Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Tohle by chtělo dělat zákonodárce, když nemá anung o zákonech vlastní země?8-o

6 3
možnosti
PS

Tento Váš dotaz mi připomněl:

Před jedněmi volbami na ČT v besedě s kandidáty byla debata. Paní Toušlová položila panu Ing. Dřímalovi (Moravská národní strana) otázku, co po volbách změní. Pan Dřímal odpověděl, že i mj. Policejní zákon. Okamžitá otázka oné paní: "A jaké má číslo Policejní zákon"? Samozřejmě pan Dřímal není chodící encyklopedie, nevěděl. A to stačilo oné paní na jeho zostuzení v přímém přenosu. Nejen za tohle byla potom povýšena v ČT a se zastřeným hlasem (nevhodný k poslechu) přežívá. Nic osobního, ale ukazuje to na praktiky v molochu zvaném ČT.

Takže závěrem:

Dirigent orchestru sice umí zahrát na sedm nástrojů, ale není povinen na ně zahrát mistrovsky. Na to má jím vybrané členy orchestru. Stačí?

Pokud ne, tak jiný příklad:

Trenér kopané mořil na tréninku střelce tak, až mu jeden řekl, ať mu způsob střelby předvede on sám. Trenér odpověděl: "Krotitel lvů jim taky nepředvádí, jak se proskočí hořícím kruhem".

Úplně nejvystižněji:

Lékař nabádal pacienta, aby v zájmu svého zdraví nekouřil. Pacient jemu namítl, proč se tímto doporučením neřídí a sám kouří. Lékař na to: "Směrovka má sice uhnilý podstavec, ale směr ukazuje správný".

2 2
možnosti
Foto

Po přečtení vašeho článku mě napadlo, jestli nepřemýšlíte o přejmenování vaší politické strany. Měl bych pár dobrých typů: třeba "Šílení" nebo alespoň "Nerozumní":-)

Nechci předjímat výsledky policejní vyšetřování, tím méně verdikt soudu, ale dle dostupných informací vypadá ta tragická událost tak, že ve tři ráno se na sídlišti drsně pohádala cikánská rodina, řvali tam jak protržení, někomu ruply nervy a opilého řidiče zastřelil. Tedy nechránil nevinné občany (co by tam ve tři ráno dělali) ale neadekvátně řešil něco, na co měl zavolat policii.

7 4
možnosti
BV

V případě pana Hanniga se opravdu není čemu divit. Součástí volebního holportu "Rozumní" je i A.B.Bartošova "Národní demokracie". Obskurnější spolek si už ani nejde představit... "rozumní" neonacisté.

0 2
možnosti
JB

J60i40r51i 81B30o26r

5. 6. 2017 20:52

Pane Hannig,představte si že se vám za volantem udělá nevolno a budete směřovat k chodníku. Naštěstí bude namístě ostražitý držitel zbraně a ukončí vaši jízdu.

Přeji hodně bezpečně ujetých kilometrů.

5 0
možnosti
JB

J41a67n 22B84u77r98d55a

5. 6. 2017 20:25

Zákon o nepřiměřené obraně ani zákon o krajní nouzi neexistují.

3 2
možnosti
VK

Pan Hannig v tom má dost hokej.

4 1
možnosti
JA

Dobrý den pane Hannigu, souhlasím s vaším článkem. jen bych nebyl tak kategorický, co se týče rušení zákona, ponechal bych ho i se vším tím vyšetřováním. Pokud by se opravdu potvrdilo, že střelec jednal v zájmu ochrany života svého či ostatních před teroristickým útokem, měly by být takovému člověku bohatě (a tím myslím opravdu velkoryse) kompenzovány všechny ztráty a újmy, které vyšetřováním utrpěl a tím podporovat ochotu lidí bránit se. Vytlačit z práva i vědomí lidí zcestnou myšlenku, že terorista má právo na nějaké spravedlivé potrestání a že zabít teroristu je něco špatného (že to přece jen je taky člověk). Terorista zjevně nebere své oběti jako lidi, kteří mají nějaká práva, ani to základní, právo na život, tak on sám by žádné takové právo mít taky neměl. A pokud by nám měl být nějaký národ v tom vzorem, tak rozhodně Izrael.

15 0
možnosti
PV

Ikdyby se zmenily zakony, tak na Chomutovskem pripade by to stejne nic nezmenilo. U soudu totiz zazni cely pribeh uplne jinak a puvodni svedecke vypovedi budou zmeneny, protoze byly sepsany "pod policejnim natlakem".

3 0
možnosti
Foto

Dle zákona, obrana nesmí být zcela zjevně nepřiměřená.

Jak by jste to chtěl formulovat Vy ?

2 0
možnosti
LW

Asi by to mělo znít "pokud se budeš cítit ohrožen, střílej". Někdo se bude cítit ohrožen, když ho druhý špatně předjede, jiný zase když nemocný před ním zakašle bez zakrytých úst. To bude mrtvých.

1 0
možnosti
VK

Aha. Tak jsem dal tu populisickou slátaninu ještě jednou a už jsem doma. Zmatlal jste dohromady krajní nouzi a nutnou obranu, aniž byste měl tušení o významu termínů. Bože, bože....8-o

3 5
možnosti
VK

Vik, Ostrý, Tomev, vy tomu rozumíte? Jakou s tím má souvislost krajní nouze?

1 1
možnosti
VK

Prosím, který zákon o nepřiměřené obraně to je?8-o

3 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik