zdůrazňuji. Evropa, včetně naší země pomáhá chudým státům. Když ale zničí svým aktivismem neziskovky Evropu, kdo těm potřebným v Africe pomůže?

Pokud to někdo bude číst, kdo má přístup k premiérovi, prosím upozorněte jej na články 60 a 61 Istanbulské úmluvy, neboť je to svým způsobem útok na ekonomiku a nemožnost kontroly nad migrací do našeho státu.

V mém minulém článku „Nastolme otázku válečných reparací“ https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=687344

jsem povolil diskuzi s tím, že když ji znehodnotí svým tapetováním jeden z diskutérů, tak už diskuze nadále kvůli němu povolovat nebudu. Nic jsem nesmazal, i když používá nevhodná slova nejenom proti mně, ale i proti komukoliv, kdo nemá stejný názor jako on. Takže se máte možnost sami přesvědčit. Ze začátku diskuze se dalo diskutovat s mými oponenty a docela jsem si to užíval. Rád totiž diskutuji. Do této chvíle jsem napočítal pod tímto jediným článkem jeho 66 příspěvků. I když jsem ho v předchozí povolené diskuzi upozorňoval, aby zabrzdil a diskutoval k tématu. Nestalo se tak. Omlouvám se, že tedy, ač nerad, diskuzi neotevřu.

Mgr. Petr Hannig, předseda ROZUMNÝCH

Autor: Petr Hannig | středa 28.11.2018 16:50 | karma článku: 48.69 | přečteno: 17943x

Další články blogera

Petr Hannig

Poslední papež se jim náhle nehodí.

Mnohdy jsem s jeho částečně liberálními názory nesouhlasil i když jsem byl silně osloven kouzlem jeho osobnosti v počátku jeho pontifikátu na Svatopetrském náměstí v Římě.

13.3.2024 v 18:07 | Karma článku: 46.10 | Přečteno: 3529 | Diskuse

Petr Hannig

I rohlík může v ústech zhořknout

„Od Rohlíku ani rohlík“, „Rohlík s Nutellou“ a podobná hesla zaplnila internet. Na sociálních sítích se objevují zprávy typu „Lidi ruší účty u firmy Rohlík.cz“ a mnoho dalších podobných postů.

21.2.2024 v 10:12 | Karma článku: 47.81 | Přečteno: 6949 | Diskuse

Petr Hannig

Vláda se snaží každý měsíc něčím novým naštvat seniory

Když už si senioři tak nějak zvykli, že jim byl důchod oproti očekávání zkrácen o zákonnou valorizaci, tak na ně vybalila vláda digitální velký technický průkaz.

24.1.2024 v 20:02 | Karma článku: 47.79 | Přečteno: 5682 | Diskuse

Petr Hannig

Pane prezidente, občanů se nikdo na vstup do NATO neptal

„Je to také příležitost připomenout si závazky, které jsme při vstupu do Aliance DOBROVOLNĚ přijali.“ To jsou slova z novoročního projevu Petra Pavla 2024.

4.1.2024 v 16:41 | Karma článku: 48.27 | Přečteno: 7079 | Diskuse

Další články z rubriky Politická aréna - pro politiky

Jiří Paroubek

Ruský prezident vyhrál volby na celé čáře

Když jsem se vcelku povrchně v pátek a v sobotu díval na zpravodajství České televize, celkem mě to pobavilo. Ruským volbám se v ČT věnovali po svém - způsobem, který je pro ně obvyklý.

18.3.2024 v 15:04 | Karma článku: 32.29 | Přečteno: 988 | Diskuse

Jan Bartošek

Ruská volební ztuhlost

Člověk nemusí být ani politolog, ani nijak intenzivně sledovat dění v Rusku, aby odtušil, co se tam aktuálně děje a jak to v blízké budoucnosti, resp. dnes po uzavření volebních místností, dopadne.

17.3.2024 v 14:40 | Karma článku: 14.85 | Přečteno: 281 | Diskuse

Daniela Kovářová

Anticikanismus jako nová politická korektnost

Národy mluví různými jazyky. Pro leckoho je to možná novinka, ale platí to už od dob Babylónské věže. A různé jazyky překvapivě používají pro různé významy různá slova.

17.3.2024 v 10:05 | Karma článku: 36.90 | Přečteno: 843 | Diskuse

Daniela Kovářová

Vše škodlivé pro naše děti

Alkohol, heroin, tabák, kokain, HHC a mnohé další nezdravosti před dětmi zamykáme a trestáme každého dospělého, který je prodává nebo dává dětem.

16.3.2024 v 9:37 | Karma článku: 27.03 | Přečteno: 522 | Diskuse

Margit Balaštíková

Evropou obchází strašidlo - škrtání zemědělských dotací

V Berlíně nedávno vyvrcholily protesty živnostníků, dopravců a zemědělců proti úsporným opatřením německé vlády.

15.3.2024 v 11:57 | Karma článku: 15.47 | Přečteno: 318 | Diskuse
Počet článků 278 Celková karma 47.23 Průměrná čtenost 8332

předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...