Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Chtěl jsem přispět jinde, ale tam je diskuse uzavřena. Migrace však prostupuje vším, proto je nutno doplnit popis tohoto jevu. Migrace není pouze ekonomicky motivovaná, nýbrž jde o provázání několika motivů. A to tak, že jádrem je ryze fašistická (zahrnuje všechny význačné rysy fašismu) islámská nábožensko - politická ideologie, která záměrně vyvolává ekonomický tlak na mladé muslimy, aby migrovali do Evropy a postupně Evropu svou extrémní porodností ovládli a porobili. Ten ekonomický tlak vzniká vysokou porodností muslimů, kterou jim nařizuje Korán. Protože jejich ekonomiky nejsou schopny tolik dalších lidí uživit, nezbývá jim, než migrovat a tím islamizovat svět, jak jim nařizuje Korán a Mohamed. Jejich porodnost, čas i sebezničující fundamentalistický přístup k demokracii a lidským právům ze strany establishmentu "demokratických" zemí pracují pro ně a brzy nastane závěrečná - ofenzivní fáze islamizace, završená ovládnutím světa islámem. Jsme tedy ve válce s novým globálním imperiátorem - islámem a pokud se nezbavíme toho fundamentalistického přístupu k demokracii a lidským právům, islám globálně zvítězí a nastane globální hegemonie islámského fašismu a s tím i konec demokracie, lidských práv, křesťanské civilizace, kultury a našeho života vůbec. Migraci samozřejmě podporují i kšeftaři a migrací a velmi riskantně i struktury NWO - Soros a spol. Zdá se, že křesťanská civilizace končí a ten konec bude velmi bolestný, protože bude smrtelný.

1 1
možnosti
Foto

Vážený pane Sobotko, máte naprostou pravdu. Současný islám není náboženství, ale agresivní politická doktrina. Je proto nutné, aby občané vzali rozum do hrsti a nevolili vítací strany, jako jsou např. Piráti, Zelení a TOP09, ale v podstatě i strany nyní přítomné v parlamentu, které se jasně proti migraci nevymezily.

0 1
možnosti
Foto

Ve svém životě jsem se naučila, že jsou lidé, které raději dvakrát obejdu, než bych je měla potkat. Je škoda, že jste kvůli takovým zrušil u vašeho posledního příspěvku diskuzi, která se týkala tématu, které je u nás víceméně tabu.

Tedy kdo doposud ze států, které jsou na hranicích chudoby, profitoval a kdo nezištně těmto zemím pomáhal. Odpověď je jasná, tedy nechápu, proč ji naši státníci nepoužijí při obhajování svého rozhudnutí, které se týká přijímání migrantů, obzvlášť když i nadále posíláme finanční pomoc do jejich domovů.

0 1
možnosti
Foto

P22e52t77r 63H96a19n30n68i46g

2. 10. 2017 23:33

Vážená paní Tomšíčková, podívejte se, kdo Vám dal mínusové hodnocení za Vaši zcela nevinnou poznámku. A podívejte se níže kolikrát jsem musel zasahovat smazáním neúnosně dlouhých a tématu se nedotýkajících referátů toho člověka. Je mi to líto, taky bych rád na toto téma i na další témata, která nastolím, diskutoval, ale nemám čas neustále toho člověka mazat a když jsem se obrátil na redakci, tak mi, aniž bych ho jmenoval, řekli jeho jméno. Čili je to zřejmě známá firma. A není žádná možnost, jak ho automaticky zablokovat do diskuzí pod mými články, tak prostě k velké lítosti mých přátel, kteří chtěli diskutovat, diskuze budu zamezovat.

0 1
možnosti
Foto

P25e53t64r 78H77a64n82n11i63g

29. 9. 2017 16:18

Přátelé, vidíte, že jsem nemohl ponechat diskuzi. Veverka, i když je to v přírodě velice milé zvířátko, zde pod mými články je to pěkně otravné. Už to ve své nebetyčné mírnosti musím říct. Budu automaticky mazat všechno, co od něj přijde. Však, čekal, celou dlouhou dobu, než jsem po cca více než měsíci napsal nový článek. Toho člověka neznám, všechno co píše je nesmysl. Ještě jednou dodávám, nebyl jsem nikdy v KSČ, nespolupracoval jsem žádným způsobem s STB. Byl jsem ve svých letech nejvýkonnější právě v době 1975 až 1987, proto jsem byl v té době i nejúspěšnější. Zakazovat mi v té době komponovat je jako zakazovat nějakému odborníkovi v lékařství léčit nebo vymýšlet nové postupy v lékařství. Nemám čas se teď ve volební kampani zabývat prázdnými slovy. Takže mažu vše, jakmile uvidím slovo Veverka beze čtení příspěvku.

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

PS

P72e97t27r 12S14k66á72c67e74l

26. 9. 2017 21:02

Už jsem se těšil, že konečně od Vás obdržím odpověď na zásadní otázku. Totiž zda události po oněch třech rocích v min. století (1968, 1968 a 1990) nastaly náhodou. Totiž znatelné a snadno doložitelné přibrzdění našeho průmyslu, po roce 2003 dokonce i zemědělství díky péči EU. Nestalo se tak z Vaší strany, takže kdo zde obdržel -mat? Na pomoc mně nemusí nikdo přicházet, házet perly netřeba. I tak Vám děkuji za Vaše názory, velmi jste mi pomohl pro další směrování dalších diskuzí s dalšími diskutéry. U Vás si počkám, až dospějete, až si doplníte informace. Díky.

0 1
možnosti
BV

Pane Hannigu, vysvětlete prosím panu Skácelovi, že (pokud nechcete, abych mu ty jeho manipulace a výmluvy pořád a pořád nevyvracel - aby se zde diskuse nestávala nepřehlednou), aby laskavě buď argumentoval stejně logicky jako já - nebo aby přiznal, že v tom obvinění Západu že "cíleně podnikal kroky, aby Československo vyklidilo v roce 1938 a 1968 trhy" hodně přestřelil a aby uznal, že pro to nemá sebemenší tvrdý důkaz. Děkuji.

A mimochodem, pane Hanigu - pan Skácel se vlastně jen snažil obhajovat to, co jste vy v tom blogu (pod kterým je tato diskuse) napsal původně vy - to s tím "cíleným podnikáním kroků" byla prapůvodně vaše myšlenka - uznáte prosím laskavě, že pro to nemáte žádné důkazy? Přečtěte si mou diskusi s panem Skácelem, čtěte ji prosím bez předsudků (stejně tak, jako pan Skácel doporučuje svým oponentům aby četli bez předsudků různé texty, které se líbí jemu a zajisté i vám) a zkuste se nad těmi mými argumenty tam obsaženými prosím zamyslet - a pak se prosím znovu vyjádřete k tomu "cílenému podnikání kroků Západu" - a třeba pak budete mít i potřebu v tom, co jste do toho blogu napsal, něco poupravit - a třeba i přiznáte, že pro to ani vy (a tím méně pan Skácel) máte žádné relevantní tvrdé důkazy. Děkuji.

(A jen pro jistotu, aby vás zase nepopadl nějaký mazací amok, tak jako v minulosti, upozorňuji, že tento můj příspěvek se opravdu velmi týká tématu blogu, pod kterým je tato diskuse - a proto ho zajisté nebudete mazat a nějak rozumně na něj zareagujete. Děkuji.)

0 0
možnosti
BV

Oprava: NEmáte žádné relevantní tvrdé důkazy.

Za prohřešek proti češtině, kterého jsem se dopustil v opravdu extrémně velkém spěchu, se omlouvám.

0 0
možnosti
EE

Tady na této diskusi to vypadá, že se chce vyjadřovat jen soudruh Bedřich Veverka. Je to od něho ale stále dokola....

2 1
možnosti
BV

>>že se chce vyjadřovat jen Bedřich Veverka<

Já někde dal jakkoli najevo, že bych se "chtěl vyjadřovat jen já", soudružko?

Podle všeho to vypadá, že mým oponentům chybí protiargumenty - jinak by zajisté oponovali... není mou chybou, že oni za těch několik dní, co jsem to tu teď nesledoval, nevznesli jediný protiargument... Takže laskavě místo jizlivých poznámek příště buď argumentujte vy sama - a pokud i vám protiargumenty chybí a nedokážete diskutovat k věci, nechte si podobné jízlivosti od cesty, nebo vám pan Hannig zajisté zle vyčiní, že nediskutujete k věci. Takže příště prosím buď protiargumenty nebo bobříka mlčení, soudružko. Děkuji.

0 0
možnosti
BV

1/2

A ještě mě, pane Hannigu, napadla jedna, pro vás možná docela důležitá věc: Omluvíte se za to vaše mazání zcela relevantních příspěvků v diskusích pod vašimi předešlými články? (relevantní ty smazané příspěvky zajisté byly, na několik jste teď nedávno, když jste si zřejmě svou chybu s tím mazáním uvědomil, dokonce i vcelku racionálně zareagoval - poté, co jsem je tam pak byl nucen znovu opakovaně vkládat - ano, některé jsem tam opravdu musel vkládat mnohokrát, když jste ten některý identický příspěvek několikrát smazal, než jste konečně přišel na to, že pravdu tlačítkem "delete" do země nezadupete a než jste ho tam konečně nechal - a na některý dokonce i nedávno docela racionálně odpověděl, za což vás velmi chválím a posílám "virtuální" plus.)

Domnívám se, že jako prezidentský kandidát byste to udělat rozhodně měl - přiznat chybu a slíbit svým voličům, že takto brutálně se již nikdy v budoucnu nebudete snažit zadupávat pravdu do země. Byl by to zajisté hezký signál všem vašim potencionálním voličům, kteří jsou dost možná docela zmateni, když čtou vaše příspěvky, ve kterých se zmiňujete, že jste pro "absolutní svobodu slova" (někdy to dokonce působí dojmem, že jste ochoten za "absolutní svobodu slova" bojovat do "roztrhání těla" - to když hájíte "absolutní svobodu slova" v případě vašeho volebního partnera A.B.Bartoše, popotahovaného za tu jeho "šibeniční" scénku, kdy mával z tribuny -skutečnou!- oprátkou a hřímal věty ve smyslu "nenuťte nás, abychom ji museli použít") - čili píšete, že jste pro "absolutní svobodu slova" a zároveň jste v minulosti v diskusích pod vašimi blogy smazal desítky příspěvků (tento fakt lze velice snadno dohledat - každý diskutér zde v diskusi pod předešlým a předpředešlým vaším blogem ty desítky smazaných příspěvků může vidět jako místo, které je označeno jako "příspěvek smazaný autorem blogu" - a nepůsobí to opravdu ani trochu pěkně, to zajisté vidíte i vy, že ano...

...pokračování ve vlákně:

0 0
možnosti
BV

... pokračování předešlého příspěvku (2/2) :

Omluvte se proto, za to vaše předešlé brutální mazání, prosím, uvidíte, že se vám uleví a třeba se vám podaří přesvědčit své potencionální voliče, že to bylo jen nějaké vaše "momentální pominutí smyslů" - a když slíbíte, že to již nikdy v budoucnu (a samozřejmě hlavně případně i v roli prezidenta ČR) nebudete dělat, abyste se represivními prostředky (protože nic jiného, než represivní prostředky, ta vaše práva mazat zde pod svými blogy vám nepohodlné příspěvky, nejsou) snažil "zadupávat pravdu do země" - a třeba si tu ostudu s tím mazáním u těch svých potencionálních voličů aspoň trochu "vyžehlíte". Držím vám palce!

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik