Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pavousek

17. 2. 2010 18:03
Cesta k uspechu je dulezitejsi nez cil...

Clanek je plny pozitivni energie a lidi jako frantaflinta - nabyti negativnou energii ( je ji citit i z jeho jmena * flinta ) reagujou samozrejme jak jinak nez twistovanim kladnych zivotnich skusenosti do zapornych. Cesta k uspechu je dulezita a je mozna jenom pokud je clovek pozitivny. Negativni lidi toho daleko nedotahnou. Vsimneme si je jenom kdyz otevrou pusu a vypusti negativnou paru ....

0 0
možnosti

apokalypsa

15. 2. 2010 15:49
Rusko jako uspech? Dekuji, nechci ani zadarmo

Tak se snazil - a nakonec skoncil v Rusku. To uz je lepsi radeji nic nedelat ;-)

0 0
možnosti

don Alojz

16. 2. 2010 9:03
Re: Rusko jako uspech? Dekuji, nechci ani zadarmo

...možná tam kolem čtyřicítky opravdu skončí. Ještě ve 22.století budou jeho potomci zabezpečeni. Umíš to také tak???

0 0
možnosti

souvislák

15. 2. 2010 14:53
zoufalec Hannig

Prosím vás, přestaňte  se takto trapně zviditelňovat!! Uměle namotané slátaniny navršené na slavnou sportovní osobnost, je to ubohost. Podívejte se, co za trapnosti jste za sebou nechal na hudební scéně a to Vám nestačilo, ještě se zoufale motáte v politice. nemáte ani na pořádnou muziku a na politiku už vůbec ne. A ještě za zoufalost s Bobošíkovou, moc možností jak se více ztrapnit už nemáte... Nezbývá, než Vás brát jako takového zoufalce, snažícího se zviditelnit za každou cenu. Z Vašich řádků je cítit taková ta "sladkost, vřelost, pochopení" jako z písniček Haničky Zagorové... Takto se nalepit na světového sportovce takovými bláboly...

0 0
možnosti

lecaks

15. 2. 2010 21:42
Re: zoufalec Hannig

Že autor nemá na politiku soudíte podle toho, že měl a má cit pro schopné a pracovité lidi a že od r.2002 řídí Stranu zdravého rozumu? Že v červnu 2009 s paní Bobošíkovou získali 100 tis.hlasů? Uveďte někoho, kdo 8 let souvisle a hlavně nezávisle prosazuje zdravý rozum v politice. Po 20ti letech experimentování je selského rozumu v politice třeba, jako soli.

"Člověk s novým nápadem je blázen do doby, než má úspěch."

A že autor míří k úspěchu svědčí i tato diskuze. Protože pro pravdu se každý zlobí.

Pro kritiku čehokoliv si nejprve souvisle a nezávisle opatřete argumenty. Vážné argumenty a ne, "jedna paní povídala".

-cr-

0 0
možnosti

Ivo Vašíček

15. 2. 2010 14:47
to je jen jedna strana úspěchu

Nedílnou součástí každého úspěchu je i riziko. Bez rizika ani tvrdou prací ničeho nedosáhnete. Tvrdá práce však zvyšuje šance k vítězství. Uvedu také příklad ze sportu. Schumacher jezdí nadoraz a riskuje a protože věří svému týmu a svým schopnostem vítězí. Stačí však drobný problém a zabije se. Kdyby toto neriskoval nemůže vyhrát. I ten Jágr musí jít do soubojů s rizikem, a vzhledem k umu vítězí, jiní však prohrávají. Vždy je to v důsledku o komparaci (kdo je lepší). Tak je tomu i v podnikání. Nikdo Vám nezaručí, že zrovna Váš produkt bude úspěšný. Musíte to risknout a věřit si. Pokud to nerisknete nemůžete být úspěšný, nikdo to za Vás neudělá.

0 0
možnosti

Aaron71

15. 2. 2010 16:14
Re: to je jen jedna strana úspěchu

Přesně tak. Platí, že risk je zisk a zároveň to, že bez risku není ani ztráta. Kdo se veze nezlobí a ten kdo neriskuje nevítězí. Protože vítězí-li relativně někdo kdo neriskuje, prohrávají zpravidla všichni.

0 0
možnosti

Tondach

15. 2. 2010 14:42
Petře Hanigu

Jágr už dal 4 miliony ODS. Nečekejte, že by dal vám taky, tak proč to řitilezectví ?

0 0
možnosti

lejnok

15. 2. 2010 14:37
Bez tvrdé práce ničeho nedosáhneš

autor zapomněl dodat, že myslel práci těch ostatních

0 0
možnosti

don Alojz

15. 2. 2010 13:17
...

...a na rohu ulice kat o morálce káže!!!! Pane Hannigu, byl jste jedním z největších špinavců v muzice v osmdesátých letech. Okrádal jste muzikanty na honorářích,pořadatele na cestovném( měl jste diesel a účtoval benzín) a autory z pozice hudebního redaktora všemocného bolševického rozhlasu o tantiemy tím,že jste se podepisoval pod cizí skladby a pak je pouštěl éterem. Nebylo v zemi pokřivenějšího člověka v branži. Vy opravdu chcete kázat jak se má kdo chovat??? To je směšné!!!

0 0
možnosti

Králík z klobouku

15. 2. 2010 13:36
Re: ...

Inu, to je ta tvrdá práce. Kdo je moc poctivej a měkkosrdcatej, na špičku to nedotáhne. A když dotáhne, musí si to zdůvodnit tak, že toho dosáhl usilovnou pílí. Ostatně ono na tom něco je, že kdo je pilný, tak to někam dotáhne spíš než ten, koho nic nezajímá a všechno flinká.

0 0
možnosti

URB - Kladivo na pravičáky

15. 2. 2010 13:15
A čeho bych měla tak zázračného dosáhnou, aby stálo

zato se dřít? Při vší úctě, Hannigu, ale já život v potu a s holí honit kousek gumy po jedu za žádné štěstí nepovažuji. Je to jen byznys s pudy, těch největším ubožáků pod sluncem.

0 0
možnosti

don Alojz

15. 2. 2010 13:18
Re: A čeho bych měla tak zázračného dosáhnou, aby stálo

...PROSTĚ JEN NEUMÍŠ BRUSLIT.....Hokej je skvělá hra.

0 0
možnosti

sovjetskij sjekundomjer

15. 2. 2010 13:04
V zemi téé

pravda vždycky zvítězí, a zdravý rozum vládne tam... ;-DR^

0 0
možnosti

motiva

15. 2. 2010 12:29
ale to je přece jasné

pokud dítě nemusí o nic usilovat, nenaučí se bojovat a , když se někdy v budoucnu dostane do situace, že by bojovat mělo, třebas i o holý život, nebude to umět, protože do té chvíle boj k ničemu nepotřebovalo, nenaučilo se, že musí být tvrdé samo k sobě a na úkor své pohodlnosti nebo třeba bolesti a strachu jít kupředu a nevzdávat se.

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik