Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den, pane Hannigu,

tohle mě opravdu dostalo: dnes jsem zjistil, že ta vaše obskurní strana půjde v parlamentních volbách do koalice s neonacistickou Národní demokracií antisemity Adama Bartoše.

Vy jdete do koalice s někým tak odpudivým a máte tu drzost o mně psát že je "ve mně nenávist"??? Vy vidíte "nenávist" u mě a nevidíte ji na straně Adama Bartoše, toho A.B.Bartoše, který na demonstraci své neonacistické strany mával oprátkou a s přeskakujícím hlasem vykřikoval "pokud neakceptují naše požadavky, já teda nevím co budeme muset udělat"?

Opravdu se ani trochu nestydíte?

Kdo jde do koalice s neonacisty, sám se staví na roveň neonacistům.

A takový člověk má o mně tu drzost napsat >>Nevím co je za Vámi, ale vidím, co je ve Vás - nenávist.<<

Ne. Nenávist je na vaší straně, pokud jdete do koalice s někým tak nenávistným, jako jsou ti A.B.Bartošovi náckové.

Styďte se.

0 0
možnosti
Foto

Kde je v mém článku jakákoliv nenávistná věta. Kolik však je nenávisti ve Vašem diskuzním příspěvku. Už jsem Vám odpověděl mailem ROZUMNÍ. Takže ještě jednou: Vážený pane Veverko, jak jsem pana Bartoše poznal, není v něm ani kousek nenávisti. Je mladý a jeho výrazové prostředky jsou adekvátní k jeho mládí. Bohužel neměl nikdy možnost vyjádřit se na ona obvinění v relevantním tisku, Ona nálepka antisemita je naprosto pomýlená. On v těch svých, v médiích problematizovaných úvahách řeší téma Tóra versus Talmud. Přesně to samé řešil ještě vloni nový francouzský prezident Emmanuel Macron, jenže v obráceném gardu, bohužel už nemám možnost Vám poslal odkaz. Děkuji Vám, že diskutujete se mnou na blozích iDnes.

0 0
možnosti

Máte velkou pravdu, kterou mladí nemohou(nebo nechtějí) pochopit. Také oni budou staří!

1 0
možnosti

Tohle formuloval před mnoha lety náš velikán. Pročpak se podle jeho odkazu neučí u nás, zvláště po roce 1990?

„Ochota,a tedy i schopnost porozumět světu, který nás obklopuje, je čímdál menší..." > J.A.Komenský.

1 0
možnosti

J96a86n 68H87r43u39z28a

24. 4. 2017 14:33

Až se modrý mor rozšíří do poslední vesničky budou mít všichni právo "doma" zaparkovat, ale nikam jet nemohou. Tedy jet ano, ale zastavit už ne.;-D

2 0
možnosti

Je toopravdu tak - my „dříve narození“ (doufám, že je to pro nás dostatečně korektníoznačení) jsme jistě nebyli po většinu života postiženi každodenní zběsiloudigitalizací všeho kolem nás. Ale - objektivně vzato - pokrok nezastavíš, a animezi námi staršími nejsou všichni ve světě PC a iPodů úplně dezorientováni. Problém parkovacích zón v Praze je hlavněve snaze vydělat na veřejnýchprostranstvích co nejvíce bez ohledu na obyvatele, a my starší asi na toopravdu doplácíme nejvíce. Ale copaknejsme postiženi daleko víc i v mnoha dalších oblastech? Stačí si porovnatvýši našich průměrných důchodů s našimi západními sousedy! A přitompropastné rozdíly výše důchodů třeba mezi rakouskými a našimi důchodci už dávnonelze ospravedlňovat ekonomickými důvody. Faktem je, že se sociální nůžkyrozevírají nad únosnou mez - i čeští dělníci a zaměstnanci ve většině našichvýrobních podniků jsou ve srovnání se svými protějšky na západ od nás hlubocepodhodnoceni, a to přesto, že se jejich srovnatelná produktivita práce dnes užpříliš neliší. (Ostatně na to ostražitě dohlíží často zahraniční experti.)Přirozeně se musíme ptát a hlavně žádat odpověď na otázku, kam a do jakýchkapes zisky z levné české pracovní síly mizí a kdo je za jejich přesunyodpovědný. Jsou však vybrané nevýrobní obory jako například bankovnictví, pojišťovnictvínebo reklama, jejichž zaměstnanci ahlavně managementy si na platy určitě nemohou stěžovat, na rozdíl od chronickypodhodnoceného školství nebo péče o zdravotně trvale postižené občany. Jesmutnou skutečností, že zatím každá naše vláda jakéhokoliv zabarvení, kterározhodovala o výši důchodů, počítala s určitou pasivitou až odevzdanostísvých starších spoluobčanů, a podle toho k řešení jejich nízké životníúrovně přistupovala. Je až zarážející, jak jsou politické strany před volbamipřesvědčeny, že stačí něco příslibů a líbivých proklamací k tomu, aby jimsenioři skočili na špek.

Co by se -čistě hypoteticky - stalo, kdyby zhruba milion starších voličův důchodovém věku na protes

6 0
možnosti

P70e88t84r 12S77k66á82c71e54l

21. 4. 2017 22:37

Máte pravdu, dva miliony důchodců je síla, klidná síla. Jenže, víte např. že se s volební urnou jezdí i do domovů pro seniory? Většina z nich neví "která bije", při vší úctě ke stáří. A ti co jsou se svými příbuznými jsou pod vlivem okolí. K volbám jdou dát hlas svým příbuzným a přátelům, kterým věří. Za 27 let negativního volení (jednou Pepík, podruhé Franta) jsme tam, kde jsme. Rozetnout tento bludný kruh mohou všichni voliči, když se 20. a 21.10.2017 zvednou a pojdou k volbám. Samozřejmě dají hlas jen NEparlamentním stranám a tím pádem dají výpověď neschopným chlapcům, kteří za uvedené období nás přivedli kam jsme nechtěli. Skutky přesvědčují, že? Zdravého rozumu je nám třeba.

7 0
možnosti
Foto

Pane Petře, máte zdravou mysl v této rozbouřené době a to je co říci. Moudří by se měli semknout a být silní a jednotní. Stále se hovoří o imigrantech, nejsem proti pomoci někomu, kdo je v nouzi, ale pomáhat jim na jejich vlastním území, netahat je do Evropy, to co vymyslela Merkel je holý nesmysl. Teď neví kudy kam a chtěla by je rozházet po okolních státech.I to se dotýká důchodců a starých občanů, kterých bychom si měli vážit, protože něco tady vytvářeli, něco dobrého, z čehož nyní žije většina z nás. Výnosy marketů jdou někam jinam, ty nepatří ČR-bohužel. A imigranti? Jsou schopni naučit se jazyku té které země, budou zde pracovat a vydělávat si na své důchody? Budou platit seriozně nájmy, jak je musíme platit my, kteří jsme něco odpracovali? Opravdu budou chtít vyhladit obyvatele té které země a to díky porodnosti, kdy mají 5-6 dětí, kdo se o toto bude starat, ten či onen stát? Vždyť nemáme pro své lidi. A páni politici, kteří je tu chtějí mít nechť jdo příkladem a vezmou si pár rodin do svých rezidencí - jsem zvědavá, jak dlouho s nimi vydrží žít. Zdravím všechny poctivé, pracovité lidi a prosím vás nenechte se odradit, dejte, prosím na má slova jinak se tu nedá dobře žít. JJ.

10 1
možnosti

P52e41t12r 36S52k62á23c54e90l

21. 4. 2017 17:39

Přidal bych ještě výzvu, aby se všichni v době voleb (20. a 21.10.2017) zvedli ze židlí a šli volit. Všichni. A dali hlas jen NEparlamentním stranám, Strana zdravého rozumu se nabízí od roku 2002. Slušná strana, plná slušných a poctivých lidí...R^

4 1
možnosti
Foto

Úředníci v zájmu někoho vyvíjí činnost. Na zájem společnosti to ale nevypadá.

4 0
možnosti

Technická - nejde o aplikaci, je to webová stránka, takže čistě teoreticky nepotřebujete smartphone, ale jakékoliv zařízení s přístupem na internet.

Jinak je to samozřejmě svinstvo, ovšem ne o moc větší než "staré" modré zóny s parkovacími automaty. Třeba teď ty "dříve narozené" napadne, že podporovat modré zóny ve svém okolí nebyl až tak dobrý nápad a že to má kromě všeobecně akceptované diskriminace nerezidentů i svoje stinné stránky.

10 1
možnosti
Foto

Pane Dvořáku, děkuji za vysvětlení. Jenže v tomto je. Jednak někteří dříve narození nerozlišují zda se jedná o aplikaci či jakékoliv zařízení s přístupem na internet. Oni chtějí parkovat a rádi by zaplatili, ale nemohou, protože město - městská část na ně prostě nemyslí.

11 0
možnosti
Foto

P45e12t12r 98H35a58n63n70i22g

19. 4. 2017 23:49

Otázka: Co říkáte archivním písničkám na konci článků. Mám je tam dávat? Děkuji za názor. PH

13 0
možnosti

J56a16n 44B59í41l80e39k

20. 4. 2017 6:03

Mně se to líbí. Dobrý nápad:-)R^

8 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,29
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik