Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

V nemeckem Heidelbergu jsem zhruba pred triceti lety, v jedne prevazne studenty navstevovane restauraci, cetl krasny napis: LEGAL ILLEGAL, IKEA REGAL! Reakce studentu na diskuse v souvislosti s tehdejsi vlnou do Nemecka proudicich uprchliku.

2 1
možnosti
JW

Já zas četl na obchodech... češi vy tady nekrást!!!

2 0
možnosti
MR

to uz jsem psal minuly rok ze s tim prijdou, dikybohu jsou pomalejsi nez sneci, a prichazi v dobe kdy uz si, pomalu sice, davaji otazky typu: Jsou nemecti Turci loajalni Nemecku nebo Erdoganovi ci islamu?

9 0
možnosti
Foto

Pane Hannigu, já Vás na tuhle chybu upozorňuji už podruhé. S ILEGÁLNÍMI migranty je samozřejmě problém, ale s těmi ať si každý stát poradí po svém - deportací, internací, nebo třeba nějakou dočasnou tolerancí s vyplácením slušného kapesného. Mnohem větší problém vidím v LEGÁLNÍCH migrantech, kteří údajně mají právo na azyl a Unie nám je sem chce hrnout pod tlakem, i když vzhledem k soužití s majoritou jsou úplně stejně nepřizpůsobiví, jako ti ILEGÁLNÍ. Takže je zbytečné psát články jmenovitě proti ILEGÁLNÍM migrantům, když my tu nechceme ani ty LEGÁLNÍ.

14 1
možnosti
Foto

Pane Mádle, zcela Vám rozumím, ale porozumějte i Vy mě. Všichni ti, co se plaví odkukoliv po moři i ti, co byli vyloveni, a nemají vízum do žádné země EU jsou fakticky a de jure ILEGÁLNÍ podle stále platných zákonů a úmluvy Dublin 2. To jsou vlastně všichni!!!

28 1
možnosti

"lidé vezmou právo do svých rukou" - tomu se říká svépomoc. Zákon ji připouští v případě, že by pomoc státu přišla pozdě, nebo nepřichází vůbec.

Rozhodně nejde o ideální stav, stále je to ale lepší, než rezignovat.

27 0
možnosti
PS

Lidé u nás právo do svých rukou brát nemusí. I když máme justici pomalou, policie, celníci a dokonce hasiči (mají totiž heslo: Bohu ke cti, bližnímu ku pomoci a vlasti k obraně) nás ubrání!

2 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik