Diskuse

Dva světy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Ten Váš koaliční slepenec dostal několik desetin procent,stejně jako mnohé podobné slepence.Takový je skutečný reálný svět,zcela odlišný od toho virtuálního,kde jde za "vlastenci" všechen lid.;-)Tomio se pochopitelně s nikým spojovat nebude,vudce muže být jenom jeden,pochopitelně také jeden člověk bude kasírovat peníze,které pro něho "vlastenci" statečně vybojují...bez Prahy a s koaličním partnerem získal Tomio celorepublikově 4,5 procenta,což odpovídá reálným pruzkumum do parlamentu,kde se pohybuje mezi 2 až 4 procenty.Žádné "vlastenecké povstání" se nekonalo,protože existuje jen ve virtuální realitě....

1 1
možnosti
VK

Když jsem tohle napsal pod jeho blog před volbami, byl jsem smazán mimo téma a paní Janků mi urputně vysvětlovala, že permanentní kampaň páně Hanniga není tématem článku (psal o migrantech). Cítím velké zadostiučinění. R^;-D

1 0
možnosti
Foto

Ano, konstatuji, že je to přesně ten případ odtržení od reality a ignorace přijmutí vlastní zodpovědnosti. Mnoho slov bylo mnohokrát vyřčeno, napsáno a stejně je jen malé procento lidí, kteří cítí, že JEDINÝ prostor k vyjádření vlastní vůle jsou volby.

Snad se mi to zdálo, ale vetší mediální masáž má leckterá rádobycelebrita, než měly tyto volby. Nicméně, to zodpovědnosti občana nezbavuje - neznalost neomlouvá.

Smutné vyhlídky...:-(

7 0
možnosti
PS

P71e14t56r 83S62k89á67c82e98l

17. 10. 2016 20:20

Vyhlídky jsou dobré, nová generace přemýšlí a jedná jinak, líp. Nyní jde o to, dát výpověď těm, kdož nás za 26 let přivedli tam, kde jsme...R^

0 0
možnosti
MD

Lidi cini obrovskou chybu. Pokud maji vyhrady proti zavedenym stranam maji to 'hodit' trebas neznamemu subjektu. Nevolit znamena konzervovat nahnile potraviny.

6 2
možnosti
MN

Jakmile by "neznámý" subjekt získal na významu a získal poslanecké či zastupitelské mandáty - zase by do něj přelezli kariéristi-převlíkači kabátů a byli bychom tam, kde teď. Řešení je v "ulici", svržení současných elit, zákazu politické činnosti a získání výkonných míst všem, kdo byli v posledních 25letech v jakékoliv straně....

2 1
možnosti
ŠF

Kdy už konečně pochopíme, že zastupitelská demokracie není demokracií - není lido vládnou, ale lidu vládnou společenskou formací. Jak je možné, že strany a politici to ví a lid ne?

0 1
možnosti
MD

Sestavy koalic hovori za vse. Certi v koalici s andeli neni zadny problem.

1 0
možnosti
Foto

Máte nepochybně pravdu, existují dva světy:

- politiků

- občanů

a oba žijí samostatným životem. To není nic nového. Nové je, když politik objeví a vezme na vědomí existenci těchto světů.

Svět politiků by měl jednoznačně akcentovat svět občanů, vycházet z něj a respektovat jej. Život však je jiný, politici se obrňují v té své věži a většina z nich místo respektování občanů jim vnucuje své vidět. Není přece moudřejšího nad politika. Občan je dobrý pouze ke vhození svého hlasu.

Proto je taková účast ve volbách, protože většina občanů už nechce být užitečnými idioty.

Já bych stanovil minimální účast ve volbách pro jejich platnost. A v případě jejího nedosažení bych zúčastněné politiky distancoval na jedno období.

7 3
možnosti
Foto

P81e20t21r 82H73a77n22n97i74g

17. 10. 2016 9:55

Jenže pane Macháčku, volby budou platné, i když přijde volit pouze 100 voličů. To je neustálé vysvětlování. Prostě tak to je a když volič nepřijde k volbám, volí lidovce, kteří k volbám vždy přijdou.

3 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik