Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Odhlédnu-li od gramatických chyb, špatného psaní cizích slov (což dělám nerada- páč ta "flustrace" mě zejména dostala, leč není to podstatné), tak by mne zajímalo, kde jste zjistil, o co jde uprchlíkům - to máte nějak statisticky doložené, nebo to je spekulativní blábol?

Pokud se týče Předního východu, tím máte na mysli Blízký východ ? (Já se v konkrétní geografii, natož geopolitice Blízkého a Středního východu orientuji jen lehce, takže PŘEDNÍ východ mě fakt dostal...)

A k Vašemu případnému zdrcujícímu volebnímu vítězství muslimů v Evropě...To nastane proč? Vždyť i muslimové s volebním právem budou volit jen ty, kteří jsou navrženi...

A jestli mé konkrétní připomínky smetete tím, že jsem z těch, kteří nás "ničí zevnitř", tak na to mohu říci jen - nejspíš děláte totéž.

0 0
možnosti

- Není třeba od ničeho odhlížet, díky za názor. O co jde uprchlíkům můžete dnes a denně vidět a slyšet ve zprávách a nejrůznějších zdrojích informací o dění v Evropě. V těch dnešních např. byla zpráva, jak slavili Silvestra obyvatelé některých měst v Německu, zvláště v okolí nádraží. Nevím jak jste fyzicky vybavená, ale jistě by jste se tam necítila dobře, tedy jako na oslavách. Pokud by Vás někdo ošahával a okradli Vás. Moje přítelkyně cestovala před Vánocemi rychlíkem z Prahy do Norimberku, na nádraží v Praze cca 30 cestujících čekalo na příjezd. Po nastoupení se dveře vlaku uzamčely, ale hned na to znovu otevřely a nastupovaly desítky mladých snědých chlapců s drzými výrazy tak, že se ona bála po nich ohlížet. Všichni cestující v jejím kupé dostali nefalšovaný strach. Pokud i nyní nechápete o co uprchlíkům jde, doporučuji Vám se za nimi rozjet do Německa, osobní zkušenost je jedna z nejpřesvědčivějších.

- Termín "Přední východ" se mi zamlouvá, dost možná že se začne v médiích užívat. To bych autorovi nevyčítal, že hledá ústrojné výrazy.

- Volební vítězství muslimů nastane z jednoduchého důvodu, bude jich podstatně více, než nás, Evropanů. 5x rychleji se totiž rozmnožují, zrovna jsem tento údaj četl zde:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Dojde-k-rozkladu-Uz-bude-pozde-Zbabely-Sobotka-se-nechova-jako-chlap-Jo-Fico-Zeman-a-Putin-zkratka-predvedli-svetu-ze-Senator-Veleba-o-uprchlicich-a-nasi-budoucnosti-415028

-Není důvod se obávat, že Vy někoho či něco zničíte. Slušná a argumenty používající diskuze je žádoucí. I když z Vaší strany těch argumentů moc není, že?

Zdravého rozumu je nám třeba...R^

0 0
možnosti
Foto

Pravda pravdoucí, karma karmovitá nejkarmovitější ;-)

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím, však jsem to napsal už před pár měsíci: "Nestačí tedy jen se bránit vetřelcům a při tom pokračovat ve vlastním útlumu. Změnu máme ve svých rukou. Zatím." http://hodina.blog.idnes.cz/c/475846/uz-prichazeji.html

1 0
možnosti
Foto

Já též velmi silně souhlasím a karma je Vaše. 

S tou politickou korektností to je jako z deště pod opak. I komunisté dělaly různé nesmysly, ale s těmi současnými se to nedá srovnat.

7 0
možnosti

Nejsem pro vytváření islámské menšiny u nás, ale z hlediska faktů jste napsal blábol přímo zemanovský. Vyjeďte si na dovolenou do Sýrie a navštivte uprchlické tábory v Turecku a Jordánsku. Tady jde v první řadě o humanitární problém a o solidaritu.

1 5
možnosti
Foto

Solidaritu se sotva dospělými výrostky, kteří se chovají jako by jim to u nás (míněno v Evropě jako celku) patřilo?

8 0
možnosti

:-)....Napsal jste to, jako vždy, perfektně ! Pokud se týká inkluze plný souhlas ! Za mého mládí, když někdo nestačil, propadl a zopakoval si roční. Žena byla učitelkou,doma jsme to občas probírali. Někteří vycházeli ze 6. třídy, ale nakonec v životě celkem dobře uspěli. Když budu trochu konspirativní....je možná v zájmu někoho postupovat tak, ať většina není příliš chytrá, lepší se pak ovládá !   R^R^R^

9 0
možnosti

Prezident Zeman je jedním z mála skutečných pilířů obrany evropských hodnot......;-D;-D;-D

10 0
možnosti

Souhlasím, že jím Zeman je ! Málokdy s Vámi souhlasím. R^

11 2
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,30
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik