Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OD

Vždy platí: "cui bono?"

A tady je jedna odpověď k tomu, kdo má prospěch z těch davů hrnoucích se do Evropy:

Uprchlické tábory v Rakousku a Německu provozuje švýcarská soukromá společnost OPS, jejímž majoritním vlastníkem je banka Barcleys, což je hlavní banka Rothschildů. Stejní lidé provozují “humanitární” a “lidskoprávní” organizace po celém světě, včetně Afriky. Je to jednoduché. “Humanitární” organizace inkasují peníze od vlád států, které pak rozdělují “potřebným”, ti si pak za tyto peníze koupí cestu do Evropy, za kterou zaplatí zpět “humanit&aacu te;rním” pašerákům. Po příjezdu do Evropy státy opět platí za “uprchlíky” oné společnosti co provozuje tábory! A za to vše lobuje u EU pan Soros-pravá ruka Rothschilda, který nutí politiky, aby přijali další miliony “uprchlíků” ročně! Kromě rozvracení kultůry, nastolení nového řádu je v tom i docela prima kšeft! Nejlepší na tom je, že daňoví poplatníci platí “uprchlíkům” cestu sem, jejich pobyt tady a následné výhody. Tyto peníze inkasuje světovládná skupina bankéřů – zlodějů z Wall Street!!!

2 0
možnosti
MV

Úplně s Vámi souhlasím, sama nechápu tuto situaci,ale sbíráme i víčka pro nemocné děti a na ně máme tolik peněz?Proč,ptám se:-(

0 0
možnosti
JV

Pravda bolí, někdy víc někdy méně, ale s pravidla je krutá pro pseudointelektuály jak zde čteme. Plný souhlas pane Hannig.

3 0
možnosti
JK

J24a44n 35K95r61á29t68k87ý

20. 4. 2016 9:20

Měl jsem v úmyslu přidat k článku pár svých názorů a myšlenek.

Poté, co jsem si níže přečetl příspěvky od některých lidí, se kterými rozhodně nemohu a nechci souhlasit, tak se vzdávám slova.

Diskuzi, kterou tady vedou pseudointelektuálové, přesvědčeni o své, tzn. jediné pravdě, nemá opravdu smysl doplňovat. Slovo "diskuze" v nadpisu nepochybně přehlédli...!!

0 2
možnosti
PS

P29e76t46r 10S20k56á98c10e53l

20. 4. 2016 17:21

Máte sice pravdu, že jsou lidé, kteří neznají moudro uvedené na závěr. Ale pokud nepřidáte Váš názor a "rozhodně" již předem nesouhlasíte, jak i Vy poučení naplníte? Pokud s ním ovšem souhlasíte.

"Rozhodljsem se, že nebudu zarputile lpět na svých názorech, nýbrž jeopustím a přejdu k jiným, když mi někdo ukáže rozumné důvody,kterých bych se mohl chopit. Nemám totiž jiný cíl, než sepřiblížit pravdě" » Antony van Leeuwenhock.R^

3 0
možnosti
Foto

Souhlasim a podepisuju v plnem rozsahu R^

14 0
možnosti
VK

Od vás se kritické myšlení asi nečeká. Takovy Zeman s kratkym zobakem.

0 8
možnosti
Foto

Vy jste mě dojmul. Jak z Rudého práva. Tomu tak té báchorce může věřit jenom tydydít. ;-D

1 9
možnosti
MV

M52i27l53a23n 34V36i53k

19. 4. 2016 19:39

To jako Vy?

4 0
možnosti
ZB

To je dost laciný populismus.Jak dopadlo jednání vaší pidistrany a ještě další pidistrany na spolupráci se Sládkem?O tom by jste měl jako předseda informovat,jakým lidem poskytuje Vaše pidistrana skoro nulovou podporu ve volbách.Sednout si zrovna se Sládkem k jednacímu stolu,to už je politické dno,Vy "zdravý rozume"....

2 12
možnosti
ZB

Mínus jako odpověd?Ta informace,že jste se sešel,spolu s pidistranou Patrioti ze Sládkem snad není správná?Nebo se snad stydíte za to,s kým jste si sedl k jednomu stolu a dojednával spolupráci?

0 6
možnosti
JC

Hlasoval jste pro vstup do EU?

Já ne.

Pokud Vy ano, měl byste to odčinit.

2 3
možnosti
VK

To je tak laciné, jako TV Šlágr. Pokud to chcete demagogicky srovnávat, bylo by dobré sem dát příběh tohoto pána. Proč natahoval ruku, kdo mu nepomohl? Proč nemá nárok na nějakou z dávek? Co ho dostalo do této situace? Oslovil charitu? Co všechno udělal, aby se svízelné situace dostal? Až tohle budeme vědět, můžeme se dál bavit, případně hledat východisko. Chápu tyhle politiky hokuspoukustóny a jejich laciný populismus ala Zeman a víčka na Klokánky a je mi z nich zle.

5 9
možnosti
JC

Hlad není nikdy laciný. Možná jste ho nikdy opravdu a déledoběji neměl. Tak buďte velmi opatrný, abste neskončil jako ten v článku zmiňovaný starý pán.

6 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik